banner6

Gökçelik’te dönüşüm sürüyor

Bursa’dan dünyaya açılan depo ve raf sistemleri markası Gökçelik; yenilenme, daha hızlı büyüme, teknoloji ve dijitalleşme hedefleri kapsamında misyon, vizyon ve şirket ortak değerlerini yeniledi.

Şirketler 09.05.2022, 23:11
Gökçelik’te dönüşüm sürüyor

Depo ve raf sistemlerinde 45 yıllık tecrübesiyle Bursa’dan 70’ten fazla ülkeye ihracatını geliştirerek paydaşlarına kattığı değeri sürekli arttıran ve pandemi ile yatırımlarını yeni teknolojiler ve dijital projeler üzerine gerçekleştiren Gökçelik; misyon, vizyon ve değerlerini güncelledi.

“Yeni nesil teknolojiler ile üreten, dijital çağın yeniliklerini hayata geçiren, sürdürülebilirlik ilkesiyle sektörün ihtiyaçlarına çözüm üreten bir dünya markası olmayı” vizyon edinen Gökçelik, “Depo ve raf sistemleri, market teşhir ekipmanlarıyla ilgili müşteri hayallerini; yaratıcı tasarımlarla süsleyen, dijital ve akıllı teknolojilerle üreten, sürdürülebilirlik ve kalite anlayışıyla dünyanın farklı ülkelerindeki müşterilerine katma değer yaratarak gerçeğe dönüştüren” bir şirket misyonuyla yola devam edecek.

Gökçelik; vizyon, misyon ve ortak değerlerin yenilenmesiyle depo ve raf sistemleri ile ilgili süreçlerde, Endüstri 4.0 yatırımları, MES, ERP gibi dijital dönüşüm projeleriyle müşteri memnuniyetiyle üretim ve hizmet kalitesini arttırmayı hedefliyor. Teknolojinin ve dijitalleşmenin gelişimine paralel olarak, kasiyersiz ödeme noktaları ve robot paket taşıyıcıları gibi ürettiği ürünleri gelişen teknoloji ve ihtiyaçlarına uygun olarak geliştiriyor.

Yeni teknolojiler ve dijitalleşmeyi hedefinde tutan Gökçelik, şirket ortak değerlerini ise sürdürülebilirliği odağına alarak, sürdürülebilirlik, yenilikçilik, güvenilirlik, kalite ve sürekli iyileştirme, duyarlılık saygı, adalet, özveri, farklılıklardan güç almak olarak güncelledi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51