banner6

Aydın: “Türkiye’ye öncülük yaptık”

Uludağ OSB’nin iftar yemeğinde konuşan Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın, “Türkiye’de dernek statüsüyle kurulan ilk OSB olarak diğer OSB’lerin kuruluşuna öncülük yaptık” dedi.

Kent 19.04.2022, 00:33
Aydın: “Türkiye’ye öncülük yaptık”

Uludağ OSB Bölge Müdürlüğü tarafından düzen­lenen iftar yemeğine bölge sanayicileri, yerel yö­neticiler ve siyasiler yoğun ilgi gösterdi. Şef Bülent Restaurant’ta düzenlenen organizasyonda konuşan Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın bölge ve projeler hakkında bilgi verdi. 12 yıldır Uludağ OSB Başkanlığı yaptığını anımsatan Aydın, bu gö­revde son dönemini geçirdiğini söyledi.

Başkanlık görevine ilk başladığında Uludağ OSB’nin şu andaki hizmet binası dahil 1 metrekare yeri olmayan bir OSB olduğunu aktaran Yunus Aydın, “Bugün geldiğimiz noktada şehrin doğu tarafında hem yerel yönetimler hem de burada yaşayan vatandaşlarımı için önemli bir destek ve öncülük yapan bir konuma geldik” dedi.

Uludağ OSB’nin kurulma fikrini ortaya koyan ve bunun için gerekli her türlü faaliyeti Gürsu Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin (GÜSÝAD) yürüttüğünü akta­ran Aydın, “Türkiye’de dernek statüsüyle kurulan ilk OSB’yiz. Bu yöntem Türkiye’de kurulması beklenen OSB’lerin de önünü açtı. Yani Uludağ OSB olarak Türki­ye’de öncülük yaptık. Bursa’da da HOSAB’ın da, NOSA­B’ın da kuruluşu bu yöntemle gerçekleşti” açıklamasında bulundu.

Ticaret merkezinde sona doğru

Uludağ OSB Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Aydın şunları söyledi: “Ticaret Merkezi Projemizin son hali için Bakanlıktan onay aldık. Bursalı bir müteahhitle de anlaşmayı sağladık. Burası hayata geçtiğinde hem o bölgedeki dükkanlar değerlenecek hem de ticari olarak canlanma yaşanacak.”

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51