banner6

Tridi ile üretim tedarik süreci kısalıyor

Şirketler 25.07.2022, 21:04
Tridi ile üretim tedarik süreci kısalıyor

Tridi, birçok üretici ve sa­nayici için zaman ve işgücü kaybına neden olan üretim tedarik süreçlerini dakikalar içinde çözüme kavuştu­ruyor.

Birçok üretici fir­madan fiyat alma, tasarımın üretile­bilirlik analizlerini yapma, talebi teknik ola­rak uygun ve boş kapasi­teye sahip üreticiyle buluşturma gibi üretim te­darik süreçlerini kendi ola­nakları ile sürdürdüğü için zaman ve işgücü kaybı ile karşı karşıya kalıyor. Üste­lik ürünün istediği gibi çık­maması halinde bu süreç tekrarlanıyor, böylece yine bir zaman ve işgücü kaybı oluşuyor.

Otomotiv, Beyaz Eşya, Tüketici Elektroniği, Sa­vunma Sanayii, Havacılık, Makine İmalat, Medikal, Elektronik Donanım, Start-up/Girişimciler gibi birçok sektöre hizmet veren Tridi’nin, alıcı tarafında en­düstriyel B2B müşteriler; satıcı tarafında ise onların ihtiyaçlarını karşılayan üreticiler bulunuyor.

Talebe özel parça üretim hizmeti sunduklarını belir­ten Tridi Kurucu Ortağı ve Genel Müdürü Çınar Topa­loğlu, “Tür­kiye’deki talebe özel üre­tim tedarik pa­zarı yaklaşık 2 milyar dolarlık iş hacmine sahip. Bu alan her geçen yıl şirketler tara­fından daha da önem ka­zanıyor. Bir üretim öncesinde doğru üreticiyi bulma ve fiyat alma süreç­leri zaman kayıplarına sebep oluyor.

Platformumuz, müşteri­lerin teklif alma süreçlerini saatlerden dakikalara, üre­time geçme sürelerini ise günlerden saatlere kısaltı­yor. Türkiye’de üretim te­darik süreçlerinin dijital dönüşümü konusunda ça­lışan teknoloji tabanlı tek firmayız. Şu anda rakibi­miz, aslında geleneksel iş­leyişin kendisi.

Global arenada ise önemli iş hacmine sahip rakiplerimiz olduğunu söylemek mümkün. ABD, Avrupa ve Çin gibi büyük pazarlarda bu alanda faa­liyet gösteren birçok firma var” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51