Demirtaş Organize Sanayi Bölgesi Sanayici İş İnsanları Derneği (DO­SABSİAD) ile Plaza Premium arasında, Sabiha Gökçen Havaalanı’nda birçok ay­rıcalıklı imkândan faydalanılmasını ön­gören protokolü DOSABSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Nilüfer Çevikel ve Plaza Premium Genel Müdürü Emrecan Ergin imzaladı.

Çevikel: Hızlı geçiş hakkı tanındı

Sanayicilerin yurtiçi ve yurtdışı ziyaret­lerinin çok sık olduğunu ve bu seyahatler sırasında özellikle havaalanlarında geçi­rilen süreyi zaman kaybı olarak gördük­lerini belirten DOSABSİAD Başkanı Nilüfer Çevikel, “Hem fuar döneminde­yiz, hem de tatil sezonu açıldı. Bu sebeple seyahatlerimiz arttı. Ülke ekonomisine katkı koyabilmek adına yurtdışına çok sık ziyaretlerde bulunuyoruz, bir ayağı­mızın yurtdışında olması gerekiyor.

Bu yolculuklar sırasında vaktimizin büyük bölümü havaalanlarında geçiyor. Bu süreçleri kısaltmak, çeşitli imkânlar­dan faydalanmak ve üyelerimize özel yüzde 15 indirim sağlamak amacıyla Plaza Premium ile protokol imzaladık” diye konuştu.

Uçuş saatine kadar keyifli vakit

Kuveyt, sporda rotayı Bursa'ya çevirdi Kuveyt, sporda rotayı Bursa'ya çevirdi

Plaza Premium Genel Müdürü Emre­can Ergin de 2021 yılından bu yana Sa­biha Gökçen Havaalanı’nda ayrıcalıklı bir hizmet sunduklarını belirterek, “Terminal­deki özel yolcu alanlarının işletmesi, hızlı geçiş, misafir karşılama ve uğurlama serv­isleri dâhil olmak üzere birçok alanda kali­teli hizmet sunuyoruz. Hayata geçirdiğimiz Lounge ile misafirlerimizin uçuş saatine kadar keyifle vakit geçirmesini sağlıyoruz” dedi.