banner6

03.11.2020, 06:39

Sen değilse kim, bugün değilse ne zaman…

Kendimiz, ailemiz ve işimizle ilgili konular öncelikli olmak kaydıyla hayatta birçok konuda sorumluluk alıyoruz. Kendimizi ve ailemizi geçindirmek, yaşam kalitemizi artırıp muhafaza edebilmek, çocuklarımızın ve kendimizin hayatını garanti altına alabilmek, hayatta sosyal statü edinebilmek…

Alınan bu sorumlulukların sayısı ve içeriği herkese göre değişebilir, bazıları da sosyal sorumluluklar üstlenirler. Benim sizlere bahsetmek istediğim ise; sadece kendiniz ve aileniz için değil, tüm insanlar ve insanlığın geleceği için sorumluluk almanızdır. Bunun için; bazen yazmak, yürümek, katkı koymak, üye olmak, ses çıkarmak gerekir.

Birleşmiş Milletler dünya için 17 başlıkta “Sürdürülebilir Kalkınma Hedefleri” belirledi. Bu başlıkların içerisinde, dünyamızda hayatı ve insanlığı sürdürülebilir kılmak için her şey var, yeter ki hepimiz, herhangi bir konuda hiç zaman kaybetmeden sorumluluk alalım.

Ve soruyorum; geleceği kaybetmemek adına bu konularda sorumluluğu

“Sen değilsen kim alacak,

bugün değilse ne zaman alacaksın”



 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

KalDer’in 30 yıldır ülkemize yaymaya çalıştığı mükemmellik modeli kendisini 2-3 yıllık süreçlerde hep geliştirerek günceller. Bu sene başında gerçekleşen son güncellemeye yukarıdaki ‘KÜRESEL HEDEFLER’ de dahil olmuştur. Önümüzdeki dönemlerde bu hedefler doğrultusunda, sizlerin de katkılarıyla çok proje hayata geçirmeyi planlıyoruz.  Bu konuda ön alıp çalışma yapan ve bu çalışmalarda görev almak isteyen kişi ve kurumları şubemizle iletişime geçmeye davet ediyorum.

Saygılar
Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51