Bursa Estetik Sektörü Çalı­şanları Derneği (BESDER) ile Bursa Kuaförler Odası ve Bursa Berberler Odası’nın da destek­lediği BUCOS 3. Kozmetik ve Güzellik Fuarı’nda kozmetik ürünler, medikal cihazlar ve güzellik akademilerine yönelik ürünler ile yenilikler sergi­lendi. Fuarın açılışında konu­şan Network Fuarcılık Yönetim Kurulu Başkanı Hasan Eker, fuara Bursa’nın yanı sıra İstan­bul başta olmak üzere 7 farklı ilden firmaların katıldığı ve çevre illerden de alıcıların gel­diği bilgisini verdi. Eker, fuar boyunca 18 etkinlik ile saç ke­simi ve bakımı yanı sıra mak­yaj showlarının gerçekleştirildiğini söyledi.

Fuarın açılışına katılan Bursa Estetik Sektörü Çalışan­ları Derneği (BESDER) Başkanı Gülin Çiftçi ve Bursa Kuaförler Odası Başkanı Saliha Geçici ile Bursa Kent Konseyi Başkanı Şevket Orhan’ın selamlama konuşmalarının ardından ko­nuşan BESOB Başkanı Fahret­tin Bilgit, “Gelişen dünyada sağlıklı ve bakımlı olmak ko­nusu büyük önem kazandı ve hızla gelişiyor. Bu alanda Tür­kiye de ilk 10 ülke arasında yer alıyor. Ülkemizde bu sektörün 2 milyar dolarlık ticaret hacmi bulunuyor. Bursa’mızda da önemli ekonomik faaliyetler gerçekleştiriliyor” dedi.

BTÜ ve BUÜ, Bursa için projeler üretecek BTÜ ve BUÜ, Bursa için projeler üretecek

BUCOS 3. Kozmetik ve Güzel­lik Fuarı’nın açılışına katılan Bursa Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Halide Serpil Şahin de “Bursa, yükselen de­ğerleri arasına fuarları da kat­mak için büyük çabalar sarf etmektedir. Bursa fuarlar şehri olmaya aday kentlerimizden birisidir” şeklinde konuştu.