Satış işinde altın bir anahtar olduğunu ve her kapıyı açtığını biliyor musunuz? Altın anahtar satışı bir süreç yönetimi olarak görüp sürekli iyileştirmek anlamına geliyor. Satışı bir eylem olarak değil, bir sistem olarak gördüğümüzde “Altın Anahtar” kapıları açmaya başlıyor.

Altın Anahtar değer satışı, performans ve büyüme üzerine odaklanılan bir protokol yönetimidir. Bu hafta biraz Altın Anahtarı konuşalım.

Güç sizinle olsun.

İŞUCU 4

Satış işinde bilgi, ilgi, coşku, tutku ve disiplin sizi aynılar içinde farklı olmanızı sağlayan sihirli sözcüklerdir. Fark yaratmak değer yaratmaya doğru atılan en önemli adımdır. Satış enerjisi bir çekim gücü yaratır. Bu da işin olmasını sağlayan yetenekleri serbest bırakır.

Motivasyon: Altın Anahtar. Her kapıyı açar.

Elinizde bir altın anahtar var. Ona coşku ve bilgi beslerseniz satışın yıldızı olursunuz. Bunun için bir ajanda kullanın. Altın anahtarınızı her gün en az bir satış bilgisi, yeni bir teknik ve yeni bir deneyim ile güçlendirin.

SATIŞ TRENDLERİ

Satış işi bir anlatımdan çok, bir satış trendine doğru ilerliyor.

Dinamik sunumlar

Sunumları görselleştiren uygulamalar ve ya­zılımlar

Sunum performansı

4X4 Satış 4X4 Satış

Ürün değil fayda anlatan sunumlar satış trendlerinde yükseliyor.

1 tweet 1 satış

Satış profesyoneli ile satışçıyı ayıran eyleme geçme gücü, disiplini, enerjisi ve tutarlılığıdır. Profesyonel olmak bilinçli bir farkındalıktır.