Alinur AKTAŞ

Bursa Büyükşehir Bld. Bşk.

Ekohaber Gazetesi'nin 28. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyor, ilkeli ve etkin habercilik anlayışınızla sürdürdüğünüz yayın hayatınızda çalışanlarınızla beraber başarılarınızın devamını diliyorum.

Mustafa DÜNDAR

Osmangazi Bld. Bşk.

Küçük Bab-ı Âli olarak da anı­lan, yerel basının en güçlü ol­duğu şehir Bursa’nın çeyrek asırlık geçmişi ve değişimine tanıklık eden tarafsız ve güvenilir yayın ilkesiyle başta ekonomi olmak üzere şehri­mizin gelişimine katkı sağlayan Ekohaber Gazetesi’nin kuruluşunun 28’nci yılını kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Turgay ERDEM

Nilüfer Bld. Bşk.

Bursa’nın ilk ekonomi gazetesi olan Ekohaber’in kuruluşunun 28’nci yıl dönümünü kutlar, uzun soluklu bir yayın hayatı dilerim.

Oktay YILMAZ

Yıldırım Bld. Bşk.

Dünya ve Türkiye, hızlı bir deği­şim ve dönüşüm sürecinden geçerken Ekohaber Ga zetesi, eskiden olduğu gibi bugün de ilkeli, dürüst, ta­rafsız habercilik anlayışıyla okurlarına ulaşmayı sürdürüyor. Gelecek yıllarda da aynı heyecanla okuyacağım Eko­haber Gazetesi’ne 28’nci yaşında uzun ömürler diler, objektif gazetecilik anlayışın dan ödün vermeden başarıyla yoluna devam etmesini temenni ederim.

Ali ÖZKAN

Karacabey Bld. Bşk.

Bursa basınımızın değerli kuruluş­larından biri olan Ekohaber Gaze­tesi’nin kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle tebrik ediyorum. 28 yıldır yayın hayatını başarıyla sürdüren Eko­haber Gazetesi, kurulduğu günden beri ekonomi gazeteciliğinde çok önemli bir değer oluşturmuştur. Gazetenin bugünlere ulaşmasında emeği geçen herkesi kutluyor, nice başarı dolu yıllara ulaş­manızı temenni ediyorum.

İbrahim BURKAY

BTSO YK Başkanı

İlkeli ve tarafsız yayıncılık anlayı­şıyla Bursa’da ekonominin tüm aktörlerine ışık tutan Ekohaber’in 28. yılını kutluyor, Ekohaber ailesine ba­şarılarla dolu yayın hayatının deva­mını diliyorum.

Ali UĞUR

BTSO Meclis Başkanı

Güncel haberleri, güçlü yazar kadrosu ve sektörlere yön gösteren yayınları ile iş dünyamızın nabzını tutan Ekohaber, hepimizin baş ucu kaynakları arasında yer alıyor. Ekohaber’i emekleriyle bugünlere taşıyan tüm çalışanları tebrik ediyor, gazetenin 28. yaşını kutluyorum.

Hüseyin DURMAZ

Bursa OSB YK Başkanı

Kurulduğu günden beri, Bur­sa’daki ekonomi gazeteciliğinin gelişimine önemli katkılar sağlayan Ekohaber Gazetesi’nin yeni yayın yı­lını en içten dileklerimle kutluyorum. Ekohaber Gazetesi’nin bugünlere ulaş­tırılmasında emeği geçen başta kuru­cusu Tahsin Ardıç olmak üzere tüm gazete çalışanlarına te­şekkür ediyor, başarı dolu nice yıllar diliyorum.

H. Ersan ÖZSOY

DOSAB YK Başkanı

Bursa sanayisinin gelişimine önemli katkılar sunan Ekoha­ber Gazetesi’nin 28. yıl dönümünü kutluyorum. Gelecekte de iş dünyasının sesi olmaya devam edeceğinize inanıyor ve başta gazetenin kurucusu Tahsin Ardıç olmak üzere tüm çalı­şanlarınıza başarılı bir yayın hayatı diliyorum.

Erol GÜLMEZ

NOSAB YK Başkanı

Seviyeli ve ilkeli yayıncılık an­layışı ile Bursa sanayi ve tica­ret hayatının sesi olarak ekonomi haberciliğinde fark yaratan EKOHA­BER Gazetesi’nin 28’inci kuruluş yıl­dönümünü kutluyor, başarılarının devamı temennilerimle başta imti­yaz sahiplerini, yayın kurulunu ve tüm mensuplarını tebrik ediyorum.

Zeki ŞAHİN

İnegöl OSB YK Başkanı

Bursa ekonomi gazeteciliğinin amiral gemisi Ekohaber’in 28’nci kuruluş yıl dönümünü gönülden kutluyorum. Sanayicinin sesi olan Ekohaber’in yeni sayılarını her Salı merakla bekleyen bir okur olarak, gazetenin çeyrek asrı aşan başarısının şahidi olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu bağlamda Bursa iş dünyasının ve sanayicisinin sesi olan, taleplerini kamuoyuyla paylaşarak gündemin nabzını tutan ve hatta gündem oluşturan Ekohaber’e uzun ve başarılı yayın hayatı diliyorum.

Ö. Faruk KORUN

HOSAB YK Başkanı

28 yıldır Bursa ve Türkiye ekonomi­sine yön veren haberleriyle, iş dün­yasının yanında olmaya devam eden Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıl dönü­münü kutluyorum. İleride de aynı başa­rıyı sürdüreceğinize inanıyor, tüm çalı­şanlarınıza başarılar diliyorum.

Yalçın TOY

Kayapa OSB YK Başkanı

Ekonomi haberleri yayıncılığında bir marka durumunda olan Eko­haber gazetesinin kuruluşunun 28. yı­lını kutlar, yayın hayatındaki başarıları­nın devamını dilerim.

Engin ÇETİNER

GÖRSİAD YK Başkanı

Ekohaber Gazetesi'nin basın ya­yın organları içerisinde muhabi­rinden, sayfa editörüne, yazarların­dan, matbaasına tüm çalışanlarını kutluyor; 28. yılını tebrik ederek; başa­rılarının devamını diliyorum.

Prof. Dr. A. Saim KILAVUZ

BUÜ Rektörü

Bursa’mızın ekonomi ve iş gündemine dair tüm gelişmeleri 28 yıldır kesintisiz ve doğru bir şekilde kamuoyuna aktaran Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Bursa basınının mihenk taşlarından biri olan Ekohaber’in yayınlanmasında emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını tebrik eder, nice başarılı yıllara erişmesini gönülden temenni ederim.

Prof. Dr. Naci ÇAĞLAR

BTÜ Rektörü

Çeyrek asrı aşkın bir süredir, sanayi ve ekonomi alanındaki her gelişmeyi bizlere aktaran EKOHaber ailesinin 28. kuruluş yıldönümünü tebrik ediyorum.

‘Yeni Türkiye’ vizyonuyla, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip ERDOĞAN önderliğinde yürütülen 'Milli Teknoloji Hamlesi'nin; TOGG gibi en güzel örneklerine de tanıklık ettiğimiz şehrimizde, Eko Haber’in üstlendiği bilgi verme ve doğruları aktarma rolünü çok değerli buluyorum. "Bursa'nın Ekonomi Gazetesi" vasfını layıkıyla taşıdığınız inancıyla, sektördeki öncülüğünüzün uzun yıllar boyunca süreceğini düşünüyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum.

Davut GÜRKAN

AK Parti Bursa İl Başkanı

Kurulduğu günden beri, Bur­sa’daki ekonomi gazeteciliğinin gelişimine önemli katkılar sağlayan Ekohaber Gazetesi’nin 28. yılını en iç­ten dileklerimle kutluyorum. Ekoha­ber Gazetesi’nin bugünlere ulaştırıl­masında emeği geçen başta kurucusu Tahsin Ardıç olmak üzere tüm gazete çalışanlarına teşek­kür ediyor, nice başarı dolu yıllar diliyorum.

İbrahim ÖZHAN

Bursa TB YKB Yrd.

Ekohaber Gazetesi, ilkelerinden ta­viz vermeden 28 yıldır objektif ve tarafsız habercilik anlayışı ile kent eko­nomisinin nabzını tutmaya devam et­mektedir. Deneyimli kadrosu, alanında uzman köşe yazarları ve güçlü altyapısı ile Bursa iş dünyasının sesi olan Ekoha­ber Gazetesi, aynı zamanda sanayi kenti Bursa’mızda ekonomi gazeteciliğinde önemli bir misyon üstlenmek­tedir. Yenilikçi yüzü ile gücünü okuyucularından alan Ekohaber Gazetesi’nin 28. kuruluş yıl dönümünü kutlu­yor, başarılarının devamını diliyorum.

Zeki ZORLU

Zorlu Holding YK Eş Başkanı

Yayıncılıkta kendi ilkelerini oluş­turmayı başarmış EKOHABER Gazetesi’nin 28’nci yılına ulaşmış ol­ması, iş dünyası olarak bizleri de son derece mutlu eden bir durum. ‘Sanayi­cinin sesi olmak’ için yola çıkan ve bu misyonu layıkıyla üstlenen EKOHABER Gazetesi’nin 28’nci yıl dönümünü kutlar, başta Kurucusu Tah­sin Ardıç olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Hüseyin ÖZDİLEK

Özdilek Holding YK Başkanı

Bursa’nın ekonomi gazetesi Ekohaber’in 28. yılını kutlar, başarılarılarınızın devamını dile­rim. Başta gazetenin kurucusu Tah­sin Ardıç olmak üzere tüm ekibe ba­şarılı yayın hayatı dilerim.

Faik ÇELİK

Beyçelik Holding YK Başkanı

Ekonomi alanındaki ilkeli ha­bercilik anlayışı ile iş dünya­sında önemli bir yere sahip olan EKOHABER Gazetesi’nin kuruluşu­nun 28. Yıl dönümünü kutlar, bu­günlere gelmesinde emeği geçen tüm çalışanlarını tebrik eder, başa­rılı çalışmalarınızın devamını dilerim.

Fahrettin GÜLENER

Ermetal YK Başkanı

Güvenilir, ilkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla Bursa’nın “ilk haber sitesi” olarak sanayi ve iş dünyasına yönelik yenilikleri ve geliş­meleri sıcak bir şekilde aktaran, üretici, ithalatçı ve ihracatçının sesi olan Eko­haber’in kuruluşunun 28. Yılını tebrik ederiz. Yayınlarınızda emeği geçen yönetici, yazar ve çalı­şanlarınızın başarılarının daim olmasını dileriz.

A. İhsan YEŞİLOVA

Yeşilova Holding YK Başkanı

Adil, tarafsız ve ilkeli yayıncılık anlayışıyla 28 yıldır ekonomi alanında şehrimizin ve biz iş insan­larının sesi olan Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutlu­yor, tüm Ekohaber Ailesine başarılar diliyorum.

Muzaffer ÇİLEK

Çilek Holding YKB

İlkeli yayıncılığı ile basın dünya­sında etkin ve saygın bir yer edin­miş olan Ekohaber’in 28.kuruluş yıldö­nümünü kutlar, Bugün olduğu gibi gelecekte de başarılı yayınlara imza ata­cağınız nice yıllar dileriz.

Nuri KÖRÜSTAN

Nuri Körüstan Metal YKB

28 yıldır yayın hayatına devam eden Bursa’nın en çok takip edi­len ekonomi gazetesi Ekohaber’in okuyucularına ulaşmasında emeği ge­çen herkesi içtenlikte kutluyorum. Ba­şarılarınızın katlanarak devam etme­sini temenni eder, 28. kuruluş yıl dönümünüzü tebrik ederim.

Ahmet ÖZKAYAN

Ermaksan YKB Vkl. ve Gen. Md.

28 yıldır ortaya koyduğu ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla, ekonomiyle ilgili tüm gelişmeleri oku­yucularıyla buluşturan Ekohaber Gaze­tesi’nin kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Kıymetli büyüğüm Sn. Tahsin Ardıç olmak üzere tüm gazete çalışanlarına teşekkür ediyor, nice başarı dolu yıllar diliyorum.

İbrahim GÜLMEZ

Haksan Otomotiv YK Başkanı

Kaliteli, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından ödün vermeyen EKOHABER Gazetesi, iş dünyasının nab­zını tutarak büyümeye devam etmekte­dir. 28’nci kuruluş yıl dönümünü kutla­yan Ekohaber’in tüm çalışanlarını yürekten kutluyor, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de yine çok güzel işler yapmaya devam edeceğinize inanıyorum.

İlker ORAL

Sinta YKB Vekili

Gazeteci olmak zor, ama gazete çı­karmak daha zordur, kaldı ki eko­nomi ve politika temelli gazete çıkarabil­mek eminim ki daha meşakkatlidir. Doğruyu, günceli yakalayabilmek, yanlı olmadan yayım hayatında ayakta dura­bilmek daha zordur. Hele ki Ülkemizin sanayi kalbi olan Bursa’da yayım hayatını 28 yıldır hız kesmeden devam ettire­bilmek büyük bir özverinin ve sağduyunun eseridir. 28. yılı­nızda da her Salı ofisimizde ilk olarak okuduğumuz gazete oldu­nuz. Bundan sonrası içinde başarılarınızın artarak devam etmesi ve yayım hayatınızın uzun soluklu olmasını diliyorum.

Ayhan KORGAVUŞ

Ünver Group YK Başkanı

Sevgili Ekohaber Gazetesi ekibi, bu­gün sizinle birlikte 28. yıl dönümü­nüzü kutluyoruz. Geçen 28 yıl boyunca, özellikle Bursa iş dünyası ve Bursa için güncel ve doğru haberlerle bizleri bilgilen­dirdiniz. Yaptığınız çalışmalarla, gazeteci­lik mesleğinin ne kadar önemli olduğunu bir kez daha hatırlattı­nız. Sizleri kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Arık Yusuf BAKİOĞLU

Referans Catering YK Başkanı

İş dünyasının ve ekonominin nab­zını tutan Bursa basınının güçlü markası Ekohaber’in 28. kuruluş yılını kutlarım. Ekohaber’e Yayın hayatında nice yaşlarda başarılar dilerim.

Levent AKYAPAK

Akyapak Makina YK Başkanı

Üretim ve ihracatta özel bir konuma sahip şehrimizin; ekonomi ve iş gündemine yöne­lik yayımı EKO HABER Gazetesi’nin 28. kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Objektifliğini muhafaza eden, Bursa iş dünyasının ilgi ile takip ettiği Ekohaber Gazetesi’nin reel ekonomiye öncelik veren yayımcılığı ile şehrimizin nabzını tutmaya ve ekonominin sesi olmaya devam ede­ceğine inanıyorum. Kamuoyunda saygın bir konuma gelmiş Ekohaber Gazetesi’nde emeği geçen tüm çalışanları tebrik ediyor, nice başarılı yıl­lara erişmelerini temenni ediyorum.

Orhan ER

ERFAB YK Başkanı

Ekohaber Gazetesi iş dünyasına yönelik eko­nomi gündeminin nabzını tutan özel haber­leri yanında kentimiz ve ülke ekonomimizdeki ge­lişmeleri de yakından takip ederek okuyucularına ulaştırıyor. Birikimi, güçlü altyapısı ve tecrübeli kadrosuyla Ekohaber’in yayın hayatındaki 28. ya­şını kutluyorum. Gelecek yıllarda da ilk günkü heyecanı ve objektif gazetecilik anlayışından ödün vermeden üstlendiği sorumluluğu ye­rine getireceğine inanıyorum. Yayın hayatında başarılarının deva­mını dilediğim Ekohaber Gazetesi’nin en doğru haberlerle hazırlan­masından biz okuyucularına ulaşmasına dek emeği geçen tüm çalışanlarını tebrik ediyorum.

Mehmet BAŞ

YEPSAN AŞ YK Başkanı

Doğru habercilik anlayışıyla çalışıp meslek ilkelerine bağlı hareket eden ve kurul­duğu günden bu yana ekonomi alanında önemli yayınlar yapan EKOHABER Gazetesi’nin 28’inci kuruluş yılını kutlar, daha uzun yıllar ba­şarılı yayın hayatı dilerim.

İbrahim TATAR

İbraş Kauçuk YK Başkanı

Basın-yayın yolculuğunun 28. yılında Eko­haber’i üstlendiği misyon için tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Bülent YAŞAR

Prestige Mensucat YK Başkanı

Bursamız ve ülke ekonomisinde ki gelişmeleri, iş dünyası ve tüm kamuoyuna duyuran şehri­mizin ekonomi gazetesi Ekohaber’in 28’nci yaşını kutluyor, başta Sayın Tahsin Ardıç olmak üzere tüm Ekohaber Ailesi’ne başarılar diliyorum.

Özkan İRMAN

Minteks Şirketler Grubu YKB

Bursa’nın ilk ekonomi gazetesi olan Ekoha­ber, 28 yıldır marka değerini koruyarak ekonomi gündeminin nabzını tutmaya ve iş dünyasının sesi olmaya devam etmesi nedeniyle özel bir kutlamayı hak ediyor. İlkeli ve güvenilir haber­cilik anlayışı ve güçlü yazar kadrosuyla yol göste­rici bir ekonomi yayıncılığı yapan Ekohaber Gazetesi’nin bu başarı­sında tüm emeği geçenlerin 28’inci yılını kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Erol DAĞLIOĞLU

Dağlıoğlu Grup YK Başkanı

EKOHABER Gazetesi’nin 28. kuruluş yıl dö­nümünü kutluyorum. Ekohaber Gazetesi her zaman sanayi ve ticaretin yanında ol muş, eleştiriden ziyade başarıların ödüllendirilmesi yönünde tavır almıştır. Bu da iş insanlarını ce­saretlendiren bir davranıştır. Ayrıca iş insanla­rının sosyal yönlerini de ortaya koyan gazetenizin yapmış ol­duğu çalışmaları takdir ile izlemeye devam etmekteyiz. Gelecekte de sivil toplum kuruluşlarının ve iş dünyasını yanında nice başarılı yıllar dilerim.

Osman GÜLER

Elektroteks YK Başkanı

Bursa, Türkiye ekonomisine yön verirken, 28 yıldır Ekohaber Gazetesi de Bursa eko­nomisine yön veriyor. Büyük bir beğeni ile ilk günden beri takip ettiğim Ekoahaber Gazete­si’nin kurucusu Sayın Tahsin Ardıç ve Genel Ya­yın Müdürü Sayın Kenan Kibar’ın şahsında Eko­haber Gazetesi’nin yayınlanmasında emeği geçenleri tebrik ediyor, başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

Şinasi GÜNEŞ

Bemis Genel Müdürü

Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyor tüm çalışanlarına teşekkür ediyorum, bursa iş dünyasının nabzını tutan ve yazılı yayın ola­rak iletişim sağlayan samimi ve istikrarlı bir yayın ku­ruluşudur. Nüfusu bir milyonun üzerinde tüm illerde bu kalitede yayınların olması gerekir.

Erdem ACAY

Coşkunöz Holding CEO

Objektif ve ilkeli habercilik anlayışıyla yerel basına ve ekonomi gazetecili­ğine önemli katkılar koyan Ekohaber Gaze­tesi’nin 28. yılını kutluyorum. Kent ve ülke ekonomisine yönelik tarafsız bakış açısıyla gün geçtikçe kendini yenileyen Ekohaber Gazetesi’ne yayın hayatında başarılar dilerim.

Sevda KESKİN GÜLMEZ

Güleryüz Otomotiv YK Üyesi

Dinamik gündemin nabzını tutan ve yeni­liklere ayak uyduran Bursa’nın köklü ha­ber gazetesinin kuruluşunun 28. yılını kutlarım. Varlıklarının daim olmasını dilerim.

Hasan ALTINSU

Altınsu Tekstil YK Başkanı

Bursa sanayisi ve ekonomisine yön veren Ekohaber Gazetesi’nin 28. yaşını kutlarım. Yayın hayatınız bo­yunca sektördeki yenilikleri takip ede­rek, okuyucularınıza doğru ve güncel bil­giler sunmaya özen gösterdiniz. Sektöre yaptığınız katkılar için teşekkür ederim.

H. Ergün KIRATLI

Kıratlı İnşaat YK Başkanı

Bursa iş dünyasının en önemli haber kaynağı olan Ekohaber gazetesinin 28. yılı kutlu olsun. Tahsin Bey ve tüm ekibini tebrik ediyor, başa­rılarının devamını diliyorum. Nice 28 yıllara…

Sertaç KARAALP

Alpiş Holding YK Başkanı

Bursa ekonomisinin önde gelen yayınlarından Ekohaber Gaze­tesi’nin 28. yıl dönümünü kutluyo­rum. Geçmişte olduğu gibi gelecekte de iş dünyasının yanında olmaya devam edeceğinize inanıyor, tüm ça­lışanlarınıza teşekkür ediyorum.

Selim YEDİKARDEŞ

SYK Group YK Başkanı

Ulusalda Türkiye’nin, yerelde Bursa’mızın ekonomisi ve iş dünyasındaki gelişmeleri ilkeli ve elit olarak 28 yıldır sizlerden bilgi alarak ta­kip ettik. Ekohaber Ailesini ve çalışan­larını başta Sn. Tahsin Ardıç olmak üzere tebrik ediyor ve kutluyoruz.

Osman YILDIZ

Oytaş Yıldız İnşaat YK Başkanı

Bursa iş dünyasının öncü yayınların­dan Ekohaber Gazetesi’nin 28. yıl dönümü kutlu olsun. Sektöre dair doğru ve güncel haberlerinizi okuyucularınızla buluştururken, Bursa’nın sanayi ve eko­nomisine dair önemli bilgileri de paylaşı­yorsunuz.

Eren ERTOKSÖZ

Oktay Holding YK Başkanı

Ekohaber Gazetesi’nin 28. yıl dö­nümü kutlu olsun. Bursa iş dün­yasının nabzını tutarak, yerel ekono­miye dair haberleri takip eden Ekohaber, sektörün önde gelen yayın­ları arasındaki yerini korumaya de­vam ediyor. Başarıda emeği geçen, başta gazetenin kurucusu Tahsin Ardıç olmak üzere tüm ekibi gönülden kutluyorum.

Tayfun KURDAL

Kayra Yemek Genel Müdürü

Bursa’da ve Türkiye’de ekono­mik gelişmeleri takip eden, iş dünyasının nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’nin 28. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Ekohaber Gaze­tesi, ekonomiye yön veren birçok isim için de bir kaynak niteliği taşı­yor. Tarafsız ve güvenilir habercilik anlayışınızla, okuyu­cularınızın günlük hayatlarında karşılaştıkları ekonomik sorunları anlamalarına ve çözmelerine yardımcı olmanızı takdirle karşılıyor, tüm ekibi tebrik ediyorum.

Melih İYİGÜLLÜ

Akiş Boya YK Başkanı

Basın ve medya kuruluşları ileri de­mokrasimizin en önemli unsurla­rındandır. Bu bağlamda Ekohaber 28 yıl­dır Bursa ekonomi dünyasının gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı za­manda devletle iş dünyası arasında köprü görevi gören önemli bir organdır. Ekohaber’in 28. yaşını kutlarken, ilkeli ve objektif duruşunu daha nice yıllar devam ettirmesini temenni ediyorum.

A. Şakir ÖZEN

Örnek Yemek YK Başkanı

30 yıla yakın bir süredir Bursa ekonomisinin ve Marmara Böl­gesi’nin ekonomik nabzını tutan eko haber gazetesinin yeni yaşını kutlar başarılarınızın devamını dilerim.

H. Burak ARAS

Gökçelik İş Gel. ve Str. Md.

Objektif haberciliği ile Bursa iş dünyasına yön veren ve de­ğer katan Ekohaber ailesine başarı­larla dolu nice 28 yıllar diliyorum.

Serkan KÖRÜSTAN

Gera Makina YK Başkanı

Bursa iş dünyasının nabzını tutan yerel ve ulusal ekonomi günde­mini yazılı ve görsel medyada yakın­dan takip etmemizi sağlayan Ekohaber Gazetesi’nin 28. kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Tarafsız ve ilkeli yayıncılıkta 28 yıldır aynı çizgide kalmasını sağla­yan gazetenin kurucusu Tahsin Ardıç ve Genel Yönet­men Kenan Kibar başta olmak üzere tüm çalışanlarına başarılı yıllar dilerim.

Uzm. Dr. Ahmet ÖZKUL

Hayat Hastanesi

Yayıncılıkta kendi ilkeleri doğrultu­sunda çalışmalarını yürüten EKO­HABER Gazetesi’nin 28. yaşına ulaşması bizleri son derece mutlu ediyor. ‘Sanayici­nin sesi olmak’ için yola çıkan ve üstlen­diği bu misyonu layıkıyla üstlenen EKO­HABER Gazetesi’nin 28. yıldönümünü kutluyor, gazetenin kurucusu Tahsin Ardıç başta olmak üzere emeği geçen her­kese başarılarla dolu nice yıllar diliyorum.

Erol KILIÇ

Burtom YK Başkanı

Ekonomi anlamında Bursa’nın nabzını tutan, doğru habercilik anlayışıyla çalışıp meslek ilkelerine bağlı hareket eden Ekohaber’in 28. yıl­dönümünü kutlar, başarılı bir yayın hayatı dilerim.

Serdar SAĞLAM

Yavuzlar Dişli YKB Yrd.

28 yıldır sanayimizi ve şehrimizi il­gilendiren tüm konuları tarafsız ve en objektif haliyle gazetelerinde yansıtan; Başta Ekohaber’in kurucusu Tahsin Ardıç’a Bursa’mıza böylesine değerli bir gazeteyi kazandırdıkları için, gazetede tüm çalışan emektarlara teşekkürlerimi sunarım. Ekohaber Gazetesi’nin 28. kuruluş yıl dönümünü kutlar, nice uzun yıllar daha başarılarınızın de­vamını dilerim.

İhsan İPEKER

İpeker Tekstil YK Üyesi

Çeyrek asrı aşan gazetecilik kim­liğini her zaman büyük bir gu­rurla taşıyan Ekohaber’in 28. yaşını kutluyoruz. Ekibiyle birlikte oluştur­duğu samimi sinerjisi ile okuyucula­rın farkındalığını arttıran nice haber­lerinin devamını dileriz.

Nurcan ÖZDEMİR

EPSA YK Başkanı

Bursa iş dünyasının nabzını tutan Ekohaber Gazetesi, 28 yıllık ya­yın hayatı boyunca sektörün ihtiyaçla­rına uygun olarak haberlerini belirleye­rek, okuyucularına objektif bir şekilde sunmaya devam etti. Bu başarınız için sizi kutluyor, sektördeki lider konumu­nuzu korumanızı diliyorum.

Selçun EREN

ECS Cam YK Başkanı

Kurulduğu günden bu yana Bursa ekonomisi ve iş hayatı­nın nabzını tutan ve biz sanayicilerin her fırsatta sorunlarını gündeme geti­ren EKO HABER Gazetesi’nin 28. kuru­luş yıl dönümünü tebrik eder, başta kurucu su Tahsin Ardıç abim ve tüm çalışanlarına başarılarının devamını dilerim.

Türkay EYRİCE

Eyrice Dental Grubu YK Başkanı

EKOHABER Gazetesi kendini ye­nileyerek iş dünyasının ve top­lumun nabzını tutmayı başarması takdire değerdir. EKOHABER Gazetesi’nin 28’inci yılını tebrik ediyorum. Bu başarıda payı olan başta gazetenin kurucusu Tahsin Ardıç ve Genel Yö­netmen Kenan Kibar ile tüm ekibini tebrik ediyor, başa­rılarınızın devamını diliyorum.

Merve ÖNSEVER ÇAĞLAYAN

PMS Alüminyum YK Üyesi

28 yıldır başta Bursa olmak üzere ülkemiz ve dünya ekonomisine dair güncel geliş­meleri okuyucularıyla buluşturan Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümü kutlu olsun. Ta­rafsız ve kaliteli yayıncılık anlayışıyla, yeni yayın yılınızda da başarı dolu çalışmalarınızı sürdürmeye devam edeceğinize dair inancım tam. Gazetenin bugün­lere ulaşmasında emeği geçen tüm ekibi tebrik ediyor, nice başarı dolu yayınlara imza atmanızı diliyorum.

Ali SAYIN

Karkent Tekstil YK Başkanı

Okuyucularına her zaman kaliteli ve gün­cel habercilik sunan, Bursa iş dünyasının en güvenilir kaynaklarından biri olan Ekohaber Gazetesi’nin 28. yılını kutluyorum. Sizler saye­sinde sektördeki gelişmeleri yakından takip edi­yoruz. Bursa ekonomisine dair önemli bilgileri paylaşmaya devam eden Ekohaber Ailesi’nin başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.

Levent KAYAOĞLU

Dilek Tekstil YK Başkanı

Bursa ekonomisinin en önemli haber kay­naklarından biri olan, sektöre yön veren, öncü bir yayın olarak 28. yılınızı kutlarım. Haber­cilikteki özverili çalışmalarınızı, tarafsız yaklaşı­mınızı ve sektöre katkılarınızı takdir ediyoruz. Yaptığınız işin zorluğunun farkındayız, ama sizle­rin bu zorluğu başarıyla aştığınızı görüyoruz. Başarılı çalışmalarını­zın devamını diliyor, sektöre yön veren yayın anlayışınızla örnek ol­maya devam etmenizi temenni ediyorum.

Emel ÖZKAN TAŞYAKAN

Destek Amortisör YK Üyesi

Gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anla­yışı ile Bursa sanayi sine tercüman olan, şehrimizin ülke ekonomisine yansımasını en doğru şekilde takip eden EKOHABER Ga zetesi’nin 28. kuruluş yıl dönümünü kutlar, tüm çalışanla­rına başarı dolu nice yıllar dilerim.

Cemal TUNA

Tuna Boya YK Başkanı

İlkeli, doğru ve tarafsız yayıncılık anla­yışıyla 28 yıldır basın camiasına hiz­met eden Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yılını kutlar, tüm çalışanlarına üstün başa­rılar dilerim.

Onur KIRAYOĞLU

Kırayteks YK Üyesi

28 yıldır, Bursa’nın ekonomik gücünü yansı­tan, iş dünyasının nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’ni tebrik ediyorum. Gerek yerel gerekse ulusal alanda, özverili çalışmalarınızla her za­man sektörün öncüsü oldunuz. Yenilikçi ve gün­cel habercilik anlayışınızı koruyarak, bizleri her zaman bilgilendirdiniz. Başarılarınızın devamını diliyor, sektöre yön veren çalışmalarınızın bir adım ötesine taşınması temennisiyle nice yıllar geçirmenizi diliyorum.

R. Serkan AKTAŞ

Aktaş Holding YK Başkanı

28 yıldan bu yana ekonomi gazeteciliğinde çok kıymetli işlere imza atan Ekohaber Ga­zetesi’nin kuruluş yıl dönümünü tebrik ediyo­rum. Bugüne kadar olduğu gibi bundan sonraki yıllarda da yine çok başarılı işler yapmaya de­vam edeceğinize dair inancım tam. Nice başarı dolu yıllara ulaş­manız dileğiyle.

Özgür ORAKÇI

Orakçı Şirketler Grubu YK Başkanı

Bursa medyasının alanında marka yayını olan Ekohaber Gazetesi’nin 28. kuruluş yı­lını kutluyorum. Ülke ve kent ekonomisinin nab­zını tutan gündem ve özgün içerikleriyle okuyucu­sunu buluşturan Ekohaber Gazetesi’nin tüm ekibine başarılarının devamını diliyorum.

Ufuk ERDOĞAN

ERBAB Otomat Genel Müdürü

Ekohaber, 28 yıllık yayın hayatı boyunca sek­töre yön veren haberlerle birlikte, Bursa sana­yisi ve ekonomisi hakkında doğru bilgiyi okuyucula­rına ulaştırmayı sürdürdü. Bu başarınız için sizi kutluyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Serdar KANLIOĞLU

Surfence Genel Müdürü

Türkiye’nin ilk yerel ekonomi gazetesi olan Ekohaber, Bursa sanayisinin gelişimine önemli katkılar sağlıyor. 28 yıllık yayın hayatınızda sektöre yön veren haberleri takip ederek, okuyucularınıza doğru bilgiyi aktarmanız dile­ğiyle, kuruluş yıl dönümünüzü kutluyorum.

Haluk PARLAMIŞ

Parlamış Tekstil YK Başkanı

Türkiye ekonomisinin üreten şehri Bursa’nın nabzını başarıyla tutan, ilkeli ve objektif ha­bercilik anlayışıyla iş dünyamızın sesi olmayı sür­düren Ekohaber Gazetesi’nin 28. kuruluş yıldönü­münü kutlar ve tüm Ekohaber ailesinin başarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Turan CESUR

Cesurbend YK Başkanı

Bursa iş dünyasına yön veren haberleriyle öne çıkıyor. 28 yıllık yayın hayatınız bo­yunca sektördeki saygın konumunuzu koruya­rak, doğru bilgiye erişim hakkının sağlanması için önemli bir görev üstlendiniz. Kutlar, başarıla­rınızın devamını dilerim.

Osman KÖRÜSTAN

Ales Pres YK Başkanı

Ekonomi gazeteciliğinde yarım asrı aşan yayıncılığı ile Bursa iş dünyasının 28 yıldır güçlü sesi olan Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıl dö­nümünü kutlar, gazetenin emek tar ça­lışanlarına nice başarılı yıllar dilerim.

Alper KÖRÜSTAN

NUKON YKB Vekili

Her hafta hem ekonomik gelişmeleri hem de iş dün­yası ile ilgili gelişmeleri yakından takip etmemizi sağlayan Ekoha­ber’in 28. kuruluş yıl dönümünü iç­tenlikle kutlarım. Geçmişte de ol­duğu gibi, kaliteli yayın çizgisini sürdürerek çalışma masalarımızın vazgeçilmez bir par­çası olmaya devam edeceğinden hiç şüphemiz yok. Bü­tün Ekohaber’in çalışanlarını kutlu yor ve başarılarının devamını diliyorum.

Erdem ALTINTAŞ

LoyalMak YK Başkanı

Bursa iş dünyasının nabzını tu­tan Ekohaber Gazetesi, 28 yıl­lık yayın hayatı boyunca sektörün ihtiyaçlarına uygun olarak haberlerini belirleyerek, okuyucularına ob­jektif bir şekilde sunmaya devam etti. Bu başarınız için sizi kutluyor, sektördeki lider konumunuzu korumanızı diliyorum.

Hakan SÖĞÜNMEZ

Sönmez Makine YK Başkanı

Bursa iş dünyasına yön ve­ren birçok değerli ismin ça­lışmalarını sayfalarına taşıyarak, öncü bir yayın haline gelen Eko­haber Gazetesi’nin 28. yılını kut­luyorum. Yüksek kalite standart­larıyla habercilik yaparak, sektörünüzde örnek teşkil eden başarılı çalışmala­rınızın devamını dilerim.

Ömer Savaş KARAGÖZ

Teknorob YK Başkanı

Bursa iş dünyasının öncü yayın­larından olan Ekohaber Gazete­si’nin 28. yılı kutlu olsun. Türkiye’de yerel ekonomi gazeteciliğinin gelişi­mine önemli katkılar sağlayan Ekoha­ber Ailesi, iş dünyamızın nabzını tuta­rak bize yol göstermektedir. Haberlerinizle ve yorumlarınızla iş dünyasına ışık tut­maya devam edeceğinizden şüphem yoktur. Yılların tecrübesiyle oluşan güçlü kadronuzla, sektörümüze önemli katkılar sunacağınıza inanıyorum.

Murat ZÜMBÜLYUVA

Akarca Tekstil YK Başkanı

Bursa iş dünyasının öncü yayını Ekohaber Gazetesi’nin 28. yılını kutluyoruz. Kurulduğu günden beri, il­keli ve tarafsız yayın anlayışını benim­seyen Ekohaber Gazetesi, tüm sektör­lerin nabzını tutarak ekonomi dünyasına yön veren bir kurum ol­muştur. Ekohaber Gazetesi’nin bu başarısı, Bursa iş dünya­sına sağladığı katma değerle birleştiğinde çok daha anlamlı hale gelmektedir.

Taner YILMAZ

May Fren Genel Müdürü

Ekohaber Gazetesi’nin 28. yılını kutlarken, Bursa iş dünyasına yön veren haberleriyle, kaliteli ve gü­venilir habercilik anlayışıyla sektörü­müze büyük katkılar sağladığınızı bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Başa­rılı çalışmalarınızın devamını diler, nice başarılı yılları­nızın olmasını temenni ederim.

A. Erman AYTAC

Uludağ Elektrik Genel Müdürü

Şehrin enerjisini sayfalarına taşı­yarak, okurlarla buluşturan Eko­haber’in 28. yılını kutluyorum. Şehrimi­zin değer üreten şirketlerinin çalışmalarını yakından takip eden ve ti­tizlikle sayfalarına aktaran Ekohaber Ailesi’nin başarılı çalışmalarının nice seneler devam et­mesini temenni ediyorum.

Veda GİRGİN EROĞLU

VGE Tekstil YK Başkanı

Kurulduğu günden bugüne, ilkeli, güvenilir ve objektif haber anlayışı ile Bursa’da ekonomi gazeteciliğinin geli­şiminde önemli bir gücü temsil eden Eko­haber Gazetesi’nin 28. kuruluş yıl dö­nümü kutluyor, başarı dolu yayınlarının devamını diliyorum.

Çetin YILDIRIM

Uludağ Koleji YK Başkanı

Ekonomi ve iş dünyasındaki ge­lişmelere dair günceli okuyucu­larıyla buluşturan EKOHABER’ in ob­jektif ve tarafsız yayıncılığının 28. yılını kutluyor, başarılarının deva­mını diliyorum.

Mehmet Çetin ÖZEL

Marsala Tekstil YK Başkanı

Kuruluşundan bu yana, ekonomi dünyasında kaliteli ve güvenilir habercilik yaparak, sektöre yön veren birçok başarılı işe imza atıldı. Aynı za­manda, profesyonel kadronuzun çalış­kanlığı ve özverisi, doğru habercilik anla­yışınız, teknolojik yenilikleri takip eden yaklaşımınız ve yük- sek kalite standartlarınız da bu başarıların anahtarı olmuştur. Ekohaher’in 28. yılını gönülden kutluyor, birlikte paylaşımlara imza atacağımız daha nice başarı dolu yıllar diliyorum.

Mehmet KURT

LİK Yapı YK Başkanı

28 yıldır Bursa ekonomisinin nabzını tutan, medyamızın en önemli aktörlerinden biri olan Ekoha­ber’i tebrik ediyor, başarılı çalışmala­rının devamını diliyorum. Ayrıca sek­törümüzün de buluşma noktası olan, güvenilirlik ve güncelliği temsil eden gazetenizin iletişim platformlarından biri olmaya devam etmesini temenni ediyor, sağlık ve kazançlı nice yıllar diliyorum.

Vedat KAYAOĞLU

Kayaoğlu Tekstil YK Başkanı

Ekohaber Gazetesi’nin 28. yılını kutlarken, Bursa ekonomisine yön veren, öncü bir yayın olduğunuzu bir kez daha vurgulamak istiyorum. Başarılı çalışmalarınızın devamını di­ler, nice başarılı yıllarınızın olmasını te­menni ederim.

Ümran ERTAŞ

SKE Otomotiv YK Başkanı

EKOHABER Ailesinin 28.yılını kut­lar, tarafsız yayıncılık ilkeleri için tebrik ederim…

Ali GÜZELDAĞ

AG Mensucat YK Başkanı

Sanayimizde yaşanan gelişmeleri doğru bir kaynaktan bizlere 28 yıl­dır her salı ulaştıran kıymetli Ekohaber ailesinin yeni yaşını kutlar, çalışmala­rında başarılar dilerim.

Cem KALELİ

Numan Kaleli YK Başkanı

28 yıllık bilgi, tecrübe ve ilk günkü heyecanlarıyla gazeteci­liğin hakkını veren Ekoahaber’in ku­ruluş yılını kutlar değerli yayın eki­bine başarılar dileriz.

Osman NEMLİ

Bursa Çimento Genel Müdürü

Bu yıl 28. kuruluş yıl dönümünü kut­layan Ekohaber Gazetesi’nin, bugün­lere ulaşmasında emeği geçen tüm çalışan­larını yürekten kutluyor; bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de yine çok güzel işler yapmaya devam edeceğinize inanıyorum. Tüm Ekohaber Gazetesi emekçilerine nice başarı dolu yıllar te­menni ediyorum.

Mustafa DAĞLI

Adak Tekstil Genel Müdürü

Değerli Ekohaber Ailesi kurulu­şunuzun 28. yılını kutluyor ba­şarıyla geçen bu yılların önümüzdeki dönemde de artarak devam etmesini diliyorum.

Lale YILDIZ

TTI Pharma Genel Müdürü

Uzman analizlere dayanarak ekonominin tüm unsurlarını doğru değerlendiren, il­keli, tarafsız ve objektif gazetecilik an­layışından ödün vermeden 28 yıldır iş dünyasının sesi olan Ekohaber Ga­zetesi’nin yeni yaşını kutluyorum. Bursa’nın ve Türkiye’nin en güçlü ekonomi gazetesinin değerli kurucusuna ve tüm Ekohaber Ailesine daha nice başarılarla dolu bir yayın hayatı dilerim.

Semih KAYNAR

Ventsa Tekstil Genel Müdürü

Ekohaber 28 yıldır değişen ve büyüyen Bursa’ya tanıklık etmiş ekonomi ve politika alanında fikrileriyle değer katmış Bursa’nın gele­ceğine değer katan ve katmaya devam eden, Bursa ile özdeşleşmiş yayın organıdır. Bağımsız ve tarafsız olarak nice yıllarınız olsun Ekohaber.

Deniz ALAGÖZ

TŞT Lift Amortisör Dış Sat. Md.

Bursa iş dünyasına yön veren, ekonomik ge­lişmeleri takip eden, tüm paydaşları doğru ve tarafsız habercilikle aydınlatan Ekohaber Gaze­tesi’nin 28. yılını kutluyorum. Sizlerin özverili ça­lışmaları ve tarafsız habercilik anlayışınız, Bursa iş dünyasına yön veren bir yayın olarak öne çıkma­nızı sağlıyor. Bu başarılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.

Muhammed ADİLOĞLU

Adiloğlu Grup YK Başkanı

Çeyrek asırdan beri çizgisini bozmadan ya­yın hayatına devam eden Ekohaber Gaze­temizin 28. yaşını tebrik ederim. Bursa iş dünya­mıza ışık tutan ilkeli ve tarafsız yayıncılığının daha nice yıllar devam etmesini dilerim.

Evren DAĞDEVİREN

BYB Etiket Genel Müdürü

Çok uzun yıllardır takip ettiğimiz, Bursa’mızın ekonomide nabzını tutan Ekohaber Gaze­tesi’nin 28. kuruluş yılını en içten dileklerimle kut­lar, Tahsin bey ve değerli ekibine daha nice seneler bu meslekte başarılar dilerim.

Hikmet Sami BİLGİÇ

Turkas Amortisör YK Üyesi

Bursa iş dünyasının nabzını tutan, sektö­rel haberleri ile sektörlere yön veren Ekohaber ailesinin bir parçası olmaktan mut­luluk duyuyoruz. Her yeni baskısı merakla beklediğimiz gazetenin ortaya çıkmasında emeği geçen herkese teşekkür eder, beraberli­ğimizin yıllarca devam etmesini dileriz.

Gürkan UZUNLAR

Bölük Makine Genel Müdürü

Bursa ekonomisinin ve iş dünyasının nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’nin 28. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm ga­zete çalışanlarının başarılarının devamını diliyorum.

Murat BAYRAM

Hitachi Astemo Türkiye Genel Müdürü

Kurulduğu günden bu yana ekonominin nabzını tutan ve bu yıl 28. kuruluş yıl dö­nümünü kutlayan Ekohaber Gazetesi’nin, bugünlere ulaşmasında emeği geçen tüm çalışan­larını yürekten kutluyor; bundan sonraki çalışmalarında başarılar diliyorum. Daha nice başarılı yayınlara ulaşmanız dileğiyle…

Serdal GÜLMEZ

SeSe Tekstil YK Başkanı

Ekonomi gazeteciliğinin önderi, dijital çağa ayak uyduran Ekohaber’i ve arkasındaki güçlü kadrosunu tebrik ediyorum. 28 yıl önce kurulan ve bugünlere kadar yenilenerek, çağa ayak uydurarak ilerleyen ve doğru haber kay­nağı olmayı ilke edinmiş bir gazetenin varlığını Bursa için çok kıymetli olduğunu düşünüyorum.

Nurşen SANVER

Sanver Mühendislik Genel Müdürü

Sanayi kenti olan Bursa’mızın ilk ekonomi gazetesi olan ‘Ekohaber‘in 28’ inci yılını en içten dileklerimle kutlar yayın hayatlarında daha nice başarılı yıllar diler ve bu başarılarda emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Tevfik SAYAR

Nevpa YK Üyesi

Ekohaber Gazetesi’nin uzun soluklu yayın hayatının nice 28 yıllar daha sürmesini diliyorum. Bugüne kadar şehrimiz sanayisin­deki gelişmeleri yakından takip edip, sorunla­rını açık şekilde dile getirdiğiniz için de Ekoha­ber ailesine ayrıca teşekkür ediyorum.

Özge CANITEZ

CSA Kaplama Fab. Md.

Basın dünyasında kendine etkin ve saygın bir yer edinmiş Ekohaber Gazetesi’nin çey­rek asırdan fazladır süregelen yayın yıldönümünü kutlar, emeği geçen; mesleğe yakışır ha­bercilik anlayışını başarıyla temsil eden yayın mensuplarını tebrik ederim. Güzel, aydınlık haberlerle dolu daha nice yıllarınız olsun.

Erdem KAYA

Erdem KAYA Patent YK Başkanı

Sevgili Ekohaber Ailesi, 28. yılınızı en içten dileklerimle kutlar, bu­güne kadar göstermiş olduğunuz başa­rının önümüzdeki yıllarda da artarak devam etmesini dilerim.

Ayhan DENİZCİ

Ayhan Denizci Tekstil YKB

Ekohaber Gazetesi’nin yayın ha­yatına geçtiği 1996 yılından bugüne ekonomi ile ilgili bizlere çok bü­yük katkıları olmuştur. Gerek gazete kalitesi gerekse haber ve yazarların olağanüstü yazıları ile Türkiye’de tek ve öncü bir marka olmuştur. Bizler de bunun haklı gururu ile Ekohaber’e nice başarı dolu yıllar dileriz. Başarılarınız daim, yolunuz açık olsun.

Ömer KOCAKUŞAK

Bilen Patent ve Univation YKB.

İlkeli ve dürüst yayıncılık anlayı­şıyla ülke ve Bursa ekonomisine ışık tutan Ekohaber Gazetesi’nin ku­ruluş yıl dönümünü, gazetenin bu­günlere gelmesine emeği geçenleri en içten dileklerimle kutluyorum. Bursa iş dünyasının önemli paydaş­larından ve iş dünyasının sesini duyurmada en etkin ye­rel yayın organlarının başında gelen Ekohaber Gazete­si’ne uzun ve başarılı bir yayın hayatı diliyorum.

Semra BAYKAN

Hedef Patent Genel Müdürü

Yenilikçi yaklaşımıyla, kaliteli içerikleriyle ve doğru haberci­liği ile 28 yıldır yayım yapan Bursa’mızın en önemli ekonomi ga­zetesi olmayı başarmış Ekohaber Ga­zetesi’nin yeni yaşını kutlarım. Bur­sa’nın ekonomik gelişimine tanıklık ederek, Bursa’yı da kendiyle birlikte büyüten, Bursa sa­nayisinin nabzını tutarak, tüm gelişmeleri okuyucuları ile buluşturan Ekohaber güvenle okuduğum bir gazete olmasının yanı sıra bana yazarlarından biri olmamın gururunu da yaşatıyor. Birlikte nice senelere.

Nedim YILMAZ

3D Maket Kurucusu

28’inci kuruluş yılını kutla­yan Ekohaber Gazetesi Bur­sa’da ekonomi gazeteciliği anla­mında önemli bir işlev üstlenmiştir. Ekohaber’in 28’inci yaşını kutluyor, daha nice başarı­larla dolu bir yayın hayatı diliyorum.

Cemre TEKELİ

Ce-Tek Nozzle Kurucusu

Ekohaber Gazetesi, 28 yıldır Bursa iş dünyasının vazgeçil­mez yayınlarından biri olarak, ekono­mik, sosyal ve siyasi gelişmeleri ob­jektif bir şekilde okuyucularına aktarmayı başarıyor. Bu başarılı çalış­malarınızın devam etmesi ve sektörü­nüze yön veren yayınlarınızla varlığınızı sürdür-meniz dileğiyle, nice kutlu yıllarınız olsun.

Ömer KOCAKUŞAK

Bilen Patent ve Univation YKB.

İlkeli ve dürüst yayıncılık anlayı­şıyla ülke ve Bursa ekonomisine ışık tutan Ekohaber Gazetesi’nin ku­ruluş yıl dönümünü, gazetenin bu­günlere gelmesine emeği geçenleri en içten dileklerimle kutluyorum. Bursa iş dünyasının önemli paydaş­larından ve iş dünyasının sesini duyurmada en etkin ye­rel yayın organlarının başında gelen Ekohaber Gazete­si’ne uzun ve başarılı bir yayın hayatı diliyorum.

Serkan TURAN

Biel Makine Genel Müdürü

Ekohaber Gazetesi'nin 28. yılını kut­larken, bölgedeki iş dünyasının güçlü bir sesi olarak, yıllar boyunca doğru ve etkili haberleri okuyucularıyla buluşturduğu için tebrik ediyoruz. Eko­haber Gazetesi, Türkiye'nin ilk yerel eko­nomi gazetesi olarak, Bursa iş dünyasına yön veren bir kurum olmuştur. İlkeli ve tarafsız habercilik anlayışı, bölge­nin ekonomik kalkınmasına katkı sağlamaktadır. Umarız ki, Ekohaber Gazetesi, gelecekte de iş dünyasının ihtiyaçlarına cevap vererek sektördeki önemli yerini korur.

Macid İLKER

Kıvam Grup YK Başkanı

28. kuruluş yıldönümünü kutla­yan Ekohaber Gazetesi’nin, bu­günlere ulaşmasında emeği geçen tüm çalışanlarını yürekten kutluyor, nice başarı dolu yıllar diliyorum. Bu­güne kadar olduğu gibi gelecekte de yine güzel işler yapmaya devam ede­ceğinize olan inancımı dile getirerek, daha nice gündem dolu sayılara ulaşmanızı temenni ediyorum.

Erdi ALTINTAŞ

ESA Lojistik YK Başkanı

Bursa ekonomi basınının lokomo­tifi Ekohaber Gazetesi’nin 28’inci kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Eko­nomi gazeteciliğindeki çizgisini bozma­dan dünden bugüne gelen Ekohaber Gazetesi, yönetici ve çalışanlarına başa­rılar dilerim.

Barış GÜL

Faveo Danışmanlık Gen. Md.

Hem ulusal hem de yerelde Türkiye’nin gündemine ışık tutan ve gündem oluşturan haber­ciliği ile Sayın Tahsin Ardıç önder­liğinde tüm Ekohaber ailesinin 28.yılını kutlar, başarılarının daim olmasını dilerim.

Türker DURAN

Türker Danışmanlık YK Başkanı

Bursa’nın değerli medya kuru­luşlarından Ekohaber Gaze­tesi, 28 yıldır kamuoyuna yön veren, haberleriyle iş dünyamıza ışık tutan öncü bir yayın olarak varlığını sür­dürüyor. Sizlere kaliteli, güncel ve doğru habercilik anlayışınızdan do­layı teşekkür ediyor, nice başarılı yıllarınızın olmasını diliyorum.

Hasan EKER

Burkom Turizm Genel Müdürü

Kurulduğu günden beri, Bur­sa’daki ekonomi gazeteciliği­nin gelişimine önemli katkılar sağla­yan Ekohaber Gazetesi’nin yeni yayın yılını en içten dileklerimle teb­rik ediyorum. Ekohaber Gazetesi’nin bugünlere ulaşmasında emeği ge­çenleri kutluyor tüm gazete çalışanlarına teşekkür edi­yor; nice başarı dolu yıllar diliyorum.

Batuhan GÜLER

PS Platform Kurucu Ortağı

Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren ilkeli çizgi­sinden taviz vermeden alanında uzman kadrosu ve köşe yazarları ile kent ekonomisini mercek altına alan, üreticilerimize, firmalarımıza ve KOBİ’lerimize yol gösterici olan Ekohaber Gaze­tesi’nin 28. kuruluş yıldönümünü kutluyor, başa­rılarının devamını diliyorum.

Dr.Esma RONA

Medikal Estetik ve Getat Hekimi

Bursa’da iş dünyasının sesi olan ve 28 yıldır Bursa ekonomisinin nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Çeyrek asrı aşan tecrübesiyle iş dün­yasına ekonomideki ilkeli, doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla ışık tu­tan Ekohaber Gazetesi’nin kurucusu ve çalışanlarının başarılarının devamını diliyorum.

Baturay GÖLER

Studio HDA Kurucu Ortağı

Bursa’nın ilk ekonomi gazetesi Ekohaber’in 28. kuruluş yıldö­nümünü kutluyorum. Kurulduğu günden bu yana tarafsız ve doğru ha­bercilik anlayışından ödün vermeden Bursa iş dünyasının sesi olması özel­liği ile öne çıkan Ekohaber ekibine daha nice başarılar ile dolu yıllar diliyorum.

Emrah ŞİMŞEK

Emrah Şimşek End. Gay. Gen Md.

Güven endeksi temmuzda hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektöründe azaldı Güven endeksi temmuzda hizmet, perakende ticaret ve inşaat sektöründe azaldı

Bursa’mıza 28 yıldır ekonomiye dair tüm gelişmeleri en doğru şekilde aktaran Ekohaber Gazetesi, sa­nayicimiz ve iş dünyamız adına vaz­geçilmez bir değer oluşturuyor. Bu de­ğerin bu günlere gelmesinde katkısı olan, Ekohaber Gazetesi yönetimini, tecrübeli yazarlarını ve çalışan ekibini tebrik eder, nice yıllar dilerim.

Op. Ergin KOPAL

NEV Sağlık Grubu YK Başkanı

28 yıldan beri Bursa’da ekonomi gazeteciliğinin gelişimine önemli katkılar sağlayan ve iş dün­yasının nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. İlk günden bu yana ortaya koyduğu ka­liteli yayıncılık anlayışıyla, Bursa’ya ve ülkemize değer katan Ekohaber Gazetesi’nin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkesi kutluyor; nice başarı dolu yıllar diliyorum.

Prof. Dr. Ömer Faruk BİLGEN

Özel Medicabil Hst. YKB

Geride bıraktığı 28 yılda iş dünyası ve ekonomiyi mer­cek altına alan, iş dünyasının sesi olan Ekohaber Gazetesi, ilkeli ve ta­rafsız yayın politikasıyla Bursa ka­muoyunun takdirini toplamıştır. Kurulduğu ilk günden bu yana ob­jektif gazetecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Ekohaber Ailesi’nin 28. kuruluş yıldönümünü kutlu­yor, gazetenin yayınlanmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Dr. Ömer Yavuz NAMLI

Doruk Hastaneleri YK Başkanı

Güncel haberleriyle iş dünyası­nın nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’nin 28’inci kuruluş yılını tebrik ediyorum. Ekonomi konu­sunda ortaya koyduğu ilkeli yayıncı­lık anlayışıyla, Bursa’ya ve ülkemize değer katan Ekohaber Gazetesi’nin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkesi kutluyor, başarı dolu nice yayın yılları diliyorum

Büşra DEMİROĞLU OKUR

Burçak Metal Genel Müdürü

Bursa’nın ekonomi gazetecili­ğindeki markası Ekohaber Gazetesi’nin 28.yaşını kutluyo­rum. Biz sanayicilerin sesi olan ta­rafsız ve ilkeli habercilik anlayı­şıyla iş dünyasının nabzını tutmaya devam edeceğiniz nice seneleriniz olsun.

İbrahim ALTIPARMAK

Nümerik Müh. Kurucu Ortağı

Ekonomik gelişmeleri takip eden, tüm paydaşları doğru ve tarafsız habercilikle aydınlatan Ekohaber Gaze­tesi’nin 28. yılını kutluyorum. Sizlerin özverili çalışmaları ve tarafsız haberci­lik anlayışınız, Bursa iş dünyasına yön veren bir yayın olarak öne çıkmanızı sağlamıştır. Bu başa­rılı çalışmalarınızın devamını diliyorum.

Hasan TORUN

Teslamak Genel Müdürü

28 yıl boyunca Bursa iş dünyası­nın nabzını tutarak, kaliteli ve güvenilir habercilik anlayışıyla sek­töre yön veren Ekohaber Gazetesi’nin başarılı çalışmalarını gönülden kutlu­yorum. İleriye yönelik başarılarınızın devamını dilerim.

Fatih SEZGİN

Sezgin Lazer Makine YKB

Bursa iş dünyası için önemli bir yol gösterici olan Ekoha­ber Gazetesi'nin 28. yaşını kutlu­yorum. Sektördeki yerinizi koru­yarak, Bursa sanayisi ve ekonomisi hakkında doğru ve güncel haberleri okuyucularınıza ulaştırdığınız için teşekkür ediyorum.

Volkan TEZELLİ

İntersam Etiket Genel Müdürü

Çeyrek asırı aşkın bir süredir büyük bir hassasiyetle başta Bursa ol­mak üzere Türkiye ekonomisinin ve iş dünyasının nabzını tutan Ekohaber Ga­zetesi kurulduğu ilk günden bu yana de­neyimli kadrosu, konusunda uzman köşe yazarları, tarafsız, ilkeli ve objektif habercilik anlayışıyla Bursa’da sanayi ve ticaret haya­tında çok önemli bir noktadadır. Ekohaber Gazetesinin 28. yayım yıl dönümünü içtenlikle kutlar bu vesile ile Gazete­nin Kurucusu olan Tahsin Ardıç, Genel Yönetmen Kenan Kibar ve tüm Ekohaber çalışanlarına nice başarılı yayım yılları diler, saygılar sunarım.

Rengin EREN

Erener Otomotiv YK Üyesi

Şehrimizin ilk ekonomi gazetesi olan Ekohaber’in 28. kuruluş yılını en işten dileklerimle kutluyor, tüm çalışanlarını ve emeği geçen herkese tebrik ediyorum. İlkeli, sevi­yeli ve kaliteli habercilik anlayışıyla kentimizin ekonomi gündeminin nabzını tutan Ekohaber, başarılarınız daim olsun!

Hilal GÜLSEÇEN

Seçen Tekstil Genel Müdürü

İlkeli habercilik anlayışla, eko­nomi ve iş dünyasının nabzını tutan Ekohaber Gazetesi yönetici­leri ve çalışanlarını yürekten kutla­rım. Öncü ve örnek yayıncılık viz­yonunuzun daim olmasını dilerim. Nice 28. yıllar.

Zerrin ÖZGÜLE

Zerrin Özgüle İnşaat YKB

96 yılından bu yana çizgisini hiç bozmadan röportajlarıyla ve güncel haberleri ile hepimizin beğe­nisini ve takdirini toplayan Ekoha­ber’in 28. kuruluş yılını kutluyor ba­şarılarınızın devamını diliyorum.

Ertuğrul ÇELİK

BEFAŞ Genel Müdürü

Ekonomi haberciliği anlamında örnek olan ve 28 yıldır başarıyla yayınlanan EKOHABER’i kutluyor ve başta gazetenin kurucusu Tahsin Ar­dıç ile Genel Yönetmen Kenan Kibar olmak üzere yayında emeği geçenleri tebrik ediyorum.

Orhan ÖZCÜ

Sisina Enerji YK Başkanı

Gazetenizin kuruluşunun 28. yıl dönümünü kutlamaktan bü­yük bir memnuniyet duyuyoruz. EKOHABER olarak uzun yıllardır yapmış olduğunuz öncü çalışmaların far­kındalık yaratmaya ve sürdürülebilir bir dünya için katkı sağlayacağı nice yıllar diliyoruz.

Murat KILIÇ

Sunvital Kurucu Ortağı

Bursa’daki ticaret hayatının ve ekonominin nabzını tutan, yıl­lardır sürdürülebilir habercilik anlayı­şını devam ettiren EKOHABER ailesi­nin 28.yılını kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Olgun KARABİBER

LimaDEM YK Başkanı

Bursa, Türkiye ekonomisine yön veren şehirlerin başında geliyor. Diğer taraftan, “Küçük Bab-ı Ali” olarak adlandırılan Bursa basını da diğer şehirlere örnek oluyor. Bursa basınını farklı kılan markala­rın başında ise Ekohaber gazetesi var. Ülkemizde ala­nında tek olan Ekohaber gazetesi, ilkeli habercilik an­layışı ile ekonominin nabzını tutuyor, şirketlerin yaptıkları başarılı çalışmaların kamuoyuna duyurul­masını sağlıyor. Limadem Elektrik ve Limaç Elektro­market olarak; Ekohaber Gazetesi ile markamızı daha geniş kesimlere tanıtma fırsatı yakaladık. Bursa iş dünyasının Salı klasiği olan Ekohaber’in yeni yaşı vesilesiyle başta gazetenin kurucusu Tah­sin Ardıç olmak üzere gazetenin hazırlanmasında ve bizlere ulaştırılmasında emeği geçen herkesi kutlu­yor, nice başarılı yıllar diliyorum.

Fatma AYYILDIZ

Befase Tekstil YK Başkanı

Bursa’mıza değer katan; güncel, doğru ve ilkeli haber anlayışıyla yayın hayatını başarı ile sürdüren Eko­haber’in 28. kuruluş yıl dönümünü kutlarım.

Hüseyin KURU

Durak Tekstil YK Başkanı

Bir sanayi kenti olan Bursa’ya değer katan Ekohaber’in kuruluşunun 28. yılını tebrik ederiz. Özgür ve tarafsız edi­toryal vizyonuyla EKOHABER, her zaman biz sanayiciler için önemli bir partner ol­muştur. Ekohaber, gündem oluşturmayı başaran bir yayındır. Önümüzdeki dönemde de çalışmalarında başarılar dileriz.

Simge KAYA

Özbay Eğitim Kur. YK Üyesi

Kurulduğu günden bugüne kadar ekonomi gazeteciliğinde saygın bir yer edinmiş ve 28 yıldır iş dünyasının nab­zını tutan Ekohaber Gazetesi’ni ve değerli ekibini kutluyor, yayın hayatında nice ba­şarılar diliyorum.

Ahmet Hilmi KAŞLIOĞLU

Apex Asansör Genel Müdürü

Kendine özgü sayfa ebatları ve dina­mik yapısıyla kurulduğu günden beri Bursa ekonomisindeki gelişmeleri takip et­memizi sağlayan Ekohaber Gazetesi’nin ba­şarılı çalışmalarının devamını dilerim.

Baran ÇELİK

OİB YK Başkanı

İş dünyasının ekonomiye kattığı değerin ve yarattığı emeğin yanı sıra yaşadığı sorunları da dile getirme konusunda kuşkusuz ekonomi gazeteciliğin önemi çok bü­yük. Bu süreçte yayın hayatına baş­ladığı günden bu yana iş dünyamızın sesi olan Ekohaber’in 28’inci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Pınar TAŞDELEN ENGİN

UTİB YK Başkanı

Ülke ekonomisine değer katan Bursamız’da 28 yıldır yaptığı yayınlarla hem ilimizin hem de iş dünyamızın sesi olan Ekohaber Ga­zetesi’ne teşekkür ederim. Daha nice yıllar yayın hayatında var ol­ması dileğiyle 28. kuruluş yıl dönü­münü kutlarım.

Nüvit GÜNDEMİR

UHKİB YK Başkanı

Kurulduğu günden beri Bursa ekonomisinin geçtiği dö­nemleri ve yaşadığı süreçleri ob­jektif bir bakış açısıyla sayfalarına taşıyarak tarihe not düşen ve gele­ceğe ışık tutan Bursa’nın ekonomi gazetesi Ekohaber’in 28. yılını kut­luyor, başarılarının devamını diliyorum.

Özkan KAMİLOĞLU

UMSMİB YK Başkanı

Kurulduğu günden beri Bursa ekonomisinin geçtiği dönem­leri ve yaşadığı süreçleri objektif bir bakış açısıyla sayfalarına taşıyarak tarihe not düşen ve geleceğe ışık tu­tan Bursa’nın ekonomi gazetesi Eko­haber’in 28. yılını kutluyor, başarıla­rının devamını diliyorum.

Prof. Dr. Senih YAZGAN

UYMSİB YK Başkanı

Sektörümüzün ve iş dünyamı­zın 28 yıldır sesi olan Ekoha­ber’in değerli muhabirlerini, yazı iş­leri ekibini ve kıymetli çalışanlarını kutluyor, başarılarının devamının diliyorum.

Buğra KÜÇÜKKAYALAR

BUSİAD YK Başkanı

Ülkemizin en önemli kentlerinden biri olan Bursa’mızda, canlılığını koruyan medya sektörünün öncüleri arasında yer alan Ekohaber Gazetesi’nin 28. yaşını kutlarım. Gazetelerin doğuşu, ticari hayata ilişkin bilgi alma arayışın­dan çıkmıştır. Bu arayışa sadık kalan yayın anlayışınız ne­deniyle de sizleri kutlamak isterim. 28 yıldır bu amaca ver­diği katkıdan dolayı Ekohaber Gazetesi’ni kutlar ve daha nice yıllar ekonominin nabzının attığı bir yayın olarak ha­yatını sürdürmesini dilerim.

Yalçın ARAS

NİLSİAD YK Başkanı

Bursa iş dünyasına, çeyrek asrı aşkın bir süredir haber ve yorumları ile değer katan ya­yın kuruluşu Ekohaber Gaze­tesi’nin 28. yaşını kutluyor, başa­rılarla dolu nice yıllar diliyorum.

Nilüfer ÇEVİKEL

DOSABSİAD ve TÜGİAD Başkanı

Kent, ülke ve dünya ekonomi gündemini 28 yıldır iş dünya­mıza ve tüm kamuoyuna duyuran Ekohaber Gazetesi’nin 28’inci yılını kutluyorum. Başta Kurucusu Tahsin Ardıç olmak üzere Ekohaber’de emeği geçen herkesi tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Rasim ÇAĞAN

BOSİAD YK Başkanı

Ekonomi gibi uzmanlık isteyen bir alanda 28 yıldır gazetecilik yapmak, bir yayın ortaya koymak gerçekten zor bir iş. Ekohaber, en başta bunu başarmış durumda. İlkeli, özgün içerikli, ulusal kalitede yayın yapan haftalık gazete Bursa iş dünya­sının da sesi oldu. Ekohaber ailesinin 28. kuruluş yıldönü­münü kutluyor, daha nice başarılı yıllar diliyorum.

Ali GÜLER

KSİAD YK Başkanı

Bursa ve is dünyasının 28 yıldır nabzını tutan EKOHABER Gaze­tesinin ve ailesinin kuruluş yıl dönü­münü en içten dileklerimle kutlar ba­şarılarının devamını dilerim.

Sevgi SAYGIN

TOBB Bursa KGK Başkanı

Yıllardır takip ettiğimiz, ciddi, il­keli ve tarafsız yayıncılık anla­yışı ile iş dünyamız ve kadın girişimci­lerimizin sesi olan Ekohaber’in 28. yaşını kutluyorum. Gazeteye kurulu­şundan bugüne emek veren herkese teşekkür ediyor, başarılarla dolu ya­yın hayatınızın devamını diliyorum.

Kağan YEŞİL

BURPAS YK Başkanı

Bursa’nın ilk ve tek ekonomi gazetesi Ekohaber, yayın hayatına başladığı ilk günden beri gösterdiği il­keli habercilik anlayışı ve tarafsızlı­ğıyla tüm kamuoyunun takdirini kaza­nan bir ekol oluşturdu. Ekonomi gazeteciliğinin duayen ismi Tahsin Ardıç ve Genel Yönet­meni Kenan Kibar başta olmak üzere yönetimi, usta ka­lemleri ve nitelikli çalışanlarıyla daha nice yıllar diliyorum.

Ramazan KAYA

MARSİFED YK Başkanı

Ekohaber Gazetesi’nin ve ekibi­nin 28. yıl dönümünü kutluyo­rum. Bursa ekonomisini yakından takip eden, tarafsız yayıncılık kurallarına dikkat eden ve önemli bir görevi yerine getirdiğini düşündüğüm Ekohaber ekibine bundan sonraki süreçte de başarılar diliyorum.

Murat KAYA

GESİAD YK Başkanı

Kurulduğu ilk günden bu yana ih­racat, üretim, istihdam gibi konu­lar başta olmak üzere ekonominin nab­zını tutarak ekonominin gelişimine katkıda bulunan ve tarafsız habercilik anlayışıyla Bursa ekonomi gazeteciliği­nin lokomotifi konumundaki Ekohaber Gazetesi’nin 28. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Daha nice yıllar boyunca objektif gazetecilik anlayışından ödün vermeden başarıyla yolunuza devam etmenizi te­menni ederim.

Şeref DEMİR

İMSİAD YK Başkanı

Bursa ekonomi gazeteciliğinin amiral gemisi Ekohaber’in 28. kuruluş yıl dönümünü gönülden kut­luyorum. Bursa ekonomisinin sesi olan Ekohaber’in çeyrek asrı aşan ba­şarısının şahidi olmaktan mutluluk duyuyorum. Bursa iş dünyasına ve sanayicisine yön gösteren, taleplerini kamuoyuyla paylaşarak gündemin nabzını tutan ve hatta gündem oluşturan Ekohaber’e uzun ve başarılı bir yayın hayatı diliyorum.

Arif DEMİRÖREN

BARSİAD YK Başkanı

28 yıl önce yayın hayatına baş­layan Bursa ekonomisinin, iş dünyasının nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm gazete yönetimi ve ça­lışanlarına başarılar diliyorum.

Nermin CEYHAN

TEKSİDER YK Başkanı

Kent ve ülke ekonomimizdeki gelişmeleri başta iş dünyamız olmak üzere tüm kamuoyuna duyu­ran şehrimizin ilk ekonomi gazetesi Ekohaber’in 28. kuruluş yıldönü­münü kutluyor, Ekohaber Ailesi’ne başarılarla dolu nice yıllar diliyorum.

Alparslan ŞENOCAK

MÜSİAD Bursa Şb. Bşk.

Türkiye ekonomisinin itici güç­lerinden olan Bursamızda iş dünyasının gündemine yön veren Ekohaber Gazetesi’nin 28. kuruluş yıldönümünü kutlarım. İlkeli ya­yıncılık anlayışını muhafaza ederek bu günlere gelen Ekohaber’in bu anlayışı ile şehrimizin nabzını tutmaya ve ekonominin sesi olmaya devam edeceğine inanıyorum. Kamuo­yunda saygın bir konuma gelmiş Ekohaber Gazete­si’nde emeği geçen tüm çalışanları tebrik ediyor, nice başarılı yıllara erişmelerini temenni ediyorum.

Emin DİREKÇİ

KalDer Bursa Başkanı

Ülkemiz ve şehrimizle ilgili temel ve yerel ekonomik gelişmeleri okurlarıyla objektif, tarafsız ve ilkeli bir şekilde paylaşan EKOHABER’in yeni yaşını kutluyorum. Kurucu, ortak ve çalışanlarına teşekkür ediyor, teb­riklerimi sunuyorum.

Fatih ŞAKİR

BALKANTÜRKSİAD YK Başkanı

İlkeli haberciliğiyle Bursa ve Türkiye ekono­misinde yaşanan gelişmeleri en doğru şe­kilde bizlere aktaran Ekohaber Gazetesi’nin 28. kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kut­luyorum. Kuruluşundan bugüne kadar Bursa iş dünyasının sesi olma misyonunu başarıyla sür­düren Ekohaber Gazetesi’ne uzun ve başarılı yayım hayatı diliyor, bu başarıda emeği olan başta Tahsin Ardıç ve Kenan Kibar olmak üzere tüm basın emekçisi arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Zarif ALP

RUMELİSİAD YK Başkanı

28 yıldır ekonomi gazeteciliğinde iş dünyası ve okuyucular arasında köprü vazifesi üstle­nen Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Objektif ve ilkeli yayıncılık anlayı­şıyla, ekonomi gazeteciliğinin gelişiminde önemli bir paya sahip olan Ekohaber Gazetesi’nin bugünlere ulaşmasında emeği geçen başta kurucusu Sn. Tahsin Ardıç olmak üzere tüm basın emekçile­rini tebrik ediyor, nice başarı dolu yayın yılları diliyorum.

Ömer YILDIZ

BEKSİAD YK Başkanı

Kent ve ülke ekonomimizdeki geliş­meleri başta iş dünyamız olmak üzere tüm kamuoyuna duyuran şehrimi­zin ilk ekonomi gazetesi Ekohaber’in 28’nci yaşını kutluyor, Ekohaber Ailesi’ne başarı­larla dolu nice yıllar diliyorum.

Gürsel DURMUŞ

ARSİYAD YK Başkanı

Yerel basında kendi alanında marka olan EKOHABER Gazetesi’nin yayıncılık hayatın­daki 28’inci yaşını tebrik ederim. Güvenilir haber­cilik anlayışıyla nice yıllar ve başarılar diler, emeği geçenleri kutlarım.

Ülfet ÖZTÜRK

BUMKAD YK Başkanı

Sektöründe öncü bir gazete olarak, 28 yıldır Bursa iş dünyasına yön veren Ekohaber Gazetesi'nin başarılı çalışmalarını gönülden kutluyorum. Güncel ve kaliteli ha­berleriyle Bursa iş dünyasını aydınlatmaya devam etmenizi diler, nice başarılı yıllarını­zın olmasını temenni ederim.

İlhan USLU

BEV YK Başkanı

Güncel konu ve haberleriyle iş dünyasının nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’nin, 28.ku­ruluş yıldönümünü tebrik ediyorum. Ekonomi alanında ortaya koyduğu ilkeli yayıncılık anlayı­şıyla, Bursa’ya ve ülkemize değer katan Ekohaber Gazetesi’nin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkesi kutluyor; nice başarı dolu yayın yılları diliyorum.

Gülçin GÜLEÇ

BTSO Meclis Divan Katibi

28’inci kuruluş yılını kutlayan Ekohaber Gaze­tesi’nin yeni yaşını kutluyor, ekonomi gaze­teciliği mecrasında üstlendikleri görevlerde başarı­larının devamını diliyorum.

Yavuz KAZANGİL

TOSYÖV Bursa Başkanı

Yayın hayatına başladığı ilk günden itiba­ren ilkeli çizgisinden taviz vermeden ala­nında uzman kadrosu ve köşe yazarları ile kent ekonomisini mercek altına alan, üreticilerimize, firmalarımıza ve KOBİ’lerimize yol gösterici olan EKOHABER Gazetesi’nin 28. yıl dönümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Ali BAKLAN

Özbekistan Bursa F. Konsolosu

Bursa ekonomik yönüyle Türkiye ekonomi­sinin gelişmesinde önemli bir gücü temsil ediyor. Çalışmaları ile bu güce katkı sağlayan Ekohaber Gazetesi’nin 28’inci kuruluş yıl dönü­münü kutluyor, başarılarının devamını diliyor, tüm Ekohaber Ailesi’ni gönülden tebrik ediyorum.

Esra İNHANLI

YDKBD Bursa Şubesi Başkanı

Gazeteciler, demokrasimizin ve vicdanla­rımızın temsilcileridir. Milletimizin ha­ber alma özgürlüğüne 28 yıldır büyük bir katkı sağlayan ve Bursa’da ekonomi basınının mi­henk taşlarından olan Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutluyor, tüm basın çalı­şanlarına ve gazete yönetimine başarılarının devamını diliyorum.

Bahadır Celal MANASOĞLU

ARTKAFKON Genel Başkanı

Seviyeli ve ilkeli yayıncılık anlayışı ile Bursa iş dünyasının sesi olarak ekonomi haberciliğinde önemli yer edinen Ekohaber Gazetesi’nin 28.kuruluş yıldönümünü kutluyor, başarılarının devamı temenni­lerimle başta kurucusu Tahsin Ardıç olmak üzere yayın kurulunu ve tüm mensuplarını tebrik ediyorum.

Erdal ELBAY

ODTÜ Bursa Mezunlar Derneği Başkanı

Kriz dönemlerinde doğal olarak ekonomi ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak isteriz. Bu alanda yol gösterici olan Ekohaber’e hepimizin ihtiyacı var. 28 yıldır ekonomi haberciliğine dam­gasını vuran Ekohaber’in yeni yaşını kutluyorum.