GÜNDEM

HOMETEX kapılarını açıyor

Türk ev tekstili sektörünün en büyük buluşması olan HOMETEX, İstan¬bul Fuar Merkezi’nde kapılarını açtı. Ev tekstili sektöründe dünyanın lider firmalarını ağırlayacak olan fuara 200’ü aşkın Bursa firması katılıyor.

Türkiye Ev Tekstili Sanayicileri ve İş İnsanları Derneği (TETSİAD) iş birliğiyle KFA Fuarcılık organizasyo­nuyla düzenlenen HOMETEX – 2022 Ev Tekstili Fuarı Avrupa, Amerika Bir­leşik Devletleri, Orta Doğu ve Afri­ka’nın en büyük tekstil buluşması olacak.

Hometex, ithalatçı ve ihracatçılar, üreticiler, perakendeciler, toptancılar, zincir mağazalar, tasarımcılar, iç mi­marlar, dekoratörler, otel, konaklama ve hastane sektörlerinin karar meka­nizması olan dünyanın dört bir yanın­dan gelen ziyaretçileri aynı çatı altında buluşturuyor.

Dünya ev tekstili sektörünün kanaat önderleri, tasarımcılar ve sektöre yön veren öncü isimlerinin buluşma nok­tası olan HOMETEX’e 650 yakın firma katılım sağladı.

Türk tekstilinin marka şehri Bur­sa’dan da HOMETEX Fuarı’na yoğun katılım var. 200’den fazla Bursalı ev tekstilcisi ürünlerini HOMETEX Fua­rı’nda yerli ve yabancı ziyaretçilerin beğenisine sunuyor.

HOMETEX Ev Tekstili Fuarı 21 Mayıs tarihine kadar İstanbul Fuar Merke­zi’nde ziyaretçilerini ağırlayacak.