Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, İcra Kurulu Başkanı A. Yalçın Yeşilova, Yönetim Kurulu Üyeleri Nezihe Yeşilova ve Yasemin Yeşilova’nın katılımlarıyla Holiday Inn Bursa City Centre’ın ev sahipliğinde gerçekleşen toplantılarda Holding’e bağlı 8 şirketin 2021 yılına dair gerçekleşmeleri, kısa ve uzun vadedeki planlanan stratejileri aktarıldı. Her bir şirket için ayrı ayrı tam gün olarak düzenlenen toplantılarda, departmanlar 2021 skorlarını ve 2025’e kadar belirledikleri hedeflerini Yönetim Kurulu ile paylaştı. 
“Tecrübemizi yenilikçi bakış açımızla harmanladık”
Gelecekte var olabilmek için dünyadaki değişimi öngörüyor olmak, buna ayak uydurmak ve hatta bunu yönetmek gerektiğini belirten Yeşilova Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali İhsan Yeşilova, bu paralelde hazırlanan stratejik çalışmaları dinleyerek ortaya konan hedefler ile ilgili şunları söyledi, “Alüminyum, birçok avantajı ile gelecekte kullanım alanını artırarak sıklıkla karşımıza çıkacak olan metallerden biri. Biz de 1975’ten beri alüminyum ile çalışarak burada edindiğimiz tecrübeyi geleceğe aktarmak için çalışıyoruz. Her bir şirketimiz, alanımızdaki tecrübemizi yenilikçilik, planlı ve ekip ilkelerimizle harmanlayarak sene içerisinde birbirinden güzel başarılara imza attı. Bundan sonraki süreçte de başarı ivmesini her sene yukarı çekebilmek adına ayakları yere sağlam basan bir strateji oluşturarak hedeflerini belirlediler.”
“Sürdürülebilirlik ana odağımız”
“İş Birliği ve Sinerji” parolasıyla gelecek hedeflerine emin adımlarla ilerlediklerini söyleyen İcra Kurulu Başkanı A. Yalçın Yeşilova; “Tüm şirketlerimiz için 2021 yılı oldukça başarılı geçti. Bu başarı rüzgarını devam ettirebilmek adına tüm stratejik planlamalar da titizlikle hazırlanmış. Bu planlamalarda görüyoruz ki sürdürülebilirlik çalışmaları önümüzdeki dönemde ana gündem başlıklarımızdan biri olacak. Yeşilova Holding olarak değerlerimizden de biri olan ‘çevrecilik’ temasını her zaman olduğu gibi gelecekte de farklı projelerle vurguluyor olacağız” dedi.
Yeşilova’da kültürel dönüşüm
Yenilikçi bakış açısıyla Yeşilova’da kültürel bir dönüşüm başlattıklarını söyleyen Yalçın Yeşilova, strateji toplantılarında bu dönüşümün izlerini gördüğünü söyleyerek sözlerini şöyle tamamladı: “Yeşilova’da başlatmış olduğumuz +45 Dönüşüm Programı’nın rüzgarıyla dijitalleşmede, markalaşmada, insan kaynakları uygulamalarında, liderlik tanımlamalarında, inovasyonda ve daha birçok farklı alanda bir dönüşümün içindeyiz. Değişime açık yönetim sistemimizin bize tanımış olduğu esneklik ile tüm bu projeleri hayata geçiriyoruz.”