banner34

banner50

banner6

Si-mut Teknik alanında lider

Servo motor ve spindle bakım onarımda Türkiye’nin lider servis merkezi olan Si-mut Teknik, tüm sektörlere zaman ve mekân sınırı olmadan hizmet vermeyi sürdürüyor.

Şirketler 18.07.2022, 22:50
Si-mut Teknik alanında lider

Endüstriyel otomasyon alanında ilklerin öncüsü olan Si-mut Teknik, yüksek teknoloji otomasyon ekipmanlarının servis hizmetleri, onarımı ve yenilenmesinde hizmet veriyor.

1999 yılında Hüseyin Bölük tarafından kurulan firma, NOSAB’daki 2 bin 500 metrekare alana sahip merkezinin yanı sıra İstanbul Servis Merkezi ve 37 çalışanıyla müşterilerine hizmet sunuyor. Tüm sektörlerde kullanılan makinaların servo motorlarının onarımı ve yenilenmesi ana iş kolunu oluşturan Si-mut Teknik, aynı zamanda bu alandaki Siemens çözüm ortağı olmakla birlikte Türkiye’de tek yetkili partner olma özelliği taşıyor.

Firmanın faaliyetleri hakkında bilgilendirmelerde bulunan Si-mut Teknik Genel Müdürü Umut Can Bölük, “Her türlü spindle son teknoloji ile donatılmış laboratuvarlarımızda orijinal performansında yenilenmekte. İstanbul ve Bursa merkezlerimizde bulunan servo motor, spindle ve PLC tamir laboratuvarlarımız 7/24 hizmet anlayışıyla her sektörden müşteriye hizmet vermekte” dedi.

Savunma sanayine yeni Ar-Ge

Si-mut Teknik olarak üzerinde çalıştıkları yeni Ar-Ge projeleri hakkında da açıklamalarda bulunan Bölük, “Halihazırda TÜBİTAK ve KOSGEB destekli projelerimizi tamamladık. Bunun yanında uluslararası bir Ar-Ge projesini de başarıyla yürütüyoruz. Projenin çıktısı olan ürün özellikle savunma sanayinin kullanımı için olmazsa olmaz bir yerli ve milli olarak arz edilecek” diye konuştu.

Ar-Ge çalışmalarının Si-mut Teknik’in faaliyetlerinin temelini oluşturduğuna vurgu yapan Umut Can Bölük, “Servo motor, spindle ve PLC sistemleri için ihtiyaç duyulan yüksek teknolojiye sahip birçok ekipman ve teçhizat kendi Ar-Ge mühendislerimiz tarafından geliştirilmekte. Test ve yenileme işlemleri için ihtiyaç duyulan takip ve standartlar için gerekli yazılımlar da kendi ekiplerimiz tarafından yapılmakta. Bunların yanı sıra elektrikli araç teknolojileri ve tork motorları konusunda devam eden Ar-Ge çalışmalarımız bulunmakta” ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51