banner34

banner50

banner6

HasTavuk, Abu Dhabi’de beğeni topladı

Tarımdan hayvancılığa, yemden gıdaya uluslararası ticaret fuarı olan VIV MEA, 23-25 Kasım 2021 tarihleri arasında Abu Dhabi Ulusal Sergi Merkezi’nde gerçekleşti. Tarımdan hayvancılığa, yemden gıdaya uluslararası ticaret fuarı olan VIV MEA, Abu Dhabi Ulusal Sergi Merkezi’nde gerçekleşti. Yaklaşık 500 şirketin yer aldığı fuarda HasTavuk da ilk kez yerini aldı.

Şirketler 06.12.2021, 22:47
HasTavuk, Abu Dhabi’de beğeni topladı

Küresel salgın sebebiyle ertelenen fuar, yüz yüze görüşme ve iş yapma imkanı sağlamasının yanında dünyada ki tarım ve hayvancılık sektörü profesyonellerini güvenli bir ortamda bir araya getirdi. Deneyimleri ve yenilikleri ile birçok endüstri liderini bünyesine katan, yeni teknolojilerin ve pazar trendlerinin paylaşıldığı fuarda, yaklaşık 500 şirket ürünlerini sergiledi. VIV MEA 2021, 17 bin 500 metrekare brüt alan ve 8 binin üzerinde ziyaretçi ile salgın sürecinde en etkili fuarlardan biri oldu.
HasTavuk Civciv Genel Müdürü Müfit Yavuz, “Daha önce ziyaretçi olarak geldiğimiz, VIV MEA fuarına geçen yıl katılım göstermek için hazırlıklarımızı yapmış ancak salgın sebebiyle fuar ertelenmişti. Bu yıl ilk kez katıldık ve deneyimleyerek değerlendirme şansı bulduk” dedi.
 

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51