Bursa Akademik Odalar Yerleşkesi BAOB’da gerçekleşen seçime gıda mühendisleri ilgi gösterdi. TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanlığına tek başına yeniden aday olan Başkan Serkan Durmuş, üyelerin oyunu alarak güven tazeledi. 
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi’nin 2022-2024 yılları 8’nci dönem Başkanı olan Serkan Durmuş şunları söyledi:
“Yeni dönemde hep birlikte meslek örgütlerimiz ve meslektaşlarımızla beraber yeni projeleri ve yeni fikirleri hayata geçireceğiz. Bu yola çıkarken hedeflerimiz ve projelerimizle yola çıkmıştık. Maalesef tüm dünyada ve ülkemizde yaşanan salgın süreci oda çalışmalarımızı etkiledi. Yeni dönemde bizlere katkı sağlayan ve destek olan tüm meslektaşlarımıza sonsuz teşekkür ediyorum. İnanıyorum ki, yeni dönemde birlik ve beraberlik içerisinde mesleğimizi daha yukarılara taşıyacağız. Bursa’da nerede gıda konuşuluyorsa, bizler projelerimizle orada olacağız.
 
TMMOB Gıda Mühendisleri Odası Bursa Şubesi Başkanı Serkan Durmuş’un yönetim kurulunda şu isimler yer alıyor:
Adem Zanbak, Adnan Fatih Dağdelen, Ali Hakan Donduran, Ayla Gür, Ebru Yıldırım, Eyüp Turhan, Gaye Göncü, Kürşat Salman, Neslihan Yılmaz, Pınar Bilge Kızılaya, Sadettin Kabakçı, Selçuk Tekin, Sina Recep Bağatırlar.