Yayın hayatını başarılı bir şekilde sürdüren ve Bursa ekonomisinin nabzını tutan EKOHABER, içinde bulunduğu gurur gününü hep birlikte yürüdüğü okuyucularıyla paylaşıyor. Kent dinamiklerine, ekonomisine yön veren bir çok yönetici, patron ve profesyonele gerek yaptırdığı anket, gerekse yüzyüze görüşmelerle değerlendirmelerini soran EKOHABER, aldığı tebrik, eleştiri, öngörü ve dilekleri sayfalarında paylaşırken, tüm okurlarına teşekkürlerini sunuyor.

Alinur AKTAŞ

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı

“Ekohaber” gazetesi 27 yıllık süreçte, değişen ve gelişen Bursa’ya tanıklık ederek, ekonomi ve politika alanında değerli  fikirleriyle Bursa’nın geleceğine katkıda bulunmuş ve sanayi kenti olan Bursa ile özdeşleşmiş bir yayın organıdır. Haftalık periyodlarla istikrarlı bir şekilde okuyucusuna ulaşan EKOHABER gazetesinin; gücünü yerel değerlerden alıp, Bursa’ya zenginlik kattığına inanıyorum. Güçlü altyapısı, tecrübe ve birikimiyle ekonomide ülkemizin öncü ve örnek kentlerinden biri olan Bursa’mızda, ilkeli, seviyeli ve kaliteli habercilik anlayışıyla kentin ekonomi gündeminin nabzını tutan “EKOHABER” gazetesinin 27. yıldönümünü

Zeki ZORLU - Zorlu Holding

Yönetim Kurulu Eş Başkanı

Yayıncılıkta kendi ilkelerini oluşturmayı başarmış EKOHABER Gazetesi’nin 27’nci yılına ulaşmış olması, iş dünyası olarak bizleri de son derece mutlu eden bir durum. ‘Sanayicinin sesi olmak’ için yola çıkan ve bu misyonunu layıkıyla üstlenen EKOHABER Gazetesi’nin 27’nci yıl dönümünü kutlar, başta Kurucusu Tahsin Ardıç olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Hüseyin ÖZDİLEK

Özdilek Holding

YK Başkanı

Bursa’nın ekonomi gazetesi Ekohaber’in 27’nci yılını kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Mustafa DÜNDAR

Osmangazi Belediye Başkanı

“Küçük Bab-ı Âli” olarak da anılan, yerel basının en güçlü ol- duğu şehir Bursa’nın çeyrek asır- lık geçmişi ve değişimine tanıklık etmiş, tarafsız ve güvenilir yayın ilkesiyle başta ekonomi olmak üzere şehrimizin gelişimine katkı sağlayan Ekohaber Gazetesi’nin kuruluşunun 27’nci yılını kutlar, başarılarının devamını dilerim.

 Hayri TÜRKYILMAZ

Mudanya Belediye Başkanı

Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci ku- ruluş yıl dönümünü can-ı gönülden kutluyorum. Meslek ilkelerinden ödün vermeden çalışmalarınızın devam edeceğine inancımla, barışın ve kardeşliğin başkenti Mudanya halkı adına başarılar dilerim.

Oktay YILMAZ

Yıldırım Belediye Başkanı

Dünya ve Türkiye, hızlı bir değişim ve dönüşüm sürecinden geçerken Ekohaber Gazetesi, eskiden olduğu gibi bugün de ilkeli, dürüst, tarafsız habercilik anlayışıyla okurlarına ulaşmayı sürdürüyor. Gelecek yıllarda da aynı heyecanla okuyacağım Ekohaber Gazetesi’ne 27’nci yaşında uzun ömürler diler, objektif gazetecilik anlayışından ödün vermeden başarıyla yoluna devam etmesini temenni ederim.

 Turgay ERDEM  

Nilüfer Belediye Başkanı

Pandeminin yarattığı karam- sar tablo hepimizi derinden etkiledi. Üzerine ekonomik krizin giderek artan ağırlığı eklenince, zaten geçim sıkın- tısı çeken insanlar ne yapacağını bilemez hale geldi. Kriz dönemlerinde insanlar doğal olarak ekonomi ile ilgili gelişmelerden haberdar olmak için bu alandaki yayınlara daha çok eğilim gösteriyor. Güvenilirliği ile yol gösterici olacak bir ekonomi yayını olarak Ekohaber’e her zamankinden çok ihtiyaç duyulan bir zamandayız. 27 yıldırbu kentte ekonomi haberciliğine damgasını vuran Ekohaber’in yeni yaşını kutluyorum. Emek verenleri kutluyorum ve Ekohaber’e hepimizin yüreğine su serpecek umut veren güzel haberlerle dolu nice yıllar dilerim.

İbrahim BURKAY

BTSO YK Başkanı

Kent ve ülke ekonomimizdeki gelişmeleri başta iş dünyamız olmak üzere tüm kamuoyuna duyuran şehrimizin ilk ekonomi gazetesi Ekohaber’in 27’nci yaşını kutluyor, Eko- haber Ailesi’ne üstün başarılarla dolu yıllar diliyorum.

Özer MATLI

Bursa TB YK Başkanı

Türkiye ekonomisinin mihenk taşı şehirlerinden Bursa’mızda, 27 yıldır ekonomi gündeminin nabzını tutarak şehrin gelişimine katkı koyan, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışı ile iş dünyasının sesi olmayı sürdüren EKOHABER Gazetesi’nin 27. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başta İmtiyaz Sahibi Tahsin Ardıç olmak üzere emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

Yunus AYDIN

Uludağ OSB YK Başkanı

Kentimizin önemli değerlerinden biri olan Ekohaber yayına başladığı 2 Nisan 1996 yılından bu yana her zaman nitelikli, tarafsız ve objektif haber anlayışı ile üstlendiği görevi büyük bir sorumlulukla yerine getirmektedir. Sanayicinin sorunlarını ve başarılarını tarafsız bir şekilde kaleme alarak başarılı habercilik yapmaktadır. Ekonominin güvenilir ilkeli, kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla, güncel haberleri ile iş dünyasına yön veren ve üstün katkılar sağlayan bölge basınımızın güzide kuruluşlarından olan EKOHABER ’in 27’nci yayın yıldönümünü kutlar, Ekohaber Ailesi’ne başarılarının devamını dilerim.

Faik ÇELİK

Beyçelik Holding YK Başkanı

Yayın hayatına başladığından bu yana kaliteli çizgisinden ödün vermeyen EKOHABER Gazetesi’nin kuruluşunun 27. yıl dönümünü kutlarım. Tüm çalışanları ve emeği geçen herkesi tebrik eder, başarılı çalışma- larınızın daim olmasını dilerim.

Hüseyin DURMAZ

Bursa OSB YK Başkanı

İlkeli ve tarafsız haberleriyle, yorum ve değerlendirmeleriyle sektörlere yön veren Ekohaber Gazetesi’nin bütün ekibini kutluyor, 27 yıldır sürdürdüğü başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

gazetecilik anlayışın- dan ödün vermeden başarıyla yoluna devam etmesini temenni ederim.

Ersan ÖZSOY

DOSAB YK Başkanı

27’nci kuruluş yılını kutlayan Ekohaber Gazetesi Bursa’da ekonomi gazeteciliği anlamında önemli bir işlev üstlenmiştir. Ekohaber’in 27’nci yaşını kutluyor, daha nice başarılarla dolu bir yayın hayatı diliyorum.

 Erol GÜLMEZ

NOSAB YK Başkanı

Yerel basında kendi alanında marka olan Ekohaber Gazetesi’nin yayıncılık hayatındaki 27’nci yaşını tebrik ederim. Güvenilir habercilik anlayışıyla nice yıllar ve başarılar dilerim.

Ö. Faruk KORUN

HOSAB YK Başkanı

Bursa’da ekonomi alanında olan ve ilimizde sanayinin gelişimine tanıklık edip arşiv niteliği taşıyan yayınlar yapan EKOHABER’in 27’nci yaşını kutluyor, Ekohaber

Ailesi’ne üstün başarılarla dolu yıllar diliyorum.

Yalçın ARAS

NİLSİAD YK Başkanı

Sanayicinin sesi olan ve 27 yıldır Bursa ekonomisinin nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıl dö- nümünü gönülden kutlarım. Çeyrek asrı geçen tecrübesiyle iş dünyasına ekonomideki ilkeli, doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla ışık tutan Ekohaber Gazetesi’nin kurucusu ve çalışanlarına başarılarının devamını dilerim.

Prof. Dr. Arif KARADEMİR

BTÜ Rektörü

Endüstri şehri Bursa’mızda sanayi ve ekonomiyi çeyrek asırdır bizlere yansıtan Ekohaber Ailesi’nin 27’nci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Ülkemizin, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan önderliğinde yürüttüğü ‘Milli Teknoloji Hamlesi’nin en güzel örneklerinin de şehrimizde ortaya konduğu bu süreçte, bilgi verme ve doğruları aktarma rolünüz ile “Bursa’nın Ekonomi Gazetesi” vasfını layıkıyla taşıdığınıza şahitlik etmekteyiz. Sektördeki öncülüğünüzü uzun yıllar boyunca sürdüreceğinize inanıyor, yayın hayatınızda başarılar diliyorum.

Zeki ŞAHİN

İnegöl OSB YK Başkanı

Bursa ekonomi gazeteciliğinin amiral gemisi Ekohaber’in 27’nci kuruluş yıl dönümünü gönülden kutluyorum. Sanayi- cinin sesi olan Ekohaber’in yeni sayılarını her Salı merakla bekleyen bir okur olarak, gazetenin çeyrek asrı aşan başarısının şahidi olmaktan mutluluk duyuyorum. Bu bağlamda Bursa iş dünyasının ve sanayicisinin sesi olan, taleplerini kamuoyuyla paylaşarak gündemin nabzını tutan ve hatta gündem oluşturan Ekohaber’e uzun ve başarılı yayın hayatı diliyorum.

Prof. Dr. A. Saim KILAVUZ

BUÜ Rektörü

Bursa’mızın ekonomi ve iş gündemine dair tüm gelişmeleri 27 yıldır kesintisiz ve doğru bir şekilde kamu- oyuna aktaran EKOHABER Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Bursa basınının mihenk taşlarından biri olan EKOHABER’in yayınlanmasında emeği geçen tüm yönetici ve çalışanlarını tebrik eder, nice başarılı yıllara erişmesini gönülden temenni ederim.

 Yalçın TOY Kayapa OSB

YK Başkanı

Ekonomi haberleri yayıncılığında bir marka durumunda olan Eko Haber gazetesinin kuruluşunun 27. Yılını kutlar, yayın hayatındaki başarılarının devamını dileriz.

Ali İhsan YEŞİLOVA

Yeşilova Holding YK Başkanı

Bursa’da ekonominin ve üreten kesim olan biz sanayicilerin sesi olan Ekohaber gazetesi, kurulduğu günden bugüne objektif, saygın ve ilkeli yayın politikasıyla örnek bir

sorumluluk üstlenmektedir. Bu vesile ile Ekohaber Ailesi’nin 27. yayın yılını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Fahrettin GÜLENER

Ermetal Şirketler Grubu YKB

Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci yıl dönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik eder, nice başarılı yayın yıllarınızın devamını dilerim. Ülke koşullarına rağmen direnen iradenizi ayrıca tebrik ederim…

Erdem ACAY

Coşkunöz Holding Ceo’su

Tarafsız ve güvenilir gazeteciliğiniz, özellikle ekonomi alanında uzmanlaşan analiz ve öngörülerinizle 27 yıldır Türk ekonomi yayıncılığına ve Bursa yerel basınına önemli katkıda bulunuyorsunuz. Bursa merkezli bir holding olarak bizler için kıymetli bir kaynak haline gelmiş gazetenizin her sayısını aynı merak ve özenle takip ediyoruz. Bugüne kadar yaptığınız yayınlarla Bursa’nın sanayi ve iş dünyasına olan katkılarınız için sizlere teşekkür ederiz. Bundan sonra da yayınları- nız aynı güç ve dinamizmle devam ederken bu alandaki çeyrek asrı deviren uzmanlığınızdan yararlanan okuyu cu sayınızın da sürekli artmasını diliyorum.

  Şinasi GÜNEŞ

BEMİS YK Başkanı

27 yıl önce yayın hayatına başlayan Bursa ekonomisinin ve iş dünyasının nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, tüm gazete çalışanlarına başarılı nice yıllar diliyorum.

Tayfun KURDAL

Kayra Yemek Gen. Md.

Geride bıraktığı 27 yılda iş dünyası ve ekonomiyi mercek altına almış, bizlerin sesi olmuş Ekohaber Gazetesi, ilkeli ve tarafsız yayın politikasıyla Bursa kamuoyunun takdirini toplamıştır. Objektif gazetecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren Ekohaber Ailesi’nin 27’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor, gazetenin yayınlanmasında emeği geçen herkesi tebrik ediyorum.

 İdris DOĞRUL

BİSİAD YK Başkanı

Bursa’mızın vazgeçilmez ku- rumlarından olan basın ve medya kuruluşları, toplumun gözü kulağı ve sesi olmakla kalmayıp; aynı zamanda devletle toplum arasında köprü görevi gören önemli birer sivil toplum örgütleridir. Bu çerçevede; Ekohaber gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışını ba- şarıyla temsil eden Gazetenizin 27 yıllık yayın serüveni bizleri gururlandırmaktadır. Bursa’da basınının gerek kamuoyu oluşturmada, gerekse kamu adına görevlerini yerine getirirken ilkeli ve objektif duruşunu devam ettirmesi en büyük dileğimizdir. Bu vesileyle gazetenizin 27. kuruluş yıl dönümünü kutlar; sosyal ve kültürel yaşantısında halkımızın duygularına tercüman ve düşüncelerine ses olması temennisiyle başarılarınızın devamını dilerim.

Ahmet ÖZKAYAN

Ermaksan YKB Vekili ve Gn. Md.

Kurulduğu günden beri, Bursa’daki ekonomi gazeteciliğinin gelişimine önemli katkılar sağlayan Ekohaber Gazetesi’nin yeni yayın yılını en içten dileklerimle kutluyorum.

Ekohaber Gazetesi’nin bugünlere ulaştırılmasında emeği geçen başta kurucusu Tahsin Ardıç olmak üzere tüm gazete çalışan larına teşekkür ediyor; nice başarı dolu yıllar diliyorum.

Salim USTA ve Yusuf YARAR

Referans Catering YK Eş Başkanları

İş dünyasının ve eko- nominin nabzını tutan Bursa basınının güçlü markası Ekohaber’in 27. kuruluş yılını kutlarız. Yayın hayatında nice yaşlarda başarılar dileriz.

İlker ORAL

SİNTA A.Ş. YKB Vekili

Bursa ve ekonomi haberlerini her Salı günü haftalık özet olarak üzerinden geçmemi sağlayan Eko Haber gazetesini 27 yıllık yayın hayatı boyunca yapmış olduğu ilkeli ve doğru haber kaynağı olmasından dolayı tebrik ediyor, daha nice yıllara ulaşması temennisi ile çalışanlarına ve emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum.

Sertaç KARAALP

Alpiş Holding YK Başkanı

Ekohaber 27 yıllık serüveni Bursa ve ülkemiz adına çok kıymetlidir. İlkeli yayıncılığıyla basın camiasında ve biz okuyucularının gözünde saygın bir yer edinen Ekohaber Gazetesi’nin

27’nci kuruluş yıldönümünü kutlar, güzel haberlerle dolu daha nice mutlu yıllar dilerim.

Burak ARAS

Gökçelik A.Ş. Strateji ve İş Gel. Dir.

Bursa basınının lokomotifi Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Ekonomi gazeteciliğindeki çizgisini bozmadan dünden bugüne gelen Ekohaber Gazetesi,

yönetici ve çalışanlarına başarılar dilerim.

Murat KAYA

GESİAD YK Başkanı

Tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla ekonomi alanında kentimizin marka yayını Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci yılını tebrik ederim. Nice yaşlarda başarılarının devamını dilerim.

Murat ÇAKMAKER

BURTİMDER YK Başkanı

Bursa medyasının saygın ve nitelikli yayınlarından biri olan Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci yaşını BURTİM- DER çatısı altından bulunan tüm üye- lerimiz adına yürekten kutluyorum.

İş dünyası ve ekonomi alanındaki güncel gelişmelerden haberdar olmamız için duayen gazeteci Tahsin Ardıç ve ortağı Kenan Kibar’ın liderliğinde canını dişine takarak fedakarca çalışan gazeteci arkadaşlarımıza ve yayında emeği geçen tüm çalışanlara teşekkür ediyor, başarılarla dolu nice yıllar diliyorum.

Nuri KÖRÜSTAN

Nuri Körüstan Metal YKB

27 yıldır yayın hayatına devam eden Bursa’nın en çok takip edilen ekonomi gazetesi EKOHABER’in okuyucularına ulaşmasında emeği geçen herkesi içtenlikte kutluyorum. Başarılarınızın katlanarak devam etmesini temenni eder, 27. kuruluş yıl dönümünüzü tebrik ederim.

Levent AKYAPAK

Akyapak Makina YK Başkanı

Üretim ve ihracatta özel bir ko- numa sahip şehrimizin; ekonomi ve iş gündemine yönelik yayımı EKO- HABER Gazetesi’nin 27. kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Objektifliğini muhafaza eden, Bursa iş dünyasının ilgi ile takip ettiği EKOHABER Gazetesi’nin reel ekonomiye öncelik veren yayımcılığı ile şehrimizin nabzını tutmaya ve ekonominin sesi olmaya devam edeceğine inanıyorum. Kamuoyunda saygın bir konuma gelmiş EKOHABER Gazetesi’nde emeği geçen tüm çalışanları tebrik ediyor, nice başarılı yıllara erişmelerini temenni ediyorum.

Vehbi VARLIK

İnoksan YK Başkanı

Bursa ve bölgelerinde iş dünyasının ekonomi gazetesi olan Ekohaber’i uzun yıllardır ilgi ve keyifle takip etmekteyim. Gündemi yakalayan ve özel haber çalışmaları ile çok faydalı bir mecra olan Ekohaber, iş haya- tımızda her hafta salı günleri bizde alışkanlık haline geldi. Ekohaber Ailesi’nin 27’nci gurur yılını İnoksan adına en içten dileklerimle kutlar; yayın hayatında başarılarının devamını dilerim.

Sevda KESKİN GÜLMEZ

Güleryüz Karoseri ve Otomotiv YKB Vekili

Kuruluşundan bu yana ilkeli yayın- cılığı ile basın dünyasında kendine etkin ve saygın bir yer edinmiş olan değerli EKO HABER ailesinin 27. yılını kutlar, nice başarılı yayın yılları dilerim.

Gürsel DURMUŞ

ARSİYAD YK Başkanı

Ekohaber Gazetesi kendini yeni- leyerek iş dünyasının ve toplumun nabzını tutmayı başarması takdire de- ğerdir. Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci yılını tebrik ediyorum. Bu başarıda payı olan başta gazetenin kurucusu Tahsin Ardıç ve Genel Yönetmen Kenan Kibar ile tüm ekibini tebrik ediyor, başarılarınızın devamını diliyorum.

Gül Çiçek ZENGİN BİNTAŞ

TOSYÖV Bursa Şb. Başkanı

Seviyeli ve ilkeli yayıncılık anlayışı ile Bursa sanayi ve ticaret hayatının sesi olarak ekonomi haberciliğinde fark yaratan Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci kuruluş yıldönümünü kutluyor, başarılarının devamı temennilerimle başta imtiyaz sahiplerini, yayın kurulunu ve tüm mensuplarını tebrik ediyorum.

Ülfet ÖZTÜRK

BUMKAD Kurucu Başkanı

Bursa’nın ilk ekonomi gazetesi Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci yılının kutluyorum. 27 yıldır tarafsız ve doğ- ru haberciliğinden ödün vermeden Bursa iş dünyasının sesi olması şeh- rimiz ve bizlere gurur veriyor. Daha nice başarılar ile dolu yıllar diliyor, Ekohaber Gazetesi’nin bugünlere ulaşmasında emeği geçen tüm ekibi kutluyorum.

Erol DAĞLIOĞLU

Dağlıoğlu Grup YK Başkanı

EKOHABER Gaze- tesinin 27. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. EKOHABER Gazetesi her zaman sanayi ve ticaretin yanında ol- muş, eleştiriden ziyade başarıların ödüllendi rilmesi yönünde tavır almıştır. Bu da iş insan- larını cesaretlendiren bir davranıştır. Ayrıca iş insanlarının sosyal yönlerini de ortaya ko- yan gazetenizin yapmış olduğu çalışmaları tak- dir ile izlemeye devam etmekteyiz. Gelecekte de sivil toplum kuruluşlarının ve iş dünyasını yanında nice başarılı yıllar dilerim.

Neslihan ÖZER PERYÖN

Güney Mar. Şb. Bşk.

Bursa ve is dünyası- nın 27 yıldır nabzını tu- tan Ekohaber Gazetesi- nin ve ailesinin kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutlar başarılarının devamını dilerim

Emre YILDIZ

ASKON Bursa Şb. Bşk.

Bursa ekonomik yönüyle Türkiye eko- nomisinin gelişmesinde önemli bir gücü temsil ediyor. Çalışmaları ile bu güce katkı sağlayan Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyor. Tüm Ekohaber Ailesi’ni gönülden teb- rik ediyorum.

Baran ÇELİK

OİB YK Başkanı

Bursa’nın ekonomi gazeteciliğindeki markası Ekohaber Gazetesi’nin 27. yaşını kutluyorum. Tarafsız ve ilkeli habercilik anlayı- şıyla iş dünyasının nabzını tutmaya nice yıllarda devam etmesini temenni eder, başarılar dilerim.

Rasim ÇAĞAN

BOSİAD YK Başkanı

Çeyrek asırdır özgün, ilkeli ve tarafsız haberciliği ile Bursa ekonomi gazeteciliğinin lokomotifi Ekohaber Gazetesi’nin 27. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Daha nice yıllar iş dünyasının sesi olmanızı diler, objektif gazetecilik anlayışından ödün vermeden başarıyla yolunuza devam etmenizi temenni ederim.

Pınar TAŞDELEN ENGİN

UTİB YK Başkanı

Kaliteli ve tarafsız habercilik anlayışıyla kentimizde ekono- minin nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’nin 27. yaşını kutluyorum.

Nilüfer ÇEVİKEL

TÜGİAD ve DOSABSİAD Başkanı

İş dünyamızın ihtiyaç duyduğu güncel ekonomik gelişmeleri tarafsız ve ilkeli habercilik anlayışıyla aktaran EKOHABER Gazetesi’nin 27. yıl dönümünü kutluyor, başarılı yayın hayatının devamını diliyorum.

Mehmet AYDIN

Bursa TB Meclis Başkanı

Yayın hayatına başladığı ilk günden itibaren ilkeli çizgisinden taviz vermeden alanında uzman kadrosu ve köşe yazarları ile kent ekonomisini mercek altına alan, üreticilerimize, firmalarımıza ve KOBİ’lerimize yol gösterici olan EKOHABER Gazetesi’nin 27. yıl dönümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Özkan KAMİLOĞLU

UMSMİB

YK Başkanı

Ekohaber Gazetesi’nin 27. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Güvenilir habercilik anlayışıyla daha nice yıllarda başarılarının devamını dilerim.

Ali UĞUR

BTSO

Meclis Başkanı

27 yıldır büyük bir hassasi- yetle ekonominin nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyor, çalışanları ve yöneticileriyle tüm Ekohaber Ailesi’nin başarıla- rının devamını temenni ediyorum.

Nüvit GÜNDEMİR

UHKİB YK Başkanı

27 yıldır, ihracat, üretim, istihdam gibi konular başta olmak üzere ekonominin nabzını tutarak, iş dünyasının sesi olmayı başaran, bu yolla ekonominin gelişimine katkıda bulunan ve tarafsız haberciliği ile Bursa ekonomi gazeteciliğinin lokomotifi Ekohaber Gazetesi’nin 27. kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Daha nice yıllar iş dünyasının sesi olmanızı diler, objektif gazetecilik anlayışından ödün vermeden başarıyla yolunuza devam etmenizi temenni ederim.

Osman AYBİL

İMOS YK Başkanı

Ekonominin sesi olmak gibi önemli bir sorumluluğu üstlenen Ekohaber Gazetesi’nin 27. kuruluş yıldönümünü kutlarım. Emeği geçen tüm çalışma arkadaşlarına başarılar dilerim.

Cafer AŞKAR

UYMSİB YK Başkanı

İlkeli, doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla 27 yıldır takip ettiğimiz, sürekli kendini yenileyen EKOHABER’in kuruluş yılını kutlar, kurucusu başta olmak üzere tüm çalışanlarına kolaylıklar ve başarılar dilerim.

Buğra KÜÇÜKKAYALAR

BUSİAD YK Başkanı

Demokrasilerde kamu yararına ça- lışan bir denetleme aracı olarak kabul edilen medya, günümüzde sancılı bir şekilde değişime uğrarken, pek çoğu da ayakta kalamıyor. Bu devinimde Bursa’da ekonomi gazeteciliği denilince ilk akla gelen yayın olan Ekohaber’in 27 yaşını geride bırakması medya ve kentimiz iş dünyası adına mutluluk kaynağıdır. İş dünyasında sürdürülebilirlik çok önemlidir. Ekohaber’in 27 yılda tüm zorluklara rağmen sürdürülebilir bir yayın olarak ayakta kalması da takdiri hak etmektedir. Geçen 27 yıla binlerce haber, görüş ve röportaj sığdırarak, okurlarını aydınlatan Ekohaber’e yolculuğunda başarılar dileriz.

Engin ÇETİNER

GÖRSİAD YK Başkanı

Bursa’nın en seçkin ve en eski gazetelerinden biri olan Ekoha- ber Gazetesinin 27.yılını tebrik ederim. Tüm çalışanlarının emeği ile başarılı bir performans ve ilkeli habercilik anlayışıyla yayın hayatı nızda, şahsım ve derneğimiz adınanice başarılı yıllar dilerim.

Ramazan KAYA

MARSİFED YK Başkanı

Ekohaber Gazete- si’nin 27’nci kuru- luş yıl dönümünü kutlar, başta Tahsin Ardıç ve Kenan Kibar olmak üzere tüm Ekohaber ekibini tebrik eder, başarılar dilerim.

Ali GÜLER

KSİAD YK Başkanı

İlkeli haberciliğiyle Bursa ve Türkiye ekonomisinde yaşanan gelişmeleri en doğru şekilde bizlere aktaran Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. 1996 yılından bugüne kadar Bursa iş dünyasının sesi olma misyonunu başarıyla sürdüren Ekohaber Gazetesi’ne uzun ve başarılı yayım hayatı diliyor, bu başarıda emeği olan başta Tahsin Ardıç ve Kenan Kibar olmak üzere tüm basın emekçisi arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Mustafa ANDIÇ

İMSİAD YK Başkanı

Doğru habercilik anlayışıyla çalışıp meslek ilkelerine bağlı hare- ket eden ve kurulduğu günden

bu yana ekonomi alanında önemli yayınlar yapan Ekohaber Gazete- si’nin 27’nci kuruluş yılını kutlar, daha uzun yıllar başarılı yayın hayatı dilerim.

Orhan KORGAVUŞ

Ünver Group YKB Yrd.

Ekohaber, özellikle yazılı basının yaşama şansının çok zor olduğu bu dönemde, hem de ekonomi gazetesi olarak yayın hayatını güçlü bir şekilde sürdürmesiyle özel bir tebriği hak ediyor. Ülkemizde yerel basının en güçlü olduğu il Bursa’mız- da, güncel haberleriyle iş dünyasının nabzını tutan, güçlü yazar kadrosuyla hepimize önemli bir vizyon sunan, sektörlere yön gösteren yayınlara imza atan Ekohaber Gazetesi; biz iş insanlarının her zamanen değerli baş ucu kaynaklarından biri oldu. Bizler, çalışanlarımız, ticaret ortaklarımız, müşterilerimiz, tedarikçilerimiz ve tüm paydaşlarımızla birlikte geniş bir aileyiz. Bu ailenin bir parçası da bizim se- simiz, kulağımız olan ekonomi basını ve Eko haber Gazetesi. Geçmişten bugüne gazeteyi emekleriyle geleceğe taşıyan ve bu önemli başarıda payı olan tüm Eko haber mensuplarını gazetenin 27. yılında tebrik ediyorum. Bursa ekonomisinin güvenilir sesi olan bu güçlü kadronun her daim yeni başarılara imza atacağına yürekten inanıyorum.

Av. Oya EROĞLU

BUİKAD YK Başkanı

Kurulduğu günden beri sektö rünün öncüsü olmaya her zaman devam eden Ekohaber Gazetesi’nin 27. yılını kutluyorum. Sürdürülebilir bir başarı örneği olduğu için, her zaman haber destekleri kamuoyuna firmaların ve sivil toplum kuruluşlarının sesini duyurabildiği için tüm Ekohaber ailesine teşekkür ediyor ve kuruluş günlerini kutluyorum. İlkeli haberciliğiyle Bursa ve Türkiye ekonomisinde yaşanan gelişmeleri en doğru şekilde bizlere aktaran Ekohaber Gazetesi’nin27’nci kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle kutluyorum. 1996 yılından bugüne kadar Bursa iş dünyasınınsesi olma misyonunu başarıyla sürdüren Ekohaber Gazetesi’ne uzun ve başarılı yayım hayatı diliyor, bu başarıda emeği olan başta Tahsin Ardıç ve Kenan Kibar olmak üzere tüm basın emekçisi arkadaşlarımı tebrik ediyorum.

Nihat ALPAY

MÜSİAD Bursa Şb. Başkanı

Ekohaber, reel sektörün meseleleri ve Bursa ekonomisinin öneminin kavranıp, meselelerin tartışılması konusunda son derece faydalı çalışmalar yapmaktadır. MÜSİAD olarak Ekohaber’in bu objektif, kapsayıcı ve doğru yayın anlayışının daha uzun yıllar devam etmesini diler, yayın hayatının 27’nci yılını kutlarım.

Fatih ŞAKİR

BALKANTÜRKSİAD YK Başkanı

Yayın hayatına başladığı 2 Nisan 1996 tarihinden bugüne, ekonomi alanında önemli yayınlar yaparak iş dünyasının sesini duyuran Ekohaber Gazetesi'nin kuruluşunun 27'nci yılını kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim.

Ali Fuad GÖLBAŞI

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı

Bursa Bölge Müdürü

İletişim Başkanlığı Bursa Bölge Müdürü Kuruluşunuzun yıl dönümünü tebrik eder; yayın hayatınızda başarılar dileriz. Sağlık ve huzur içinde nice yıllara…

Tülay HACIOĞLU ŞENGÜL

Maysan Mando Genel Müdürü

Güncel haberleriyle iş dünyasının nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’nin, 27’nci kuruluş yılını tebrik ediyorum. Ekonomi konusunda ortaya koyduğu ilkeli yayıncılık anlayışıyla, Bursa’ya ve ülkemize değer katan Ekohaber Gazetesi’nin bugünlere gelmesinde emeği geçen herkesi kutluyor; nice başarı dolu yayın yılları diliyorum. Sevgilerimle

Ertuğrul ÇELİK

BEFAŞ Genel Müdürü

Ekohaber Gazetesi’nin 27 yıldır alanında gösterdiği başarıyı yürekten kutluyorum. Başta kurucusu olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımızı tebrik ediyorum.

Sinan TOPUK

Bolt Genel Müdürü

Ekohaber Gazetesi’ni; 27 yıldır çizgisini bozmayan, sürekli kendini yenileyen ve çıtasını yukarıya taşıma başarısını gösteren kentimizin önemli bir değeri olarak görmekten mutluluk duyuyorum. Bu değerin Bursa ile buluşturulmasında emeği geçen tüm ekibi tebrik ediyor 27’nci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Ali BAKLAN

Özbekistan Bursa F. Konsolosu

Ekonomi haberciliği anlamında örnek olan ve 27 yıldır başarıyla yayınlanan EkoHaber’i kutluyor ve başta Tahsin Ardıç ile Kenan Kibar olmak üzere yayında emeği geçenleri tebrik ediyorum.

Bilal TUNÇ

TKDK Bursa İl Koordinatörü

Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Vatandaşlarımıza doğruları aktarma görevini, tarafsız ve ilkeli haber anlayışı ile üstlenen; Gazetenin Kuru cusu Sayın Tahsin ARDIÇ ve Genel Yönetmen Sayın Kenan KİBAR başta olmak üzere değerli gazete çalışanlarına Rabbimden muvaffakiyetler diliyorum.

Cemal TUNA

Tuna Boya YK Başkanı

İlkeli, doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla 27 yıldır basın camiasına hizmet eden EKOHABER Gazete- si’nin kuruluş yılını kutlar, tüm çalı- şanlarına üstün başarılar dilerim.

Anıl Alirıza ŞOHOĞLU

EVO Grup YKB

Sanayinin başkenti olan Bur sa’mızda, yıllardır sürdürdüğü taraf- sız ve güvenilir yayın ilkesiyle eko- nomi gazeteciliğinin medarıiftiharı olan Ekohaber’in 27’nci kuruluş yıl dönümünü kutluyor, başarılarının devamını diliyorum.

Ali Hakan SÜALP

İnsu Teknik YK Başkanı

Bu yıl 27. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Ekohaber Gazetesinin, bugünlere ulaşmasında emeği geçen tüm çalışanlarını yürekten kutluyor; bugüne kadar olduğu gibi gelecek-

te de yine çok güzel işler yapmaya devam edeceğinize inanıyorum.Tüm Ekohaber Gazetesi emekçilerine nice başarı dolu yıllar temenni ediyorum.

Osman NEMLİ

Bursa Çimento Genel Müdürü

Bugün 27 yılı geride bırakan Eko- haber Gazetesi, Bursa’daki ekonomi gazeteciliğine yeni bir soluk getirmek için çıktığı yolda emin adımlarla ilerlemeye devam ediyor. Gazetenin hazırlanmasında ve bizlere ulaştı- rılmasında emeği geçen tüm basın emekçilerini en içten dileklerimle kutluyorum. Nice başarı dolu yıllara…

Hakan SÖĞÜNMEZ

Sönmez Makine YK Başkanı

EKOHABER Gazetesi Bursa’da sanayicinin nabzını tutan ve düşüncelerinin yazıya dökülmüş hali olmuştur. İlkeli bir gazetecilik için bu da yetmez, temsilde ve kamuoyuna adaletli bir şekilde sanayicinin sözlerinin duyurulması gerekmektedir. EKOHABER Gazetesi adil ve vicdanlı bir şekilde sanayicinin dertlerini, sorunlarını kamuoyu ile paylaşmaktadır. Bu yönü itibariyle kendilerini tebrik ederken 27. kuruluş yılını kutluyorum. Adalet ve vicdan çizgisinden ayrılmamalarını temenni ediyorum.

Türker DURAN

Türker Danışmanlık YK Başkanı

Doğru ve tarafsız yayıncılık anlayışıyla 27 yıldır hayatımızda olan Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yılını kutlarım. Kurucusu başta olmak üzere tüm çalışanlarına başarılar dilerim.

Murat Bayram

Hitachi Astemo Türkiye Fabrikası Gen. Md.

Bu yıl 27. kuruluş yıl dönümünü kutlayan Ekohaber Gazetesi’nin, bugünlere ulaşmasında emeği geçen tüm çalışanlarını yürekten kutluyor; nice başarı dolu yıllar diliyorum. Bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de yine güzel işler yapmaya devam edeceğinize inanıyorum. Daha nice başarılı yayınlara ulaşmanız dileğiyle…

Hasan EKER

BURKON Turizm & Kongre Genel Müdürü

Bursa’mızın alanında öncü gazetesi Ekohaber’in 27. kuruluş yılını en samimi duygularımla kutlar, nice yıllar bu başarısını sürdürmesini dilerim.

Bülent YAŞAR

PRESTIGE MENSUCAT YK Başkanı

Türkiye’nin en büyük sanayi şehirlerinden biri olan Bursa’mızın ekonomi ve iş dünyası gündemine dair tüm haberleri 27 yıldır doğru bir şekilde aktaran EKOHABER Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Ekonomik krizin her türlü zorluğuna rağmen yayına devam etmeyi başaran yayınladığı bugüne kadar yayıncılık ilkesini hiç bozmayan Ekohaber çalışanlarını tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum.

Gökçin ARAS

ÜÇGE YK Başkanı

Kurulduğu günden bu yana, sürdürdüğü istikrarlı ve saygın çizgisiyle Türk basın tarihine, ekonomi perspektifinden ışık tutarak en önemli kilometre taşlarından biri olan EKOHABER Gazetesi’nin 27. yılını kutlar; tarafsız, ilkeli ve kaliteli yayın anlayışı ile ilerleyen EKOHABER Ailesi’ne daha nice başarılı yayın yılları dilerim.

Selçuk EREN

ECS CAM YKB

Kurulduğu günden bu yana Bursa ekonomisi ve iş hayatının nabzını tutan ve biz sanayicilerin her fırsatta sorunlarını gündeme getiren EKOHABER Gazetesi’nin 27. Kuruluş yıl dönümünü tebrik eder, başta kurucusu Tahsin Ardıç abim ve tüm çalışan larına başarılarının devamını dilerim.

Osman KÖRÜSTAN

Ales Pres YK Başkanı

Ekonomi gazeteciliğinde yarım asrı aşan yayıncılığı ile Bursa iş dünyasının 27 yıldır güçlü sesi olan EKOHABER Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutlar, gazetenin emektar çalışanlarına nice başarılı yıllar dilerim.

Uzm. Dr. Ahmet Özkul

Özel Hayat Hastanesi YKB

Bursa ekonomisinin ve iş dünyasının nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’nin 27.kuruluş yılını kutluyor, nice başarı dolu yayın yılları diliyorum.

Şeref DEMİR

Akyükselen İnşaat YKB Vekili

Gelişen ve dönüşen kent ve ülke ekonomisini tarafsız, ilkeli yayıncılığıyla, nabzını tutan, şehrin geleceğine katkıda bulunan, Bursa basınının önemli bir değeri olan Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci kuruluş yılını kutluyor başarılarının devamını diliyorum.

Alper KÖRÜSTAN

Nukon Lazer YKB Vekili

Her hafta hem ekonomik gelişmele- ri hem de iş dünyası ile ilgili gelişmele ri yakından takip etmemizi sağlayan EKOHABER’in 27. kuruluş yıl dönü- münü içtenlikle kutlarım. Geçmişte de olduğu gibi, kaliteli yayın çizgisini sürdürerek çalışma masalarımızın vazgeçilmez bir parçası olmaya devam edeceğinden hiç süphemiz yok. Bütün EKOHABER çalışanlarını kutlu- yor ve başarılarının devamını diliyorum.

Kağan YEŞİL

BURPAS ve AYPLASTİK YK Başkanı

Bursa’nın ilk ve tek ekonomi gazetesi EKOHABER, yayın hayatına başladığı ilk günden beri gösterdiği ilkeli habercilik anlayışı ve tarafsızlığıyla tüm kamuoyunun takdirini kazanan bir ekol oluşturdu. Tam 27 yıldır yerel ve küresel ölçekte ekonomiye dair tüm gelişmeleri en doğru şekilde aktaran EKOHABER Gazetesi, iş dünyamız adına vazgeçilmez bir değer oluşturuyor. Ekonomi gazeteciliğinin duayen ismi Tahsin Ardıç ve Genel Yönetmeni Kenan Kibar başta olmak üzere yönetimi, usta kalemleri ve nitelikli çalışanlarıyla daha nice yıllar diliyorum.

Serdar SAĞLAM

Yavuzlar Dişli YKB Yrd.

Kuruluşundan bu zamana kadar sanayicimizi ve şehrimizi ilgilendiren tüm konulara gazetelerinde yer veren, bizleri haberdar eden, Ekohaber Gazetesi’nin

27’nci kuruluş yıl dönümünü kutlar, nice uzun yıllar daha başarılarınızın devamını dilerim.

Serkan KÖRÜSTAN

Gera Makina

YK Başkanı

Bursa iş dünyasının nabzını tutan yerel ve ulusal ekonomi gündemini yazılı ve görsel medyada yakından takip etmemize sağlayan EKOHABER Gazetesi’nin 27. Kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Tarafsız veilkeli yayıncılıkta 27 yıldır aynı çizgide kalmasını sağlayan gazetenin kurucusu Tahsin Ardıç ve Genel Yönetmen Kenan Kibar başta olmak üzere tüm çalışanlarına başarılı yıllar dilerim.

Emel Özkan Taşyakan

Destek Amortisör YKÜ

Gazetecilik mesleğine yakışır habercilik anlayışı ile Bursa sanayisine tercüman olan, şehrimizin ülke ekonomisine yansımasını en doğru şekilde takip eden EKOHABER Gazetesi’nin 27. kuruluş yıl dönümünü kutlar, tüm çalışanlarına başarı dolu nice yıllar dilerim.

Şakir ÖZEN

Örnek Yemek Sanayi YKB

Şehrimizin ve bölgemizin ekono- mideki nabzını tutan EKOHABER ailesinin 27. Yıl dönümünü kutlar, başarılarının devamını dilerim.

Şükrü ÖZKILIÇ

PILOTCAR Genel Md.

27 yıldır tarafsız bir şekilde iş dünyasının sözcüsü olan EKOHABER Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutlarım. Bursa iş hayatına yön veren EKOHABER Gazetesi’nin başarılarının devamı temennisiyle dahanice yıllar yayın hayatına devamını dilerim.

Evren DAĞDEVİREN

BYB ETİKET GENEL MÜDÜRÜ

20 yılı aşkın zamandır beğeni ve takdir ile takip edip okuduğum Eko- haber gazetesinin 27.kuruluş yılından için kurucusu Tahsin beyi ve tüm çalışanlarını tebrik ediyor, daha nice senelerin bu şekilde başarılı geçmesini diliyorum.

Murat KILIÇ

Sunvital Enerji Kurucu Ortağı

Bursa’daki ticaret hayatının ve ekonominin nabzını tutan, yıllardır sürdürülebilir habercilik anlayışını devam ettiren EKOHABER ailesinin 27.yılını kutlar, başarılarınızın devamını dilerim.

Osman GÜLER

Elektroteks

YK Başkanı

Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci kuruluş yıldönümünü kutlar, daha nice seneler birlikte olmak dileğiyle emeği geçen tüm arka daşlarımızı tebrik ederim.

Veda GİRGİN EROĞLU

VGE Tekstil YK Başkanı

Tam 27 yıldır Bursa’da ekonominin gündemini tutan, kentin ekonomisi- ne yön veren, yaptığı sürdürülebilir başarılı çalışmalarla sektörünün her zaman öncüsü olan Ekohaber Gaze- tesi’nin 27. yılını kutluyorum. Fark yaratan röportajlar ve haberler ile kamuoyuna firmalarımızı anlatma şansı veren, şehrin ve ülkenin ekonomisini doğru analiz ederek bizleri sek- törel bilgilerle buluşturan, başta Tahsin Ardıç ve Kenan Kibar olmak üzere tüm Ekohaber ailesine teşekkür ediyor, daha nice yıllar diliyorum. Bursa’da ekonominin sesi olmaya devam edeceğinize gönülden inanıyorum.

Tevfik SAYAR

Nevpa Otomotiv

YK Üyesi

27 yıldır tarafsız haberciliğin sembolü olan Bursa sanayisi ve iş hayatının nabzını tutan Ekohaber ailesinin nice uzun yıllar yayın hayatına devam etmesi dilerim.

Çetin YILDIRIM

Uludağ Koleji ve Uludağ Hava. Kurucusu

Moğolistan Bursa Fahri Konsolosu

Bir ülkenin enformasyon sürecinin o ülkenin ekonomik ve kültürel yapısının önemli bir göstergesi olduğunun bilinciyle; objektif ve tarafsız yayıncılık ilkesiyle çalışmalarına yön veren basın ve yayın kuruluşlarının varlığına her zamankinden daha fazla ihtiyaç duyulduğu günümüz yüzyılda, ekonomi ve iş dünyasındaki gelişmelere dair en güncel haberleri okuyucularıyla buluşturan EKOHABER’ in kuruluşunun 27. yılını kutluyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.

Taner YILMAZ

MAY Fren

Genel Müdürü

Bursa’mızın nabzını tutan Ekoha- ber gazetesinin 27’nci yaş gününü kutlar, emeği geçen tüm çalışanlarını tebrik ederim.

Çiğdem DEĞİRMENCİOĞLU

Elatek YKB Vekili

EKOHABER, Türkiye’nin en önemli sanayi şehirlerinden olan Bursa’mızın ekonomi alanında sesi olarak ülkemizin ekonomik gelişimine katkı sağlayan önemli bir medya kurumudur. Haftalık periyotlarla istikrarlı bir şekilde güncel konuların nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’nin kentimize güç kattığına inanıyorum. Ekonomi haberciliği alanında nitelikli çalış- maları ile fark yaratan Ekohaber’in ve tüm ekip üyelerinin “27. Yıl dönümünü” kutluyor, başarılarının artarak devam etmesini diliyorum.

Volkan TEZELLİ

İntersam Etiket Gen. Md.

Çeyrek asrı aşkın bir süredir büyük bir hassasiyetle ekonominin nabzını tutan Ekohaber Gazetesi kurulduğu ilk günden bu yana deneyimli kadrosu, konusunda uzman köşe yazarları, tarafsız, ilkeli ve objektif habercilik anlayışıyla Bursa’da sanayi ve ticaret hayatında çok önemli bir noktadadır. Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci yayım yıl dönümünü içtenlikle kutlar bu vesile ile Gazetenin Kurucusu olan Tahsin Ardıç, Genel Yönetmen Kenan Kibar ve tüm Ekohaber çalışanlarına nice başarılı yayım yılları diler, saygılar sunarım.

Olgun KARABİBER

LimaDEM YK Başkanı

“Bursa’nın ekonomi gazetesi” Ekohaber, 27 yıldır başarıyla yayın hayatına devam ederek Bursa ve ülke ekonomisinin nabzını tutuyor. Bursa iş dünyasının güçlü sesi olan ve yaptığı yayınlarla iş insanlarının sorun ve beklentilerini gündeme taşıyan Ekohaber’e uzun ve başarılı yıllar diliyorum.

 Yusuf ŞEHİTOĞLU

Şehitoğlu İnşaat YK Başkanı

Ekonominin tüm dinamikleriyle ilgili olarak kurulduğu günden bugüne gerek Bursa ekonomisi gerek ulusal ekonomi alanında nitelikli haber anlayışı faaliyetlerini sürdüren Ekohaber Ailesi’ni kutluyorum. Nice 27’lere ulaşmalarını dilerim.

Ali GÜZELDAĞ

AG Mensucat YKB

Ekohaber, yenilenen kadrosu ile Türkiye gündemdeki gelişmelerinin eşzamanlı Bursa sanayisine yansımalarını ve sahadaki gelişmeleri doğru bir şekilde ak- tarmasını değerli buluyorum. Bu nedenle Bursa sanayimizin iyi bir iletişim kaynağı olmuştur. Emeği ge- çenleri tebrik ederim. Nice yıllara Ekohaber…

Serdal GÜLMEZ

SeSe Tekstil YK Başkanı

Bursa iş dünyası ve sanayicisini, kuruluşundan bugüne kadar yakından ilgilendiren tüm konuları gündeme taşıyarak, haberleriyle bilgilendiren ve işini en iyi şekilde yapan değerli Ekohaber Ailesi’nin 27.yılını kutluyor, birlikte başarı dolu nice yıllar diliyorum.

CEM KALELİ

Numan Kaleli

YK Başkanı

İş dünyasının kalbi ve yerel basının en aktif şehri olan Bursa’mızda, kurulduğu günden bu yana ilkeli habercilik anlayışından sapmadan, ekonominin sesi olma görevini başarı ile sürdüren Ekohaber Gazetemizin kuruluşunun 27. yıl dönümünü kutluyor, bizlere yol arkadaşlığı yaptığı yayın hayatında nice başarılı yıllar karşılamasını temenni ediyorum.

Hasan OKUMUŞ

Okumuşlar Yapı

YKÜ

27 yıl önce, İleri görüşlü bir yaklaşımla kurulan EKOHABER, halkın ve sanayicinin doğru bilgilerle aydınlatılması, Yatırım, üretim, istihdam ve ihracat alanlarında yürütülen çalışmalara katkı ve desteğin sağlanması yönünde övgüye değer hizmetler gerçekleştirmiştir. ‘Bursa’nın sesini ülkemize ve dünyaya duyurma’ görevini başarıyla ifa eden EKOHABER, Bursa basınının gelişmesine önemli katkı sağlamış, köklü geçmişi, hızlı, doğru ve yansız habercilik anlayışıyla basın dünyasında kendine özel bir yer edinmiştir.EKOHABER’in köklü, güven duyulan bir basın kuruluşu olarak, halkı aydınlatma ve haber iletme görevlerini duyarlılıkla sürdüreceğine inanmaktayım.

Semra BAYKAN

Hedef Patent Gen. Md.

Yerel gazetelerin özellikle de basılı olarak 27 yılını tamamlaması ne kadar etik ve ilkeli hareket ettiğinin göstergesidir. Ülkede yaşanan her türlü olumsuzluğa rağmen tüm çalışmalarını aynı hızda hatta artarak devam et- tiren, yıllardır aynı çizgide giden Bursa’nın ekonomi haberlerinin nabzını tutan Ekohaber Gazetesi’ni yürekten kutluyorum. Bir parçası olmaktan da gurur duyuyorum. Hep birlikte nice yıllara.

Lale YILDIZ

TTI Pharma Gen. Md.

Kendi ilkelerini oluşturmayı başar- mış, tarafsız ve objektif gazetecilik anlayışından ödün vermeden 27 yıldır Bursa iş dünyasının sesi olan Ekoha- ber Gazetesi’nin yeni yaşını kutluyorum. Uzman analizlere dayalı yayın politikası ile ekonominin tüm unsurlarını doğru değerlendiren Bursa’nın ve Türkiye’nin en güçlü ekonomi gazetesine, değerli kurucusuna ve tüm Ekohaber Ailesi’ne daha nice başarılarla dolu bir yayın hayatı temenni ediyorum.

İbrahim ÖZMEN

TOBB Doğu Marmara ve Bursa GGK Bşk.

Bursa’mızda ekonomi basınımızın amiral gemisi EKOHABER Gazete- si’nin yeni yaşını en içten duygularım- la kutluyorum. EKOHABER Gazetesi, 27 yıldır basın meslek ilkelerine bağlı tarafsız ve hızlı haberciliği ile hem gazeteciler için bir okul hem de yeniliklerin ve sektördeki gelişmelerin aynası olmuştur.

İbrahim GÜLMEZ

Haksan Otomotiv

YK Başkanı

27 yıldır kaliteli, ilkeli ve tarafsız yayıncılık anlayışından ödün vermeyen EKOHABER Gazetesi, iş dünyasının nabzını tutarak büyümeye devam etmektedir. 27’nci kuruluş yıl dönümünü kutlayan Ekohaber’in tüm çalışanlarını yürekten kutluyor, bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de yine çok güzel işler yapmaya devam edeceğinize inanıyorum.

Erol TÜRKÜN

Türkün Holding

Yönetim Kurulu Başkanı

Başta Bursa olmak üzere; ülkemiz ve dünya gündeminin nabzını tutan Bursa’nın çok değerli yayın kuruluşu Ekohaber Gazetesi’nin 27. kuruluş yıl dönümünü kutluyor, nice güzel ve başarı dolu çalışmalar gerçekleştirmenizi diliyorum.

Esma BAŞ GÖÇEN

YEPSAN

YK Üyesi

Bursa ve ülkemizdeki ekonomi ve ticarete ait gelişmeleri tarafsız olarak güncel takip ettiğimiz, Bursa’mızın geleceğine ışık tutan Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci yılını kutluyorum. Değerli kurucuları ve çalışanlarına başarı dolu nice yıllar dilerim.

Yiğit Durak

Durak Tekstil

YKÜ ve Paz. Dir.

Bursa gerek üretim gücü gerekse yarattığı katma değerle, Türk ekono- misinin en önemli lokomotif noktala- rından birisidir. Bu canlı ekonominin ihtiyaç duyduğu yayıncılığın Eko- haber tarafından 27 yıldır yapılıyor olması, hem bölgemiz hem de ülkemiz adına bir kazançtır. Güçlü bir sanayi ve ekonomi için evrensel gazetecilik ilkeleriyle çalışan yayınlara ihtiyaç hiçbir zaman bitmeyecektir. Ekonominin nabzını tutan tarafsız yayıncılığıyla Ekohaber’e sonraki çalışmalarında da başarılar dileriz.

Ahmet ATIŞ

Atış Yapı YK Üyesi

Ekonominin yanında ülkenin sosyal ve kültürel tüm alanlarda gelişme- sidir kalkınma. Ancak ekonomi tüm bunları etkileyen ve biçimlendiren bir kavramdır. Ekohaber Gazetesi 27 yıldır, gelişmenin yönünü belirleyen ekonomiyi yerelden küresele uzanan bir perspektif ile okuyucularına sunmakla kalmamış, ilimizde ve bölgemizde ekonomi okuryazarlığı kültürünü de oluşturmuştur. 27 yıldır doğru, tarafsız, güvenilir habercilik anlayışıyla yol alan ilimizin tek ekonomi gazetesi Ekohaber’e nice başarılı 26 yıllar diliyorum.

Levent BİLEK

Bilekler Group YK Başkanı

Bursa’nın 27 yıldır dünya ile ekonomi köprüsü olan EKOHABER Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünde, hayatının büyük bölümünü gazetesine adayan Tahsin Ardıç ile Kenan Kibar ve birlikte görev alan tüm ekibi kutlar, çok uzun yıllar emeklerinizin devamlılığını dilerim.

R. Serkan AKTAŞ

Aktaş Holding

Yönetim Kurulu Başkanı

Bundan tam 27 yıl önce yayın haya tına başlayan Ekohaber Gazetesi’nin bugünlere ulaşmasında emeği olan herkesi yürekten kutluyor; bugüne kadar olduğu gibi gelecekte de yine çok başarılı işler yapmaya devam edeceğinize yürekten inanıyorum. Nice başarı dolu yıllar.

Merve ÖNSEVER ÇAĞLAYAN

PMS Alüminyum YK Üyesi

27 yıldır Bursa ve Türkiye iş dün- yasındaki gelişmeleri okuyucularla buluşturmayı başaran Ekohaber Gazetesi’nin yeni yaşında da güzel ve başarı dolu çalışmalara imza atacağına inancım sonsuz. Kurucusu Sayın Tahsin Ardıç önderliğinde çok güzel bir ekip çalışmasıyla, günden güne büyüyen Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutluyorum.

Kerem BAYRAK

ELS Lift Genel Müdürü

EKOHABER kurul- duğu günden bu yana, sanayinin mihenk taşı olan Bursa’da tarafsız ve doğru haber anlayışı ile ekonomi ve iş dünyasından gelişme- leri her hafta bizimle buluşturmaya devam etmektedir. Bu başarı dolu 27 yılda emeği geçen tüm çalışanlarını canı gönülden tebrik eder, kamuoyunda ses getiren nice işlere imza attıkları güzel bir yıl dilerim. Saygılarımla.

Şenay ÖNER

AR Grup

YK Üyesi

Bursa’mızın önemli değerlerinden olan EKOHABER Gazetesi’nin 27’nci yılını kutlar, başarılarının artarak devam etmesi temennisiyle yeni nesillere ekonomi haberlerini aktarmasını dilerim.

Ali Erman AYTAC

Limak Enerji Uludağ Elek.

Gen. Müdürü

Şehrin enerjisini sayfalarına taşıyarak, okurlarla buluşturan Ekohaber’in 27. yılını kutluyorum. Şehrimizin değer üreten şirketlerinin çalışmalarını yakından takip eden ve titizlikle sayfalarına aktaran Ekohaber Ailesi’nin başarılı çalışmalarının nice seneler devam etmesini temenni ediyorum.

Barış GÜL

Faveo Danışmanlık

Gen. Md.

Bilgi, birikim ve tecrübesiyle Bursa ekonomi yayıncılığının amiral gemisi olan Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci yılını kutluyorum. Bugüne kadar gündeme taşıdığı ve hatta gündem yarattığı konularla şehrimize ve ülkemize fayda sağlayan Ekohaber’in, uzun yıllar boyunca bu faydayı sürdürmesini dilerim.

Hilal GÜNDÜZ

MEB Mimarlık Kurucu Ortağı

Parçası olmaktan onur duyduğumuz EKOHABER’in, okuyucularıyla geçirdiği 27 yılın ardından, başarılarının katlanarak devam ettiği ve birlikte olduğumuz nice yıllar diliyoruz. MEB Mimarlık ailesi olarak, emeği gecen herkesi kutlarız.

Zarif ALP

RUMELİSİAD

Yönetim Kurulu Başkanı

Tam 27 yıldır, iş dünyası ve okuyucular arasında adeta bir köprü vazifesi üstlenen Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Ekohaber Gazetesi, ilk günden beri objektif, ilkeli ve kaliteli yayıncılık anlayışıyla, Bursa basınının gurur kaynaklarından biri olmuştur. Başta kurucusu Sn. Tahsin Ardıç olmak üzere Ekohaber Gazetesi’nin bugünlere ulaştırılmasında emeği geçen tüm basın emekçilerini kutluyor, nice başarı dolu yıllar diliyorum.

Emin DİREKÇİ

KalDer Bursa Şb. Bşk.

Kentimizde yerel basının özgür, güçlü temsilcisi; sürdürülebilirlik açısından ülkemizin başarılı yayınları arasında yer alan Ekohaber Gazetesi’nin 27. kuruluş yıl dönümünü kutluyorum. Zamanın ve değişimin hızı karşısında kendisini her zaman yenileyerek çağı yakalayan, iş dünyasının Bursa’daki sesi dediğimizde akla gelen ilk mecra olan Ekohaber Gazetesi’nin tüm yönetici ve çalışanlarına başarılarla dolu nice yıllar diliyorum. KalDer olarak aylık ‘Kaliteye Yolculuk’ köşemizde iş birliği yapıyorken ve kendi adıma iki yıldır köşe yazılarımla her hafta Ekohaber’de yer alırken, bizler de kendimizi gazetenin birer parçası gibi görüyor ve büyük bir aile olarak bu yapıyı benimsiyoruz. Bu birlikteliği sağladığınız için çok teşekkürler. Sonsuz yıllarda iş dünyasını, ekonomiyi, gelişimi, ilerlemeyi, kaliteyi birlikte tartışmak, yazmak ve okumak dileğiyle. İyi ki var EKOHABER…

Simge KAYA

Özbay Eğitim Kurumları

YKÜ

İlkeli yayıncılığı ile Bursa basınında etkin ve saygın bir yer edinmiş EKOHABER Gazetesinin 27.yıl dönümünü içtenlikle kutlarım. Gazetenin kurucusu Tahsin Ardıç ve Genel Yönetmeni Kenan Kibar başta olmak üzere tüm çalışanlarına nice başarılı yayın yılları dilerim.

Yasemin YEŞİLOVA

Yeşilova Holding

YK Üyesi

27 yıllık tecrübe ve birikimiyle Bursa’da ekonomi haberciği alanında örnek bir kuruluş olan Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıldönümünü kutluyorum. Güncel haberleriyle iş dünyasının nabzını tutan, sektörlere yön gösteren başarılı yayınlara imza atan ve özellikle biz kadın iş dünyası temsilci- lerinin ve kadın girişimlerin sesi olan başarılı çalışmalarının devamını diliyorum.

Ali ÖZKAN

Karacabey Belediye Başkanı

Gazetenizin kuruluş yıldönümü münasebetiyle tüm gazete çalışanlarınızı tebrik ediyorum. Bursa’mızın önemli basın kuruluşlarından biri olan Ekohaber Gazetesi; ilk günden bu yana ekonomi gazeteciliğinde kentimize çok önemli bir vizyon ve değer kazandırmıştır. Sorumlu ve objektif habercilik anlayışından ödün vermeden 27 yıldır yayın hayatını başarıyla sürdüren ve kamuoyunu en doğru şekilde aydınlatan Ekohaber Gazetesi’ne, nice başarı dolu yıllar diliyorum. Saygılarımla,

Serkan DURMUŞ

Gıda Müh. Od.

Bursa Şb. Bşk.

27 yıldır Bursa kentinin ekonomi haberleri alanında ilkeli ve tarafsız yayın anlayışı ile takdirini toplamış Ekohaber Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü başta kurucusu olan Sayın Tahsin Ardıç olmak üzere tüm çalışanları nezdinde kutluyorum. İlk günkü heyecan ve istek ile nice yıllar diliyorum.

Sinan YOĞUN

BDP International Gny Mar. Bölge Müd.

Değerli Ekohaber Ailesi yarım asırdan bugüne Bursa sanayi ve sanayicisinin nabzını tutan, tarafsız ilkeli yayıncılığı ile değer veren ve değer katan Ekohaber Ailesi’nin 27’nci kuruluş yıl dönümü kutlu olsun.

Mustafa BOZBEY

Nilüfer eski Belediye Başkanı

Bursa basını ve iş dünyasının önemli değerlerinden Ekohaber’in kuruluşunun 27’inci yılını kutlarım. Yayıncılığa ilk adım attığı günden bu yana istikrarlı yayın politikası ile sürekliliğini koruyabilme başarısını gösteren Ekohaber Gazetesi’nin, çeyrek asra sığdırdığı, ilkeli, tarafsız ve sanayi dünyasına ışık tutacak yayın politikasında emeği geçen yönetici, yazar ve çalışanlarına sevgi ve saygılarımı iletirim.

Özcan MERT YÜRK

Nurel Medikal

Gen. Md.

Bursa iş insanlarının sesi, gözü ve işiteni olan, iş dünyasında olan biteni yerelden evrensele duyurma görevini başarıyla yerine getiren Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci yılını kutlarım.

İlhan PARSEKER

Bursa Temiz Enerji

YK Başkanı

27 yıldır Bursa’da Ekohaber Gazetesi’ni okumak ayrıcalık haline geldi. Doğru, güvenilir haberi almak EKOHABER ile özdeşleşti. Ekohaber Gazetesi’nin kurucularını ve tüm çalışanlarını tebrik eder, 27’nci kuruluş yıl dönümünü kutlarım.

Nurettin GÖLER

Göler Holding

YK Başkanı

Ekohaber Gazetesi, ilkeli ve tarafsız habercilik anlayışıyla 27 yıldır ekono- minin nabzını tutuyor. Kurucusu başta olmak üzere tüm çalışma ekibine nice yaşlar diliyorum.

Mehmet Latif DENİZ

Sanayi ve Teknoloji

İl Müdürü

Kurulduğu günden bugüne ilgi ve gururla takip ettiğim, sanayi, ekonomi, politika ve kültürel kimliği ile her geçen gün daha da gelişen, büyüyen Bursa’nın gerçek değerini bulması yolunda yerel medyanın lokomotif gücü olarak üstlendiği misyonu başarı ile sürdüren EKOHABER Gazetesi Ailesi’ni, sahibi ve emekçilerini tüm kalbimle kutluyorum. EKOHABER Gazetesi’nin yarınlarda ulu bir çınara dönüşmesini temenni ediyorum. Tüm EKOHABER Ailesi’ni bir kez daha tebrik ediyorum.

Muhammet ADİLOĞLU

Adiloğlu Grup

YK Başkanı

Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci kuruluş yıldönümünü tebrik ederim. Güvenilir habercilik anlayışıyla başta kurucusu olmak üzere tüm çalışma arkadaşlarımıza başarılar dilerim.

Hüseyin KIRATLI

Kıratlı İnşaat

YK Başkanı

Bursa iş dünyasının en önemli haber kaynağı olan Ekohaber Gazetesi’nin 27. kuruluş yıl dö- nümü kutlu olsun. Başta Tahsin Ardıç başta olmak üzere tüm ekibini tebrik ediyor, başarılarının deva- mını diliyorum.

Erdem KAYA

Erdem Kaya Patent Gen.Müd.

Yerel basında spesifik bir alanda yayın yaparak başarı elde etmenin ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Hiç kuşkusuz bu alanda en iyi örneklerden birisi Ekohaber Gazetesi’dir. 27 yıldır Bursa gibi bir kentte ekonomide marka olabilmeyi başarmış çok önemli bir kuruluştur Ekohaber. Yıllardır takip ettiğimiz, saygın bir Bursa markası haline gelen gazete, kalitesini hiç bozmadan kent ekonomisinin en önemli dinamiklerini yayınlarında toplayarak, bizlere okuma ve haber alma zevkini her dönmede başarıyla sunmuştur. Ben de kuruluş yıl dönümü vesilesiyle tüm başarılarını yakından takip ederek, sadık bir okuyucusu olduğum, aynı zamanda yazılarımı paylaştığım Ekohaber’in 27’nci yılını kutlarım.

Nedim YILMAZ

3D Maket

Genel Müdürü

Ekohaber Gazetesi, yerel ekonomi basınının köklü markalarından. 27’nci kuruluş yılını tebrik eder, tüm ekibe başarılarının devamını dilerim.

Ömer KOCAKUŞAK

BTSO Tasarım Konseyi

Başkanı

Uzun yıllardır Şehrimize ve ülkemize ekonomi alanında ufuk açan, yerelden ulusala ekonominin nabzını tutan, Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci kuruluş yıldönümünü gönülden tebrik ediyorum.

Nurcan ÖZDEMİR

Epsa Yalıtım YK Başkanı

Ekonomi alanında Bursa’nın ilk gazetesi olma özelliğini taşıyan, kentin iş dünyasında haber anlamında önemli bir ihtiyacı karşılayan ve 27 yıldır kesintisiz yayın hayatında kalarak çeyrek asrı başarıyla geride bırakan EKOHABER ailesine, her zaman Yerel basında spesifik bir alanda yayın yaparak başarı elde etmenin ne kadar zor olduğunu hepimiz biliyoruz. Hiç kuşkusuz bu alanda en iyi örneklerden birisi Ekohaber Gazetesi’dir. 27 yıldır Bursa gibi

Şirin RODOPLU ŞİMŞEK

Mimarlar Od.

Bursa Şb. Bşk.

Ekonominin sesi olmak gibi önemli bir sorumluluğu üstlenen Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci kuruluş yılını kutlar, baş- ta kurucusu olmak üzere tüm ekibe başarılarının devamını dilerim.

Aygül AYLA

Büke Plastik

Genel Müdürü

Biz sanayicilerin yaptığı işleri ve düşüncelerimizi okuyucu ları ile buluşturan, Bursa ve ülke ekonomisinin gündemini yakından takip etmemize aracı

Erdi ALTINTAŞ

ESA Lojistik

Genel Müdürü

Yayın hayatında 27. yılını kutlayan Ekohaber Gazetesi’ni tebrik ediyorum. Güvenilir habercilik anlayışıyla daha nice yaşlarda başarılar diliyorum.

Umut Can BÖLÜK

Si-mut Teknik Gen. Md.

Türkiye’nin ilk sanayisinin kurulduğu ve ülke ekonomisinin can damarı olan Bursa’mızın ekonomi ve iş gündemine dair tüm gelişmeleri 27 yıldır kesintisiz kamuoyuna doğru bir şekilde aktaran EKOHABER Gazetesi’nin kuruluş yıl dönümünü kutlarım. Tüm EKOHABER çalışanlarını ve emeği geçen herkesi tebrik ederim.

Orhan ER

ERFAB-ERBEND

YK Başkanı

Bursa iş dünyasının nabzını tarafsız bir şekilde tutan ve ekonomi ile ilgili gelişmeleri sıcak bir şekilde aktaran, üretici, ithalatçı ve ihracatçımızın sesi olan Ekohaber Gazetesi’nin 27’nci yılını kutluyorum ve iyi ki varsınız diyorum, Nice yıllara hep birlikte diyor ve tüm Ekohaber çalışanlarını ve ekibini tebrik ediyorum.

Kürşad Behman EYRİCE

Eyrice ADSM

Genel Müdürü

Ülkemize en fazla katma değer üreten şehirlerden biri olan Bursa’mızda, 27 yıldır ekonomi gündeminin ve iş hayatının nab- zını tutan Ekohaber’in kuruluş yıl dönümünü kutluyor ve yayıncılık hayatında başarılarının devamını diliyorum.

Melih İYİGÜLLÜ

İyigüllü Şirk. Grubu İş Gelişt. Müdürü

Güvenilir ve objektif yayıncılık şiarı ile Bursa’nın ilk ekonomi gazetesi olan Ekohaber’in 27. yılını kutlarım. Dünya’da yaşanan bu zor süreçte bizlerin sesi olduğu için tebrik eder ve uzun yıllar bu misyonu ile Bursa işdünyası’na destek olmasını temenni ederim.

Durmuş KUMRU

Massif Mobilya

YKB

Pandemi de dahil olmak üzere zor bir ekonomi süreci tecrübe ettiğimiz bu dönemlerde her sektörün deneyimlerini öğrenmemizi sağlayan EKOHABER ailesinin 27. yılını tebrik ederim.

M. Çetin Özel

Marsala Yönetim Kurulu Başkanı

Sektörümüzdeki gelişmeleri ve ekonomimizi yakından takip etmemizi sağlarken bizleri ortak platformda buluşturup fikirlerimizi paylaşmamızda bir köprü vazifesi gören ve bizlere yayınları ile ışık tutan EKOHABER in 26. yılını gönülden kutluyor, birlikte paylaşımlara imza atacağımız daha nice başarı dolu yıllar diliyorum.