banner6

Tuncer, inşaattaki başarısını yeni sektörlere taşıyor

İş hayatına 1992 yılında başlayan ve 2001 yılında kendi firması Elit Prefabrike Beton İnşaat’ı kuran Hüseyin Tuncer, 30 yıllık deneyimlerini Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi öğrencileriyle paylaştı.

Şirketler 17.01.2022, 22:39
Tuncer, inşaattaki başarısını yeni sektörlere taşıyor

Çalı Sanayi Bölgesi’ndeki 20 bin metrekare üzerine kurulu tesisinde üretimlerini sürdüren inşaat sektörünün öncü kuruluşlarından Elit Prefabrike’nin Genel Müdürü inşaat mühendisi Hüseyin Tuncer konuşmasında sektördeki deneyimlerinden prefabrike betonun avantajlarına, iş hayatında başarılı olma tavsiyelerinden farklı sektörlerdeki yatırımlarına kadar altın değerindeki tavsiyelerini gençlerle paylaştı.

“Prefabrikasyon hız ve kalite sağlıyor”
Aynı zamanda İnşaat Müteahhitleri ve Sanayicileri İşadamları Derneği (İMSİAD) üyesi de olan Hüseyin Tuncer, BUÜ Yapı Topluluğu üyesi öğrencilerine gerçekleştirdiği sunumda faaliyet gösterdiği iş kolunu, “Prefabrikasyon, binayı oluşturan taşıyıcı veya taşıyıcı olmayan elemanların üretilmesi ve bir koordinasyon planı dahilinde şantiyeye nakledilerek birleştirilmesidir” şeklinde tanımladı. Tuncer inşaat sektöründe prefabrikasyon kullanılmasının avantajlarını ise şöyle sıraladı: “Prefabrikasyonun hız, kalite ve teknolojik avantajlar sağlamanın yanında prefabrike betonun mimari tasarımda esneklik, düşük işçilik maliyeti, yüksek dayanıklılık ve etkin geri kazanım gibi üstünlükleri bulunmakta.”

Otomotivden hayvancılığa her sektörde adı var
Konuşmasında prefabrike beton yapı sistemlerinin yanında otomotiv başta olmak üzere farklı sektörlerde de üretim ve yatırımlarının bulunduğu bilgisini paylaşan Hüseyin Tuncer, “İşinizdeki başarı ve kazancınız sizi yeni yatırımlara itiyor. Türkiye, hala yatırıma aç bir ülke” dedi. Tuncer, yeni girişimleri kapsamında damızlık merinos koyun başta olmak üzere tarım ve hayvancılık alanındaki çalışmalarının devam ettiğini, ayrıca evcil hayvan maması sektörüne adım attıklarını söyleyerek, sağlık, turizm ve eğitim alanlarında da yatırım hedeflerinin olduğunu kaydetti. 

“Başarının yolu çok çalışmaktan geçiyor”
Elit Prefabrike Genel Müdürü Hüseyin Tuncer, öğrencilerle iş hayatında başarılı olmanın yolları ile ilgili tecrübelerini de paylaştı. Başarının yolunun çok çalışmaktan geçtiğini vurgulayan Tuncer, “Hep bir hayaliniz olmalı. Bunu gerçekleştirmek için de çalışkan olmak zorundasınız. Lider değil sistem bazlı çalışmak önemli. Bir şeyi tam bilin ve uygulayın” dedi. Elit Prefabrike Beton İnşaat Genel Müdürü İnşaat Mühendisi Hüseyin Tuncer’in, Bursa Uludağ Üniversitesi Yapı Topluluğu öğrencilerine yönelik sunumu ve bilgi paylaşımı soru-cevap bölümüyle sona erdi.
 

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51