banner6

Starpark, Kosova’ya açıldı

Starpark yurt dışı açılımlarına devam ediyor. Starpark, Frizaj Ring Mall AVM’de, Kosova’nın ilk kapalı lunapark eğlence merkezini açtı.

Şirketler 17.05.2021, 23:30
Starpark, Kosova’ya açıldı

Açık ve kapalı alan eğlence merkezleri işletmeciliği ve lunapark oyun grubu imalatlarıyla, ihracat ve anahtar teslimi projeler gerçekleştiren Starpark, Kosova’nın Priştine kentinde eğlence merkezi açtı.
Bir milyon 500 bin avroluk yatırımla, iki bin metrekare alana kurulu Wonderpark’s isimli eğlence merkezinin açılışı Kosova Ticaret Bakanı Rozeta Hajdari, Priştine Belediye Başkanı Agim Aliu, Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi ve birçok davetlinin katılımıyla gerçekleştirildi.
Çarpışan oto, crazy dance, atlıkarınca ve daha birçok eğlence ürünüyle Kosovalılar’a hizmet verecek Wonderpark’s Eğlence Parkı’nın açılışında konuşan Starpark Yönetim Kurulu Başkanı Galip Sakder, ilerleyen dönemde Balkan ülkelerine yeni yatırım planlarının olduğunu dile getirdi. Sakder, “Priştine başta olmak üzere Kuzey Makedonya, Üsküp ve Karadağ gibi ülkelerde en kısa zamanda yeni yatırımlarımızı hayata geçireceğiz” dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51