banner34

banner6

banner44

banner45

Makineciler Meksika’da vitrine çıktı

Meksika’nın önde gelen metal şekillendirme, imalat, kaynak ve son işlem etkinliği olan FABTECH Mexico 2023 Fuarı’na Bursa’dan da firmalar katıldı.

Haberler 22.05.2023, 17:58
Makineciler Meksika’da vitrine çıktı

FABTECH Mexico 2023 Fuarı 16 – 18 Mayıs ta­rihlerinde Meksika’nın başkenti Mexico City’de düzenlendi.

Başta Orta Amerika olmak üzere bölge ülkele­rine ulaşmak için önemli fırsatlar sunan fuara Bur­sa’dan da firmalar hem kendileri hem de bayileri aracılığıyla katılım sağladı. Meksika’daki önde ge­len metal üreticileri için önemli bir buluşma nok­tası olan FABTECH Mexico 2023, dünyanın dört bir noktasından 500’e yakın alıcıyı bir araya getirdi.

Centro Citibanamex fuar alanında 100 bin met­rekareden büyük bir alanda düzenlenen fuar, başta Meksika ve Latin Amerika’dan olmak üzere 10 binin üzerinde ziyaretçiyi ağırladı.

Metal şekillendirme, imalat, kaynak ve son iş­lem endüstrisindeki son yeniliklerin sergilendiği fuara Bursa’dan da Akyapak, Baykal Makina ve Beka-Mak katıldı.

Yorumlar (0)
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18