Semih AYDIN

Görükle, Gökçeköy ve Başköy civarında faaliyet gösteren firmaları tek çatı altında toplayan Görükle Sanayici ve İş İnsanları Derneği (GÖRSİAD), 2’nci Sinerji Toplantısı’nı gerçekleştirdi.

Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Ortak Salon’da düzenlenen toplantının açılışında konuşan GÖRSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Engin Çetiner, 2019 yılından bu yana üye sayılarının 70’e yükseldiği bilgisini verdi.

Çetiner, sinerji toplantıları ile amaçlarının GÖRSİAD üyelerinin birbirini tanıması ve ticari iş birlikleri sağlamasıyla birlikte sorunları doğru tespit edip çözüm odaklı eylem planları oluşturmak olduğunu söyledi.

Vali sanayinin nabzını tutuyor Vali sanayinin nabzını tutuyor

“Sanayicilerin sorunlarına çözüm olmak için çalışıyoruz”

GÖRSİAD’ın kurulduğu günden itibaren birlik olmanın verdiği güçle önemli kazanımlar elde ettiğini vurgulayan Engin Çetiner, “Görükle, Gökçeköy ve Başköy civarında faaliyet gösteren firmalar olarak içinde yaşadığımız koşullar, kendimize ve çevremize karşı sosyal sorumluluklarımız gereği 70 firmamız GÖRSİAD çatısı altında bir araya geldi. Bölge sanayicilerimizin sorunlarının farkındayız ve bunları gündeme getirerek çözüme ulaştırmak için var gücümüzle çalışmaya devam ediyoruz. Hepinizi bu çalışmaların bir parçası olmaya davet ediyorum. Güç birliği ile bütün sorunlarımızın üstesinden geliriz” dedi.

Başkan Engin Çetiner’in açılış konuşmasının ardından Dernek Koordinatörü Gamze Tirali GÖRSİAD’ın 2022 yılı içinde gerçekleştirdiği faaliyetler ve bölgelerde yapılan çalışmalar hakkında bilgilendirmelerde bulundu.

Programda GÖRSİAD’a yeni üye olan firmalara üyelik plaketi takdim edildi.

GÖRSİAD’ın yeni üyeleri

Atış Tur Taşımacılık – Samet Atış

Damasko Tekstil – Fatih Engin

Draf Amortisör – Erol Topuz

Renka Makina – Kaan Mert Yeşerdir

Qitap Yayıncılık – Ercan Yücel