banner34

banner50

banner6

YEPSAN 35.yılında büyümeyi sürdürüyor

Otomotiv yan sanayiinde faaliyet gösteren ve ülkemiz ile dünyanın önemli markalarının global tedarikçisi durumunda olan YEPSAN Otomotiv kuruluşunun 35. yılını kutluyor.

Şirketler 01.08.2022, 23:19
YEPSAN 35.yılında  büyümeyi sürdürüyor

1987 yılında Mehmet Baş ve Salim Balcı başta olmak üzere 4 ortak tarafından kurulan ve faaliyetlerine Ka­yapa OSB’de devam eden YEP­SAN, otomotiv ana sanayiine başta gövde, şasi, motor, emni­yet grubu ve airbag parçaları olmak üzere şekillendirilmiş ve birleştirilmiş sac parça üretimi yapıyor.

YEPSAN, 35. Kuruluş Yılı Et­kinlikleri kapsamında düzenle­diği Yaz Şenliği’nde 10 yıl ile 25 yıl arasında görev yapan toplam 63 çalışan­larını ödüllendirdi.

YEPSAN’ın çalışanları ile ailelerinin de katıldığı Yaz Şenliği’nin açılışında konu­şan İcra Kurulu Üyesi Ali Baş, “YEPSAN kurulduğu günden bu yana Bursa’mız ve ülkemiz ekono­misine önemli katkılar sağla­maktadır. Bursa’mız ve ülkemiz için üretiyoruz, istih­dam sağlıyoruz, ihracat yapı­yoruz. YEPSAN, güven, kalite ve başarı demek. Ülkemizin ve dünyanın ünlü markaları­nın tedarikçileri arasındayız” şeklinde konuştu.

Konuşmasında şirket kuru­cuları ile çalışanlarına ve aile­lerine özel olarak teşekkür eden Baş, 35. yıl kutlama etkinlerinin ileriki günlerde devam edeceğini belirtirken “YEPSAN büyümesini sürdürüyor ve başarı çıta­mızı daha da yukarı çıkmak için elimiz­den geleni yapıyoruz” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51