Türkiye’nin teknoloji odaklı ve en büyük yemek üretim tesisine sahip firması Referans Catering’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yarar, gıda ve restoran sektöründe faaliyet sürdüren Köfteci Yusuf Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akkaş’ı ağırladı.
Referans Catering’in NOSAB’daki Fabrikasında gerçekleşen ve gıda sektörünün ‘iki büyük Yusuf’unun bir araya geldiği görüşmede işbirliği imkanları ele alındı. Köfteci Yusuf Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akkaş, Referans Catering’in modern ve teknoloji odaklı yemek üretim tesisini de gezdi ve Genel Müdür Abdullah İncedayı’dan teknik bilgiler alarak beğenilerini iletti. Görüşmenin ardından açıklama yapan Referans  Catering’in Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Yarar, “Yusuf Akkaş kardeşim ziyaretiyle bizleri onurlandırdı, şirketim adına kendisine çok teşekkür ediyorum. Biz Yusuf Bey ile gurur duyuyoruz, kendisi Türkiye’ye mâl olmuş, Bursa’nın parlayan bir yıldızı durumunda, İşinin ehli bir kardeşimiz. İnşallah kendisini Avrupa’da, ABD’de de görmek istiyoruz, bu azimle ve hızla giderse kısa zamanda onu da başaracaktır” dedi.

Köfteci Yusuf Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Akkaş da, “Referans Grup’taki çalışan arkadaşların misafirperverliği nedeniyle kendilerine teşekkür ediyorum. Yusuf Yarar ağabeyim ile de senelere dayanan dostluğumuz var. Ziyaretimde bu yakınlığını bir kez daha gösterdi. Umarız yolumuzun sonu zorlu da olsa hep iyi olur inşallah” şeklinde konuştu.