Yerel arenada Yenileşim Ödülü’ne layık görülen şirket, EFQM Modeli kapsamında yürüttüğü çalışmalarını ise ulusal arenada üstün performansta 5 Yıldız Belgesi ile taçlandırdı.

Uludağ Elektrik’e Yenileşim Ödülü

Bursa OSB yeşil olma yolunda Bursa OSB yeşil olma yolunda

Uludağ Elektrik, Bursa Sanayici ve İş İnsanları Derneği (BUSİAD) ile Bursa Uludağ Üniversitesi’nin iş birliğinde düzenlenen 5.Yenileşim Ödülleri’nde Bilgi, İş Birlikleri, Kaynak Yönetimi Ka­tegori Ödülü’nün sahibi oldu. Kurum­ların yenileşim süreçlerini içselleştirerek yönetebilmelerine des­tek olmayı amaçlayan organizas­yonda, şirketin ödülü Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac’a tak­dim edildi.

Aytac; “Yenileşim, büyüme, gelişim ve sürdürülebilirliği temsil eden bu ödül son derece değerli ve paydaşları­mızla olan iyi ilişkilerimizin karşılığı. Yenileşime ve teknolojik dönüşüme katkı verecek projeler geliştirmek ve süreçleri bütünsel olarak yönetmek, kurumlar için değer yaratıyor” dedi.

KalDer’den üstün performansta yetkinlik 5 yıldız belgesi

Uludağ Elektrik, Türkiye Kalite Der­neği (KalDer) tarafından düzenlenen Türkiye Mükemmellik Ödülleri’nde de 5 Yıldız Yetkinlik Belgesi’ne hak kaza­narak, başarısını bir kez daha perçin­ledi. KalDer Türkiye tarafından 5 Yıldız Belgesi’ne layık görülen Uludağ Elek­trik, bu ödülü alan ilk elektrik pera­kende satış şirketi oldu.