banner6

Bakanlar Togg’un direksiyonuna geçti

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Togg’un pistteki ilk deneme sürüşü için direksiyona geçti.

Otomotiv 11.04.2022, 23:25
Bakanlar Togg’un direksiyonuna geçti

İnşaat çalışmalarında hızla sona yaklaşılan Togg’un Gemlik tesisinde 1,6 kilometrelik test pisti tamamlandı. Pistteki ilk deneme sürüşünde Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank ile Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati, Togg’un testlere giren en üst versiyonunu test etmek için direksiyon başına geçti.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, Hazine ve Maliye Bakanı Nureddin Nebati ile aylık yönetim kurulu toplantısını Gemlik’te gerçekleştiren Togg Yönetim Kurulu üyeleri, pistteki ilk deneme sürüşünü gerçekleştirdi.
Toplantının ardından Bakan Varank ve Nebati ile beraberindekiler tesisin inşaatında incelemelerde bulundu. İncelemelerde 1491 personelin çalıştığı Togg’un Gemlik tesislerinin makine ve hat kurulumları hariç yüzde 76’sının tamamladığı bilgisi verildi. Tesiste inşa edilen test pistinde de sona yaklaşıldığı aktarıldı.
İncelemelerin ardından iki bakan Togg’un ilk üretilecek SUV modelinin en üst versiyonunu olan kırmızı beyaz renkli test aracının direksiyonuna geçti.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51