banner6

EVO GRUP yeni yatırımlara odaklandı

Mekanik-taahhüt, mühendislik, enerji, inşaat ve turizm sektörlerindeki yatırımlarıyla Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan EVO Grup’un 2022 ve 2023 yılı hedeflerinde yeni yatırımlar var.

Şirketler 09.05.2022, 23:15
EVO GRUP yeni yatırımlara odaklandı

Türkiye ve dünyada birçok yeni projede EVO Grup’un imzası olacağının altını çizen Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu, “Adıyaman ve Sivas’ta yenilenebi­lir enerji üretimi yapıyoruz. 2023 yılında ise ilk defa karbon ihracatını yapacağız. NOSAB’da yeni bir fabrikamızı inşa ederken Özbekistan’da büyük bir hastanenin meka­nik-taahhüt işlerini yapmaya hazırlanıyo­ruz” dedi.

Türkiye genelinde ve uluslar­arası alanlarda faaliyet gösteren EVO Grup, enerji alanındaki yatı­rımlarıyla Bursa’nın adını küresel çapta katma değer oluşturarak du­yurmayı başarıyor. Yaklaşık 20 yıl­dır uzman mühendis kadrosuyla mekanik-taahhüt alanında kaliteli çözümler sunan EVO Grup, 2022 ile 2023 yıllarındaki yatırım ve projeleriyle de adından sıkça söz ettirecek. 1998 yılından iti­baren yurt içi ve yurt dışı birçok projede çalı­şan Şohoğlu, buralarda edindiği tecrübeyle 2003 yılında proje, mekanik ve taahhüt ala­nında hizmet vermek için EVO Mühendilik’i kurdu. Bursa merkezli kurulan firma sürekli kendini yenileyerek çağın gerekliliklerine uyum sağlayarak ürün ve hizmet yelpazesini geliştirdi. Geleceğin dünyasına uyumlu giri­şimleriyle mühendislik hizmetlerinin yanı sıra yenilenebilir enerji konusunda da hiz­met veren EVO Grup, turizm ve inşaat ala­nında da başarılara imza atmayı sürdürüyor. Ulusal ve uluslararası kuruluşlardan ASME (American Society of Mechanical Engineers), NFPA (National Fire Protection Association), TTDM (Türk Tesisat Mühendisleri Derneği) yetki belgeli uzman mühendisleri ile tüm proje ve uygulamalarını ulusal ve uluslar­arası standartlara uygun biçimde gerçekleşti­ren EVO Grup, 2022 ve 2023 yıllarında fark yaratacak yatırım ve projeler için adımlarını hızlandırıyor. EVO Grup Yönetim Kurulu Baş­kanı ve makine mühendisi Anıl Alirıza Şo­hoğlu, 20 yıla varan yöneticilik ve iş deneyimini Türkiye ekonomisine katma değer sağlayan girişimlerle yurt içi ve yurt dışı yatırımları ile adından çokça söz ettire­ceklerini söyledi.

Mekanik taahhütte dünya markası

Bursa başta olmak üzere Türkiye’nin farklı bölgelerinde ve uluslararası çapta mekanik taahhüt işleri yapan EVO Grup bünyesindeki EVO Mühendislik’in, kendi alanında Tür­kiye’de ilk 5 firma arasında olduğunun altını çizen Yönetim Kurulu Başkanı Anıl Alirıza Şohoğlu, “Endüstriyel ve konfor mekaniği olarak iki tür mekanik-taahhüt işleri yapıyo­ruz. Konfor mekaniği ile hastane, AVM, otel ve tüm konut projelerinde hizmet veriyoruz. Endüstriyel mekanik-taahhüt işlerindeyse fabrika içindeki uygulamalar gerçekleştiriyo­ruz. Bosch Türkiye, Ford Otosan Tofaş, Oyak Renault, Asil Çelik, Nestle ve Erikli gibi sektö­ründe öncü firmaların çözüm ortağıyız. Me­dicana ve Acıbadem Hastanelerinin Türkiye’nin farklı illerinde bulunan birçok te­sisinde EVO Mühendislik’in imzası var. Gazi­antep’ten Manisa’ya, Turgutlu’dan İstanbul’a kadar birçok şehirde de özel has­tane projelerinin mekanik-taahhüt işlerini gerçekleştirdik. Geçtiğimiz yıl hizmete giren ve Türkiye’nin en büyük şehir hastanelerin­den biri olan Tekirdağ Şehir Hastanesi’nin yanı sıra Bursa’nda yakın zamanda hizmete girecek Ali Osman Sönmez Hastanesi Devlet Hastanesi’nin mekanik-taahhüt işlerini de yapmaktayız. Bursa’nın en yüksek ve en prestijli iş kulesi olan Sky Tower ile Central Balat gibi birçok projelerimiz devam ediyor. Dünya’nın 2.ci, Avrupa’nın en büyük ve Tür­kiye’nin ilk uzay ve havacılık merkezi olan Gökmen Uzay Havacılık Eğitim Merkezi (GUHEM)’nde EVO Grup’un imzası var.”

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51