25 ülkeden firma ve temsilciliğin yer alacağı fuarda Durmazlar Makina, Ermaksan ve Şahinler Metal Makina gibi Bursa’da sektörün önde gelen 16 firması stant açarak, ürün ve hizmetlerini ziyaretçilerin beğenilerine sunacak.

Tüyap Konya Fuarcılık tarafından düzenlenen Konya Makine Teknolojileri Fuarları 11 – 14 Mayıs’ta 16’ncı kez kapılarını açacak. Bu kapsamda; KONMAK (Konya Metal İşleme Makineleri, Kaynak Delme, Kesme Teknolojileri, Malzemeler, El Aletleri Fuarı), KONELEX (Konya Elektrik, Elektronik, Elektromekanik, Enerji Üretimi, Otomasyon Fuarı), İSKON (Konya İstifleme, Depolama, Taşıma, Vinç ve Lojistik Fuarı) ve KONYA SAC (Konya Sac İşleme Teknoloji Fuarı) olmak üzere 4 farklı fuar eş zamanlı gerçekleşecek.

Makine ve ilgili sektörlerden yerli üreticiler ile uluslararası alım gruplarının buluşma adresi olacak fuara bu yıl 25 ülkeden toplam 133 marka, 248 firma ve temsilciliği katılacak.

Konya Makine Teknolojileri Fuarları’na Türkiye makine sektörünün marka şehri olan Bursa’dan da 16 firma katılım sağlayacak. Stantlarında yenilikçi ürün ve hizmetlerini sergileyecek olan Bursa firmaları hem yerli hem de yabancı alıcılarla olası iş birlikleri için iş görüşmeleri gerçekleştirecek.

Konya Makine Teknolojileri Fuarları’na gerek Türkiye’nin dört bir yanından gerekse yurt dışından ziyaretçiler beklediklerini belirten Tüyap Fuarcılık Genel Müdürü İlhan Ersözlü, “Fuarlar süresince Konya Ticaret Odası’nın yanı sıra Ticaret Bakanlığı koordinatörlüğünde de yurt dışı alım heyeti organizasyonları ve fuar katılımcıları arasında ikili görüşmeler de gerçekleşecek.

Almanya, Fransa, Macaristan, Romanya, Polonya, Gürcistan, Orta Doğu ülkeleri, Balkan ülkeleri, Doğu Avrupa ülkeleri, Hollanda, İran, İsviçre, İtalya, Pakistan, Portekiz ve Rusya başta olmak üzere yurt dışından ziyaretçilerimizi bekliyoruz” dedi.

16. Konya MakineTeknolojileri Fuarları’na Katılacak Bursa firmaları

Atik Endüstriyel

Atlas Bağlantı Elemanları

Biel Makine

Hayalden gerçeğe… Hayalden gerçeğe…

BMS Bilginoğlu Makine

Cesurbend Makina

Durmazlar Makina

Edit Bilişim

Erfab İç ve Dış Ticaret

Ermaksan Makina

Lothbrog Makine

M-Bend Makina

MTK Teknik Kaplama

Reta Otomasyon

Sağlamlar Makina

Şahinler Metal Makina

Zigana Vinç