Yeşilova Holding Strateji ve Kültür Kampı, Grup İcra Kurulu Başkanı A. Yalçın Yeşilova, Yönetim Kurulu üyeleri Yasemin Yeşilova ve Şevket Sayılgan ile Holding ve Grup şirketlerinden genel müdür ve müdür pozisyonundaki üst düzey yöneticilerin katılımıyla 28-29 Ekim tarihlerinde Sapanca’da gerçekleştirildi.

Grubun ve iştiraklerinin sektörel analizleri, projeler, hedefler ve yatırım stratejilerinin paylaşıldığı etkinliğin açılış konuşmasını, Grup İcra Kurulu Başkanı A. Yalçın Yeşilova yaptı. Yalçın Yeşilova, Grup olarak stratejik hedeflerinin rehberliğinde, ‘Mutlu çalışanlarla sürdürülebilir bir dünya’ amaçlarına bağlı olarak son dönemde güçlü ve kararlı adımlarla ilerlediklerini söyledi. İş kollarında yurt içi ve yurt dışındaki mevcut konumlarını güçlendirirken, yeni büyüme alanlarında da proje ve yatırımları hayata geçirdiklerini açıklayan Yeşilova, bugün karşı karşıya olunan ekonomik, politik ve sosyal risklerin ise tüm iş dünyası için iş modellerini ve stratejileri yenilemeyi ve dönüştürmeyi zorunlu kıldığını ifade etti.

Öncelik giderleri yönetmekte

Yeşilova Holding’i yüzlerce paydaşla birlikte, bir ekosistem içinde hareket eden organizma gibi tanımlayan Yeşilova, şunları söyledi: “Bugüne kadar çok önemli başarılar elde ettik ama koşulların değişmeye başladığı bir dönemi de artık yaşıyoruz. Önümüzde alışık olmadığımız yırtıcı, rekabetin çok daha zorlayıcı olacağı zamanlar var. Buradaki temel dinamikler ise resesyon, enflasyon ve savaş ortamı. Bugüne kadar büyümek, yeni işleri devreye almak, yeni müşterileri kazanmak hep stratejik öncelik olan Grubumuzda, giderlerimizi de verimli yönetmenin önceliğini, bu dönemde yaşayabiliriz.”

Bursa’nın vizyon projesinde son rötuşlar Bursa’nın vizyon projesinde son rötuşlar

Yalçın Yeşilova şöyle devam etti: “Program boyunca stratejik odak alanlarımıza yönelik önemli konuşmacıları dinledik, şirketlerimizi geleceğe taşıyacak adımları hep birlikte ele aldık. Yeşilova Grubu’nu global arenada önemli bir oyuncu haline taşıyacak bu yönetim ekibi ve tüm çalışanlarımız ile her zaman daha iyisini yapmak için yorulmadan mücadelede devam ediyoruz.”