YGBS Yönetim Hizmetleri’nin Türkiye’nin pek çok ilinde güvenlikten temizliğe, bahçe ve havuz peyzajından aidatların toplanmasına, bakım onarımdan danışmanlığa kadar bir tesis için gereken her hizmeti verdiğini kaydeden Sağır, ilkelerinin ‘her zaman daha iyi hizmet” olduğunun altını çizdi. Hizmetlerinin konut haricinde; plazalar, AVM’ler, iş yerleri ve ofisleri de kapsadığını dile getiren Sağır, “Hizmetlerimiz arasında genel alan temizliği, sert zemin temizliği ve bakımı, cam ve dış cephe temizliği, otopark temizliği, havuz bakımı ve temizliği, özel oda temizliği, bina ilaçlanması ve dezenfeksiyonu, haşere kontrol hizmetleri, inşaat öncesi/sonrası temizliği ve eğitim faaliyetlerimiz var” diye konuştu.

“50 nitelikli projenin entegre tesis yönetimini yapıyoruz”
Profesyonel tesis yönetiminin ülkemize 90’lı yılların başında girdiğini ifade eden Sağır, bu tarz sistemlerin Bursa’da yeni yeni uygulanmaya başladığını söyledi. Sağır, “90’lı yılların başında İstanbul’da yapılan plazalar, büyük rezidanslar, alışveriş merkezleri ve diğer projelerin artmasıyla tesis yönetimi konusu da konuşulmaya ve uygulanmaya başlandı. Dolayısıyla İstanbul bu işe uzak değil ama Bursa profesyonel yönetim hizmetleri işinde daha yolun başında” dedi.
Bursa’da üç yıldır faaliyet gösterdiklerini belirten Sağır, “İlk işimiz Beydağ İnşaat’ın Özgürpark Evleri projesiydi. Burada yaptığımız hizmetler görülünce çalışmalarımızı artırarak devam ettirmeye başladık. Şu anda Alpiş İnşaat’ın Aden House, Alpiş Plaza ve Mudanya Tugay İnşaat’ın Melek Diamond projelerinde hizmet veriyoruz. Kentimizin başka önemli firmalarıyla görüşmelerimiz devam ediyor. Türkiye 50 nitelikli projenin entegre tesis yönetim hizmetlerini yapıyoruz” ifadelerini kullandı.

Güçlü isimler dernek yönetiminde
Tesis Yönetimi konusunda uzman olan profesyoneller tarafından kurulan ve başkanlığını yürüttüğü Profesyonel Tesis Yöneticileri Derneği’nden (PTYD) de bahseden Sağır, “Sektörde yöneticilik yapan, yönetim hizmeti veren kişi ve kuruluşlara yardımcı olmak amacıyla, yönetimsel anlamda sorunları bir nebzede olsa çözüme ulaştırabilmek adına Türkiye’de tesis yönetimi alanında rekabet edilebilir düzeyde kalitenin geliştirilmesine katkıda bulunmak ve böylece güncel ve gelişmekte olan teknolojileri kavrayan, araştırma temeline dayalı bilgi ve beceri ile donanmış, etik ilke ve tutuma sahip nitelikli profesyonel yöneticileri, sektör refahını ileri götürmek amacıyla sektörde saygınlığı ve başarısı olan arkadaşlarımızla bir yola çıktık. Dernek yönetimimiz güçlü isimlerden oluşuyor” diyerek sözlerini noktaladı.