Gemlik Kaymakamı Hasan Göç ile birlikte bir araya gelen Gemlik Bele­diye Başkanı Uğur Sertaslan, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağdemir, Tica­ret Borsası Başkanı Özden Çakır ile odala­rın meclis başkanları ve genel sekreterleri ile yöneticilerin de katıldığı imza töreni Ti­caret ve Sanayi Odası meclis salonunda yapıldı. Toplantıda konuşan Gemlik Tica­ret ve Sanayi Odası Başkanı Paşa Ağde­mir, “Uzun yıllardır ilçemizde eksikliği hissedilen ve son dönemde de kurulması için girişimlerde bulunulan Gıda Organize Sanayi Bölgesi için ilk imzaları atmaktan onur duyuyoruz, bölgemize ve üretici­mize hayırlı olmasını diliyoruz” dedi. Gemlik Ticaret Borsası Başkanı Özden Çakır da, “ Borsa olarak yapılaması gere­ken ne varsa elimizden geleni yapıyoruz.

Üreticimizin ürününün hak ettiği de­ğere kavuşması ve bunun için gerekli tüm altyapının bir önce oluşturulması için herkes gibi bizler de üzerimize düşen ne varsa yapacağız” dedi.

BOSAB yeşil üretime odaklandı BOSAB yeşil üretime odaklandı

Gemlik Belediye Başkanı Uğur Sertas­lan da, “ Bu işe inanan güzel bir ekip var. Umuyorum ki en iyisi en güzel şekilde ya­pılacak ve Zeytinin Başkenti Gemlik’imiz en kısa sürede Gıda Organize Sanayi Böl­gesi’ne kavuşacak” dedi.