Firma, küreseldeki operasyonel faa­liyetlerini daha verimli hale ge­tirme, sürdürülebilir kârlılık ve optimum maliyet odağıyla çalışmala­rını sürdürdüğü Türkmenistan’daki ya­tırımını büyütme kararı aldı.

Türkiye’nin en büyük havlu ihracat­çısı Bursalı, dünya ticaretinde yaşanan zorluklara rağmen küresel büyüme yol­culuğunda emin adımlarla iler­lemeye devam ediyor.

Firma, küreseldeki operasyo­nel faaliyetlerini daha verimli hale getirme, sürdürülebilir kârlılık ve optimum maliyet odağıyla çalışmalarını sürdür­düğü Türkmenistan’daki yatırı­mını büyütme kararı aldı.

Yeni Uludağ kutu gazozlar İngilizce alt yazılı Yeni Uludağ kutu gazozlar İngilizce alt yazılı

Konu hakkında açıklama­larda bulunan Bursalı İcra Ku­rulu Başkanı Alper Bursalı, geleceğe yönelik hedefleri kap­samında çalışmalarını titizlikle sürdür­düklerini söyledi. Küreselleşen ve hızla gelişen yeni dünya düzenine ayak uy­durduklarını ifade eden Bursalı, “Deği­şen küresel dinamiklerle birlikte firmamızın sürdürülebilirliğini sağla­mak ve müşterilerimize kaliteli hizmet verebilmek adına yenilikçi ürünler ge­liştiriyoruz. Küresel pazar beklentilerine yanıt verecek, özgün ve nitelikli ürünler geliştirmenin yanı sıra; uzun yıllara da­yanan bilgi ve deneyimimizi yetkin insan gücü ile birleştirerek, her türlü üretim, test, tasarım, analiz ve stratejile­rini yüksek standartlarda gerçekleştiri­yoruz” dedi.

Yeni üretim modelleri geliştiriyoruz

Dünya standartlarında ürün­ler tasarladıklarına dikkat çeken Bursalı, küresel pazar­larda da Bursalı markası ile fark yarattıklarını kaydederek, “Küresel yapılanmamız çerçe­vesinde de Türkmenistan’daki yatırımımızı büyütüyoruz. Bu­rada 100.000 metrekarelik ka­palı alanda yeni üretim modelleri geliştirmeyi hedefliyoruz.

Fabrikamızda 2023’ün ilk çeyreğinde iplik üretim ve büküm tesisi ile kumaş ve iplik boyahane faaliyete başlayacak ve ikinci fazda havlu dokuma tesisi ile konfeksiyon tesisi de faaliyete alınacak” dedi.