HABERLER

Başkanlar güven tazeledi

Nilüfer Organize Sanayi Bölgesi’nde (NOSAB) Müteşebbis Heyet ve Yönetim Kurulu seçimleri yapıldı. Seçimler sonucunda Yalçın Aras ve Erol Gülmez güven tazeledi.

Nilüfer Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği’nin (NİLSİAD) Olağan­üstü Genel Kurul Toplantısı’nda NO­SAB’ın 2023 – 2027 dönemi Müteşebbis Heyet Üyeleri belirlendi.

NOSAB Yalçın Aras Konferans salo­nunda gerçekleştirilen ve Mehmet Fikri Ünal’ın Divan Başkan­lığı, Abidin İz­mirli ile Hakan Gün­doğdu’nun da Divan Heyeti üyeliği yaptığı Genel Ku­rulda, NOSAB’ın ge­ride kalan 4 yıllık çalışmaları değerlen­dirildi.

Genel Kurul toplantısının açılış ko­nuşmasını yapan NOSAB Başkanı ve OSBÜK Yönetim Kurulu Üyesi Erol Gülmez, altyapı çalışmaları başta olmak üzere, e-OSB’den özel istihdam bürosuna, NOSAB Kreş’ten NOSAB Akademi’ye ve BOSBİR’e kadar tüm faaliyetlerde başarılı bir dönemi ge­ride bıraktıklarını söyledi.

NİLSİAD ve NOSAB Müteşebbis Heyet Başkanı Yalçın Aras da Nilüfer Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği ile Müteşebbis Heyetin faaliyetleri hak­kında açıklamalarda bulunurken, NOSAB ve NİLSİAD’ın çalışmalarıyla örnek olmaya devam ettiğini dile ge­tirdi. Gündemdeki maddelerin müza­kere edilerek oylanmasının ardından gerçekleştirilen seçimlerde NOSAB’ın 2023-2027 dönemi Müteşebbis Heyet Üyeleri belirlendi.

NOSAB’ın 4 yıl süre ile görev yapa­cak Müteşebbis Heyet şu isimlerden oluşuyor:

NOSAB Müteşebbis Heyet Asıl Üye­leri: Yalçın Aras (Başkan), Mehmet Fikri Ünal (Başkan Vekili), Levent Necip Bezmez, Erol Gülmez, Hüseyin Burak Aras, Özgür Yıldız, Hakan Gün­doğdu, Mustafa Dayanıklı, Ahmet Öz­kılıç, Şükrü Sekmen, Şirzat Karayel, Yahya Beyce, Zarif Alp, Hüse­yin Yılmaz ve Hüseyin Zümbü­lova

NOSAB Müte­şebbis Heyet Yedek Üyeleri: Abidin İzmirli, Hüseyin Özler, Meral Altuntaş, Halil Çetin, Mustafa Güneş, Hasan Zühtü Akın, Hasan Sazcılar, Birol Batu­ray, Çetin İnci, Kenan Sarsılmaz, Melih Özeren, Mustafa Ekinci, Murat Çakar, Şeref Patır ve Münir Özgat.

NOSAB’ın yeni yönetim kurulu da belirlendi

Genel Kurulun ardından ilk toplantı­sını yapan NOSAB Müteşebbis Heyeti Nilüfer OSB’nin yeni yönetim kurulu üyelerini de belirledi.

NOSAB’ın yeni Yö­netim Kurulu şu isimlerden oluştu : Erol Gülmez (Başkan), Mustafa Dayanıklı (Başkan Vekili), Hakan Gündoğdu (Üye), Hüseyin Burak Aras (Üye), Özgür Yıldız (Üye).

NOSAB Yönetim Kurulu Yedek üye­liklerine; Hüseyin Zümbülova, Hüseyin Yılmaz, Şirzat Karayel, Şükrü Sekmen ile Mehmet Fikri Ünal,

NOSAB Denetim Kurulu Asıl üyeli­ğine, Zarif Alp ve Yahya Beyce;

Denetim Kurulu Yedek üyeliğine de Levent Necip Bezmez ile Ahmet Özkılıç seçildiler.