banner6

Şahinler Makina yeni modeli ile fark yarattı

Bursa makina sektörünün öncü firmalarından Şahinler Metal Makina, ilklere imza atmayı sürdürüyor. 65 yılı aşkın tecrübesiyle sektöre katma değer sağlayan Şahinler Makina, yeni üretimi olan TC-42 NC modeliyle farkını ortaya koydu.

Şirketler 12.04.2021, 23:05 16.04.2021, 12:32
Şahinler Makina yeni modeli ile fark yarattı

Üretim ve teknik hizmet kalitesiyle ürünlerini dünyanın 120 ülkesine ihraç eden Şahinler Makina, serpantin ve dirsek yapımı için özel tasarlanmış boru serpantin makinasını Türkiye’de ilk üreten firma olmanın gururunu yaşıyor. 68 yıllık tecrübesiyle sektöründe birçok ilke imza atan firmanın TC-42 NC modeli, özellikle buhar kazanları için ihtiyaç duyulan ısı değiştirici üretiminde kolaylıklar sağlıyor. Buhar kazanları ve santralleri sektöründe dirsek ve serpantini kaynak ile birleştirerek oluşturulan ürün, TC 42-NC makinası ile kaynaksız operasyonla üretilmektedir. Yeni TC-42 NC, tek bir geçişte birden fazla makinanın yapacağı işi, dirsek büküm(90°) ile serpantin bükümü tek operasyonda yapabilen makinadır. 
Hidrolik hareketi, doğruluk, tekrarlanabilirlik, değişen yürütme hızı ve yüksek üretkenliğin önemli sonuçlarıyla en yüksek kalitede çalışma sağlar. TC-42 NC, linear yataklı hareket eden 2 alt vals topları çalışan bir makinadır. Bu özel geometri, bükme sırasında borunun çapını en aza indirmek için oluşturulmuştur. Dönüş tahriki ekseni tek planet redüktör ve hidrolik motor vasıtasıyla çalışır. PLC yazılım ve NC dokunmatik ekran vasıtasıyla referansların eksiksiz yönetimi ile her türlü serpantin ve devam eden dirsek hızlı ve doğru bir şekilde oluşturulur. Şahinler Makina’nın yeni ürünü, şimdiden firmalar tarafından talep görüyor. Firmadan, 2 adet TC-42 NC’yi müşterilerine teslim ederken, yeni siparişler için çalışmalarını aralıksız sürdürüyor.
 

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51