BTSO’nun Ticaret Bakanlığı destekleriyle, işlenmiş ve dondurulmuş gıda olmak üzere sektöre dönük iki ayrı Ur-Ge projesi kapsamında 31 Mayıs-1 Haziran’da düzenlenen “Bursa Food Point”, kentteki firmaları yabancı alıcılarla bir araya getirdi.
Covid-19 salgını sebebiyle verilen iki yıllık aranın ardından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılan etkinlikte, 75 firma yer aldı.
Organizasyonda, dondurulmuş meyve-sebze, unlu mamuller, dondurulmuş balık, kestane şekeri, zeytinyağı, tahin-pekmez, bal, çikolata, şekerleme, reçel, baklava, kahve, bakliyat ile sütlü tatlı üretimi gerçekleştiren firmalar, ürünlerini yurt dışından gelen alıcıların beğenisine sundu.