Şirketler

Bursalı tasarım tescilinde zirvede



Bu gurur tüm Bursalı ailesinin

Kuruldukları günden bu yana bilgi ve teknoloji temelli yenilikçi çalışmalara büyük önem verdiklerini belirten Bursalı İcra Kurulu Başkanı Alper Bursalı, Ar-Ge ve yenilik odaklı yatırım çalışmalarının karşılığında böylesine önemli ödüllerle onurlandırılmaktan büyük mutluluk duyduklarını söyledi. Sürdürülebilir yenilikçilik anlayışıyla çalışmalarına devam ettiklerini ifade eden Bursalı, “Ar-Ge 250, Türkiye’nin En Çok Ar-Ge Harcaması Yapan Şirketleri-2019 araştırmasında pek çok kategoride listede yer aldığımız için oldukça gururluyuz. Şirket olarak, yatırım çalışmalarımız sonucunda bu tarz ödüllere layık görülmek çok güzel. Bu başarı çalışanlarımızın. Tüm Bursalı ailesine ayrı ayrı teşekkür ediyorum” dedi.

Sektörümüzün geleceğine yön veriyoruz

Bursalı olarak sürekli geliştirdikleri ürünleri ile dünyanın dört bir yanına ihracat gerçekleştirdiklerini dile getiren Bursalı, yenilikçi çözümler üretmek ve yeni ürünler geliştirmek adına çalışmalarına devam ettiklerini kaydetti.

Bursalı, daima gelecek odaklı adımlar attıklarına dikkat çekerek, “Sektörümüzün yön veriyoruz. Verimlilik artışı, yüksek kalitede ve çevre dostu üretim hedeflerini esas alarak, Ar-Ge çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Nuacotton markamızla dünyanın her coğrafyasındaki müşterilerimize fonksiyonel ürünler sunarak, fark yaratmaya devam edeceğiz” diye konuştu.