banner6

EVO Mühendislik en iyilerin tercihi oluyor

Türkiye’de ve dünyada yüksek mühendislik kabiliyeti ile ilklere imza atan EVO Mühendislik BOSCH’un “Global Partner”i oldu.

Şirketler 18.07.2022, 22:53
EVO Mühendislik en iyilerin tercihi oluyor

Almanya’nın Esslingen şehrinde gerçekleşen, BOSCH Grubu’nun üst dü­zey yöneticilerinin yer al­dığı ve dünyadaki 2 bin te­darikçisinden ilk 30’unun katıldığı özel toplantıya Türkiye’den sadece EVO Mühendislik davet edildi.

İleri mühendislik tecrü­besi, yüksek standartlarda hizmet kalitesi ile birçok başarılı projeye imza atan ve 2006 yılından beri BOSCH Türkiye’ye tüm projelerinde yol arkadaş­lığı yapan EVO Mühendis­lik, Almanya merkezli elektronik ve mühendislik firması BOSCH’un dünyadaki 30 tedarikçisin­den biri ve mekanik tesisat uygulama alanında Türkiye’deki tek “Global Partner”i olarak uluslararası alanda başarı­larına bir yenisini daha ek­ledi.

“Büyük bir heyecanla çalışacağız”

Toplantı sonrasında ko­nuşan ve bir Türk fiması olarak gurur verici bir ge­lişme yaşadıklarını söyle­yen EVO Mühendislik Yö­netim Kurulu Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu,” BOSCH Türkiye ile yıllardır çalışı­yoruz ve birçok başarılı projede yol arkadaşlığı yaptık. Şimdi partnerliği­mizi bir üst seviyeye taşıdı­ğımız için çok heyecanlı­yız. BOSCH’un bundan sonraki tüm projelerinde “Global Partner”i olarak yolumuza devam edeceğiz.

Mekanik taahhüt sektö­ründeki uzmanlığımız ve mühendislik kabiliyeti­mizi BOSCH gibi global öl­çekte bir firmanın hizme­tine sunuyoruz.

Bu motivasyonla EVO Mühendislik olarak her projede daha büyük bir he­yecanla ve kendimizi yeni­leyerek kalitemizi sunmak için çalışmaya ve üret­meye devam edeceğiz” ifa­delerini kullandı.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51