Yönetim Kurulu üyeleri ve tüm Doğu Pres çalışanlarının katıldığı et­kinlikte 2022 yılı değerlendirilmesi yapılarak, 2023 yılı hedef ve beklen­tileri paylaşıldı.

Türkan Zorlu vefat etti Türkan Zorlu vefat etti

Toplantıda konuşan Doğu Pres Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Ekinci, birlik ve beraberlik­lerinin başarılarını katlayarak devam ettire­ceğini söyledi. Ekinci, “2023 insan ve finans yılı olacak dedik. Her zaman ol­duğu gibi bu sözümüzün arka­sında duruyoruz. Doğu Pres ailesi olarak bu değer daha da ilerletece­ğimize inanıyorum. Kendi başarı­larımızın üstüne koyarak, kendimizle yarışacağız” dedi.

Volkswagen için direkt sevkiyat­lara mayıs ayında başlayacakları­nın bilgisini veren Doğu Pres Satış Direktörü Emre Canat da, “Ağır vasıtada dizel ürünlere canlı bir talep görüyoruz. Elektrikli araçlara yönelik aldığımız yeni projeler devreye giriyor. 2023 yılında yüzde 28 büyüme ile firmamız için tüm zamanla­rın en yüksek cirosuna ulaşmayı hedefliyo­ruz” şeklinde konuştu.

Doğu Pres Teknik Direktörü Gülcan Uludağ Mutaf ise, 2023 yı­lında müşteri beklentilerini karşılamak için gelişim planlarını tamamladıklarını belirte­rek, “Hedeflerimizi gerçekleştirmek için işin başında olan herkese çok iş düşüyor” dedi.

İnsan Kaynakları, Finans, Muhasebe, Satınalma ve Bilgi İşlem departmanları hakkında genel kapsamda bilgiler veren Doğu Pres Ticari Direktörü Tekin Ekinci, İnsan ve Finans mottomuza değinerek “Bizleri 2023 yılında da hem ekonomik hem de siyasi gündemin en az bir önceki yıl kadar yoğun olacağı bir dönem bekliyor. Dünya ve ülke gündeminin her gün baş döndürücü bir hızla değiştiği 2023’te de Doğu Pres ailesi olarak takım ruhu ile yeni hedeflerimiz ve projelerimiz için hep birlikte koşacağız” dedi.

İcra Komitesi’nden son sunumu yapmak için kürsüye çıkan Kurumsal Yatırımlar Direktörü Cevat Çiçek ise “2021 yılında kurulumuna başlattığımız Kaplama ve Formlu Pres Fabrikalarımızı 2022 ilk çeyreğinde devreye aldık.  2023 yılında, 15’in üzerinde yeni proje ve yeni ürün devreye alma çalışmalarını tamamlayarak, üretim kapasitelerini iki katına çıkaracağız. Enerji ve Karbon Yönetiminde çalışmalarımızı başlatıyoruz” müjdesini verdi.

Hazırlanan A3’lerin sunulduğu toplantı, temsili bir imza töreni ve tüm Doğu Pres ailesi ile toplu bir fotoğraf çekimiyle sonlandı.