Kuruldukları günden bu yana sürekli gelişim ve yenilikçi anlayış çerçeve­sinde yol almaya özen göster­diklerine dikkat çeken Bursalı İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, “Fabrika çatı­mıza 1425,60 kWp gücündeki GES kurulumunu tamamla­dık. Güneş enerji santralimiz ile gelecek nesillere daha ya­şanabilir bir doğa bırakma hedefine bir adım daha atmış olduk” dedi.

Ünver Group yaşlıları unutmadı Ünver Group yaşlıları unutmadı

Kaynakların etkin kullanımının dünya için oldukça önemli olduğunun altını çizen Alper Bursalı, çevreyi koru­yacak projeleri hayata geçirmeye özen gösterdiklerini kaydetti.

Çevre dostu teknolojilerin yaygınlaş­ması gerektiğine dikkat çeken Bursalı, “Enerjiyi temiz ve yenilenebilir kay­naklardan elde etmek, içinde yaşadığımız dünyamızın gele­ceği açısından büyük önem ta­şıyor. Gelecek nesillerin enerji ihtiyacını karşılamak ve çev­reye verilen zararı en aza indir­geyebilmek için sürdürülebilir enerji kaynaklarına yönelme­miz gerekiyor.

Bu bilinçle, firma olarak gele­cek nesillere yaşanabilir bir doğa bırakma hedefimiz kapsamında güneş enerji santralimizi hayata geçir­mekten büyük mutluluk ve gurur du­yuyoruz” diye konuştu. Diğer yandan, son dönemde artan enerji ihtiyacı ve elektrik fiyatlarına gelen zamların da maliyetlerin artmasına neden oldu­ğunu dile getiren Bursalı, güneş ener­jisi sayesinde enerji tüketimine ayrılan maliyeti azaltacaklarını söyledi.