banner6

Türkiye’nin en iyileri arasında

2020 yılında takım tezgahları (talaşlı imalat) ve aksamları grubunda en çok ihracat yapan 5 firma arasında yer alan Beka – Mak’ın Yönetim Kurulu Başkanı Engin Çetiner, “Ülke ekonomisine katkı sağladığımız için gururluyuz. Beka – Mak olarak Türk makine sektörünü dünyada en iyi şekilde temsil etmek kararlılığıyla çalışmayı sürdüreceğiz” dedi

Şirketler 03.08.2021, 00:08 06.08.2021, 11:04
Türkiye’nin en iyileri arasında

Beka-Mak ihracatıyla zirveye tırmanıyor

Türkiye’nin metal kesme makinaları üretimindeki önde gelen firmalarından Beka – Mak, Makine İhracatçıları Birliği (MAİB) üyesi firmalar arasında, takım tezgahları ve aksamları ürün grubunda en çok ihracat yapan 5 firmadan biri oldu.
Başta Avrupa ülkeleri, Rusya ve ABD olmak üzere yaklaşık 80 ülkeye ihracat gerçekleştiren Beka – Mak, 2020 yılında Türkiye’de takım tezgahları (talaşlı imalat) ve aksamları ürün grubunda en çok ihracat yapan 5 firma arasında yer alma başarısı gösterdi. Beka – Mak’ın ülke ekonomisine değer katan bu başarısı Makine İhracatçıları Birliği tarafından da ödüllendirildi. Beka – Mak’ın ihracat başarısıyla ilgili açıklamalarda bulunan firmanın Yönetim Kurulu Başkanı Engin Çetiner, “2020 yılında ürün grubumuzda en çok ihracat yapan 5 firma arasında yer alarak ülke ekonomisine katkıda bulunduğumuz için gururluyuz” dedi.
Çetiner sözlerini şöyle tamamladı; “Uzun yıllara dayanan tecrübemiz ve saygın bir dünya markası olma vizyonumuz doğrultusunda elde ettiğimiz bu başarı bizleri mutlu etti. Önümüzdeki dönemde de yenilikçi anlayışımız ve Ar – Ge çalışmalarımızla kendimizi geliştirerek, dünyanın tercih ettiği bir marka olmaya ve Türk makine sektörünü dünyada en iyi şekilde temsil edeceğiz.”

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51