Yalçın Aras'ın başkanlığını yaptığı ve Erol Gülmez, Levent Bezmez, Ahmet Şükrü Gündoğdu, Altan Ceylan ve Zeki Tunalıoğlu'nun ilk yönetim kurulu üyeleri olduğu NOSAB, günü­müzde Bursa’nın üretim hacmi en büyük üçüncü OSB’si konumuna geldi. 320’yi aşkın fabrikanın faaliyet gösterdiği bölge, 22 bin çalışanı ve 1 milyar dolarlık ihracat hacmi ile ülke ve Bursa ekonomisine katma değer sağlıyor.

Türkan Zorlu vefat etti Türkan Zorlu vefat etti

Başta otomotiv olmak üzere, makine, metal ve tekstil gibi farklı sektörlerde faa­liyet gösteren firmaların yer aldığı bölge, çevre duyarlılığı, sosyal sorumluluk ve eğitim çalışmalarında da Türkiye’nin örnek OSB’leri arasında gösteriliyor.

Kuruluşunun 21’inci yıl dönümü nede­niyle NOSAB Bölge Yönetimi tarafından “Hayalden Gerçeğe 21 Yıl” başlığıyla yapı­lan açıklamada, “Kurulduğumuz günden bu yana yeni hayaller gerçekleştirmek için durmadan çalışıyor, Türkiye ekono­misinin en büyük destekçilerinden ol­maya devam ediyoruz. NOSAB büyüyor, hayallerimiz gelişiyor, hikayemiz güzelle­şiyor. Doğum günümüz kutlu olsun!” ifa­delerine yer verildi.