Bursa inşaat sektörünün deneyimli isimlerinden Nurettin Göler, şehre kazandırdığı nitelikli, imza projelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor. İnşaat sektöründe 30 yılı aşkın süredir dikkat çeken projelerde yer alan Göler, İstanbul Havalimanı, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi gibi özel projelerde başarısından söz ettirerek, TOGG Fabrikası’nın yapımında da en büyük yüklenici firma oldu.İstanbul Caddesi üzerinde inşa ettiği, dünyanın sayılı projeleri arasında gösterilen, binlerce ağaç ve bitkinin yer aldığı dikey orman görüntülü Hitit Natural Ofis projesiyle de farkını ortaya koyan Göler, Bademli’deki Vera Türkün Evleri ile imza projelerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.
Göler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nurettin Göler, firma olarak her zaman iyi ve büyük projelerde olmak istediklerini vurguladı. Bugüne kadar birçok sıra dışı projeye imza attıklarını kaydeden Göler, Vera Türkün Evleri ile yine özel bir projeyi hayata geçirmeyi hazırlandıklarını söyledi.
 
Kaliteli yaşam Vera Türkün Evleri’nde başlıyor
Vera Türkün Evleri’nin büyük metrajlara sahip, özel havuzları, özel hizmetli evi, kileri ve özel otoparkları olan bir proje olacağını aktaran Göler, proje hakkında şu bilgileri paylaştı: “Bu projede toplamda 18 adet bağımsız olmak üzere iki tip yapı var. Bir tanesi bahçe hariç 400m2, tek katta yaşama sahip 12 adet ev. Diğeri ise toplamda 1000 m2 kullanım alanı olan 2 katlı villa. Arazimiz 14 bin m2. Yerimizin bir özelliği de meşe ormanı içerisinde olması. Hiçbir evin manzarası birbirini kesmiyor. Temelini attık, 1-2 ay içerisinde örnek dairelerimiz de oluşacak. Bu evler, çok çalışıp bu çalışmanın karşılığında kaliteli ve mutlu bir yaşam isteyenlere hitap ediyor.” Bu tarz projelerin zahmetli ancak tamamlandığında mutluluk verici işler olduğunu söyleyen Göler, “Biz bu tip sıra dışı işler yaparken hiçbir zaman maddi kaygı içerisinde olmadık. Bu tip projeler geç oluyor, zahmeti bol oluyor ama ortaya çıkan yapıyı görünce mutlu oluyoruz, insanlarımızın ilgisi ve merakı da mutluluğumuzu artırıyor. Vera Türkün Evleri’nde de farklılık anlayışımıza uygun birtakım dokunuşlarımız var. Örneğin her bir villanın 10 arabaya yakın kapalı otoparkı var. Site içerisinde bir Bursa mahallesi yarattık. Araç trafiği arazinin altında. Burada otoparkınızdan asansörlerle evinizin içine kadar çıkabileceğiniz bir konsept yarattık” diye konuştu.