Gündem

Yıldızlar ödüllendirilecek

Uludağ İhracatçı Birlikleri (UİB), meyve sebze mamulleri ve yaş meyve sebze ihracatında başarılı olan üyelerini ödüllendiriyor.

UİB’in başarılı üyelerini ödüllendirdiği İhra­catın Yıldızları Ödülleri’nde maraton baş­ladı. Başarılı ihracatçılarının ödüllendirildiği törenlerin ilki 11 Mayıs Çarşamba günü gerçekleş­tirilecek.

Başarılarıyla ülke ekonomisine ve ihracatına de­ğerli katkı­lar sunan Uludağ Yaş Meyve Sebze İhra­catçıları Birliği (UYMSİB) ve Uludağ Meyve Sebze Mamulleri İhracatçıları Birliği (UMSMİB) üyeleri UİB Hizmet Binası’nda düzenlenecek törenle ödül­lerini alacak.

2021 yılının en başarılı ihracatçılarının ödüllen­dirileceği İhracatın Yıldızları Ödül Töreni’nde, pla­tin, altın, gümüş ve bronz kategoride ödüller dağıtılacak.

Pandemi nedeniyle ödül töreninin düzenlene­mediği geçen yıl UMSMİB’in 2020 Platin Ödülle­ri’nde ilk beşte sırasıyla; Erbak Uludağ, Pen­guen, Anadolu Efes, Elite Natu­rel ve Frigo-Pak yer almıştı. UYMSİB’in 2020 Platin Ödülleri’nde en başarılı ilk dört firma ise sırasıyla Alara Tarım, Marmarabirlik, Perla Gıda ve Alanar Meyve olarak sıralanmıştı.