DEMİRTAŞ Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) sanayicileri tarafından yaptırılacak ve Bursa'da ikinci olacak DOSAB Fen Lisesi'nin protokolü Heykel'deki Valilik Binası'nda imzalandı.

DEMİRTAŞ Organize Sanayi Bölgesi (DOSAB) tarafından yaptırılacak Fen Lisesinin protokolü Heykeldeki Valilik Binasında imzalandı.
DOSAB Yönetim Kurulu Başkanı Ertuğrul Kaplan da, “Genel Kurulumuzun almış olduğu bir kararla Bursa'ya bir Fen Lisesi kazandırmak istedik. Bu kararlarından dolayı huzurlarınızda arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. Bu okulda ülkemizin zeki, parlak ve nitelikli çocukları okuyacak ve ülkemize daha faydalı olacaktır. Bizler için eğitimin önemi çok büyük. Bu konuda katkı sağlayan herkese teşekkür ederim” dedi.
Nilüfer İlçesi, Özlüce Mahallesinde bulunan; 4491 ada, 1 parselde kayıtlı 11.678.03 m2 arsa üzerine 16 derslikli (384 öğrenci kapasiteli) Fen Lisesi Binası, 280 kişilik kız, erkek Öğrenci Yurdu ve Spor Salonu DOSAB tarafından anahtar teslimi inşa edilerek, kullanma hakkı Milli Eğitim Bakanlığına devredilecek.

Sayı: 729 - Sayı'nın Kapağı