banner6

03.08.2021, 00:00

YANDIK!

Hainler, omurgasızlar, insanlıktan nasibini almamışlar, ahlaksızlar, duyarsızlar; çok af edersiniz daha sövecek çok şey var ama onları yazmayıp haykırarak söylemekle yetiniyorum!

Yaktınız yurdumu, hepsinin yerine fazlasını dikeceğiz ama bir fide onlarca yıllık ağacın, fidelerde ormanın yerini tutmayacak ama yine de sabırla zamana galip geleceğiz. Öte yandan; adına hayvan dediğiniz birçok cana da kıydınız, insan olanın yüreği kaldırmıyor, içi acıyor. Ne yazık ki insanlarımızı da yitirdik, rahmet diliyorum.

Her şehit sonrasında söyleriz, “bir ölür bin doğarız” diye, ağaç ve ormanlarımız da öyle, yeşile boyayacağız, ağaca doyuracağız memleketimi, lütfen birey olarak herkes üzerine düşeni yapsın. Ağaç dikin ya da dikilmesine katkıda bulunun, nereye, nerede nasıl olursa olsun.

Öte yandan;

-Kasıtlı yangını çıkaranlar müebbetle yargılansın,

-Bu araziler konutlaştırılmasın,

-Yarın, bir gün yangın yerinde miting yapıp kalabalığa su şişeleri atılmasın,

-Saraylar ya da lüks devlet harcamaları yerine, ülkemin her köşesine müdahale uçakları alınsın, Bu alım için halktan para toplanmasın, elinizdeki gereksiz lüksler satılsın,

-Tüm yurtta derhal ağaç dikme seferberliği başlatılsın,

-İnsanımız eğitilsin, cehaletten beslenilmesin aksine yok edilsin,

-Haklımızı el birliğiyle bilinçlendirelim.

BİZLER YILMAZ BEKÇİLERİZ; BU VATANIN İNSANINA, KURDUNA, KUŞUNA, AĞACINA, TOPRAĞINA HER DAİM SAHİP ÇIKACAĞIZ, HIRSIZLARA, HAİNLERE, CAHİLLERE DUR DİYECEĞİZ VE BİZDEN SONRAKİ KUŞAKLARINDA AYNISI YAPMASI İÇİN BU FELSEFEYLE AYDIN NESİLLER YETİŞTİRECEĞİZ. AND OLSUN.

Saygılarımla.

Yorumlar (1)
Kasım Altan 3 yıl önce
Eline emeğine sağlık. Bizim de düşüncelerimizi kalema almışsın teşekkürler Emin bey
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51