Şirketler

EVO Mühendislik en iyilerin tercihi oluyor

Türkiye’de ve dünyada yüksek mühendislik kabiliyeti ile ilklere imza atan EVO Mühendislik BOSCH’un “Global Partner”i oldu.

Almanya’nın Esslingen şehrinde gerçekleşen, BOSCH Grubu’nun üst dü­zey yöneticilerinin yer al­dığı ve dünyadaki 2 bin te­darikçisinden ilk 30’unun katıldığı özel toplantıya Türkiye’den sadece EVO Mühendislik davet edildi.

İleri mühendislik tecrü­besi, yüksek standartlarda hizmet kalitesi ile birçok başarılı projeye imza atan ve 2006 yılından beri BOSCH Türkiye’ye tüm projelerinde yol arkadaş­lığı yapan EVO Mühendis­lik, Almanya merkezli elektronik ve mühendislik firması BOSCH’un dünyadaki 30 tedarikçisin­den biri ve mekanik tesisat uygulama alanında Türkiye’deki tek “Global Partner”i olarak uluslararası alanda başarı­larına bir yenisini daha ek­ledi.

“Büyük bir heyecanla çalışacağız”

Toplantı sonrasında ko­nuşan ve bir Türk fiması olarak gurur verici bir ge­lişme yaşadıklarını söyle­yen EVO Mühendislik Yö­netim Kurulu Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu,” BOSCH Türkiye ile yıllardır çalışı­yoruz ve birçok başarılı projede yol arkadaşlığı yaptık. Şimdi partnerliği­mizi bir üst seviyeye taşıdı­ğımız için çok heyecanlı­yız. BOSCH’un bundan sonraki tüm projelerinde “Global Partner”i olarak yolumuza devam edeceğiz.

Mekanik taahhüt sektö­ründeki uzmanlığımız ve mühendislik kabiliyeti­mizi BOSCH gibi global öl­çekte bir firmanın hizme­tine sunuyoruz.

Bu motivasyonla EVO Mühendislik olarak her projede daha büyük bir he­yecanla ve kendimizi yeni­leyerek kalitemizi sunmak için çalışmaya ve üret­meye devam edeceğiz” ifa­delerini kullandı.