GÜNDEM

Bursaspor’a ‘Onur’lu sponsorluk

Sporun ve sporcunun yanında olmaya özen gösteren Onur Market, bu yıl 3’üncü kez Bursaspor’un kol sponsoru oldu. Şirket, Bursaspor’un içinden geçmiş olduğu bu zorlu süreçte yine desteği bırakmadı.

Perakende sektörü­nün önde gelen mar­kası Onur Market, Bursaspor’un yanında ol­maya devam ediyor.

Sporun ve sporcunun yanında olmaya özen gös­teren Onur Market, bu yıl 3’üncü kez Bursaspor’un kol sponsoru oldu. Onur Market, Bursa’nın en önemli markası olan Bur­saspor’un içinden geçmiş olduğu bu zorlu süreçte yine desteği bırakmadı.

Gerçekleştirilen lans­man töreninde bir araya gelen Onur Market Yöne­tim Kurulu Üyesi Hakan Özen, Bursaspor Başkanı Ö. Furkan Banaz ve Bursas­por Yönetim Kurulu Üyesi Metin Alp, kol sponsor­luğu ile ilgili açıklama­larda bulundu.

Onur Market Yönetim Kurulu Üyesi Hakan Özen, “Bursa’mızın en önemli markası olan Bursaspor ile kol kola yürümekten ve desteklemekten onur du­yuyoruz. Altına toz bu­laşsa değerinden ne kaybeder? Takımımızın tozu temizleyerek süreci başarıyla atlatacağından eminim. Sponsorluğumuz Bursa’mıza ve Bursas­por’umuza hayırlı olsun” dedi. Bursaspor Başkanı Ö. Faruk Banaz ise, “2022-2023 sezonunda kol spon­sorluğu için Onur Market ile anlaşmaya vardık. İyi günde, kötü günde destek­lerini esirgemeyen Onur Market’e teşekkür ediyo­rum. Elbirliğiyle kalkıp tek­rardan alışkın olduğumuz sahalara geri döneceğiz” diye konuştu.