banner6

28.09.2020, 23:14

Kaliteye Yolculuk

KalDer Bursa Şubesi 7 m2 alanda 1998 yılında kurulmuş, bugün üyelerine yakışır KalDer Evinde çalışmalarına devam etmektedir. Kurulduğu günden bu yana görev alan Yönetim Kurulları, çalışanları, üyeleri, bir avuç çalışanı ve sayısız gönüllüleriyle; dokunduğu kurumlar, Bursa’ya ve ülkemize değer katmıştır ve katmaya da devam ediyor.

Türkiye’de 2000 Bursa’da ise 350 seçkin üyenin etkin ve aktif katılımıyla büyümeye faaliyetlerini sürdürüyor. EKOHABER’in bu sayısından itibaren, 1998 yılında derneğin Bursa’da kuruluşunda adını aldığı “KALİTEYE YOLCULUK” köşesiyle sizlerle birlikte olacak.

KalDer, Türkiye’de tek temsilcisi olduğu mükemmellik kültürünü bir yaşam biçimi haline getirmeyi, kurumların rekabet güçlerini artırmayı ve bu felsefeyi tüm ülkemizde yaymayı amaçlar. Bu amaç doğrultusunda bugüne kadar;

  • 1090 adet Kalite başta olmak üzere eğitim gerçekleştirdi, Bu eğitimlere 19.314 kişi katıldı.

  • 17 yıl Kalite ve Başarı Sempozyumu gerçekleştirildi.

  • 7 yıl Kalite ve Başarı Fuarı ulusal çapta gerçekleştirildi.

  • Sempozyumları toplamda 48.395 katılımcı takip etti,

  • 521 konuşmacıyı Bursa’da misafir edildi.

  • Türkiye genelinde 715 kurumun imzaladığı Ulusal Kalite Hareketi’ne Bursa’dan 156 kurum katıldı,

  • Ulusal’da 8, Avrupa’da 4 ödül ve finalist kurum ödül aldı

  • 72 kurum Bursa Mükemmellik Ödülü’ne başvurdu, 55 kurum ödül aldı

  • 15 yıldır devam eden Sertifika Programı’na 531 gencimiz katıldı, 16.000 Kitap ve Oyuncak, Saklamıyorum Paylaşıyorum Kumbarası ile ihtiyacı olan devlet okullarımızla paylaşıldı,

  • 7 yıldır Uluslararası Karikatür Yarışması’na 3.877 karikatür geldi ve ödül alan bir organizasyon oldu.

  • 3.864 kez yazılı medyada, 1.061 kez görsel medyada haber oldu.

  • 220 aylık e-bülten yayını kesintisiz paydaşlarımıza ulaştı,

  • 7 defa Mükemmellik İçin Sürekli İyileştirme Konferansı gerçekleştirildi, Ve daha sayısız etkinlik…


KalDer bu faaliyetleri gerçekleştirirken yalnız değildi; Bursa Valiliği başta olmak üzere tüm kamu kurumları, Sivil Toplum Kuruluşları, Üniversitelerimiz, tüm yerel medya, iş insanları, gençler ve çok sayıda gönüllümüzle mükemmellik felsefesini ve kaliteyi yaymaya devam ediyoruz. Mutfakta da çok başarılı KalDer çalışanları var. Yönetim ve Denetim Kurulu olarak herkese gönülden teşekkürlerimizi sunuyoruz. Kaliteye sahip çıkan bireylerin ve kurumların isimlerinin kaliteyle anılması için temiz ve itibarlı olmaları gerekir. Kalite kimsenin tekelinde olamayacak ve kirletilemeyecek bir değerdir.

Sadece ürün ve hizmette değil, eylem ve düşüncede de kalitenin artması ve herkesin uygulayıp sahip çıkacağı şekilde hayat bulmasını hedefliyoruz. Kaliteye Yolculuk köşesine gazetelerinde yer verme nezaketini gösteren ve desteklerini hep yanımızda hissettiğimiz EKOHABER’in yönetici ve çalışanlarına çok teşekkür ediyor, bu köşede sizlere/kurumlarınıza ve kentimize değer katacak paylaşımlarda bulunacağımızı bildirmek istiyorum. Sizleri; kurumsal ve bireysel olarak KalDer’e üye olmaya davet ediyorum. Yurttaşlarımızın, kurumlarımızın ve ülkemizin Yaşam Kalitesinin artması için çalışıyoruz.

Saygılarımla
Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51