Bursa’daki oda ve borsalar yeni yöne­timleriyle Ankara’ya çıkarma yaptılar. Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO), Bursa Ticaret Borsası (BTB), İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası (İTSO) ve Orhangazi Tica­ret ve Sanayi Odası (Orhangazi TSO) yö­netim kurulları Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hi­sarcıklıoğlu’nu makamında ziyaret ettiler. Kabullerde TOBB Başkanı Hisarcık­lıoğlu, yeni yönetimlere, yeni dönem ça­lışmaları için başarılar dileyerek, hayırlı olsun dileklerini iletti.

Ziyaret ile ilgili açıklamalarda bulunan BTSO Başkanı İbrahim Burkay, “TOBB ile bundan önce olduğu gibi, bundan sonra da yoğun işbirliği ile çalışacağız” dedi.

BTB Başkanı Özer Matlı ise yaptığı açık­lamada “Yeni dönemde de Bursa ve Tür­kiye ekonomisine değer katacak projeleri hayata geçirme noktasında aynı heye­canı duyuyoruz” ifadelerini kullandı.

Bursa iş dünyasında kafalar karışık Bursa iş dünyasında kafalar karışık

İlk döneminde Hisarcıklıoğlu’ndan büyük destek gördüğünü dile getiren İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ da, ikinci döneminde de TOBB ile birlikte İnegöl sa­nayisi ve ekonomisinin gelişimine katkı koyacaklarını söyledi.

Orhangazi TSO Başkanı Erol Hatırlı da, ziyarette yeni dönem projeleri hakkında Hisarcıklıoğlu’na bilgi verdiklerini söyledi.