banner34

banner50

banner6

Evinoks Antalya’ya damga vurdu

Evinoks, 40 yıla yaklaşan tecrübesiyle sektörde ilklere imza atmaya ve trendleri belirlemeye devam ediyor. Antalya’da bu yıl 32’ncisi düzenlenen HotelEquipment Fuarı’na katılan Evinoks, burada sergilediği ürünlerle ziyaretçilerin yoğun ilgisini topladı.

Şirketler 24.01.2022, 23:06
Evinoks Antalya’ya damga vurdu

Pandemi nedeniyle iki yıl aradan sonra düzenlenen ve turizm sektörünün büyük umutlarla beklediği HotelEquipment Fuarı’na 32’nci defa katılan Evinoks, fuarda birçok yeniliği sektöründe ilk olarak gerçekleştirerek, ziyaretçilerin ilgi odağı oldu. 

VR ile projeyi deneyimleme imkanı
Evinoks’un HotelEquipment Fuarı’nda ziyaretçilerin beğenisine sunduğu en dikkat çekici yenilik ise Virtual Reality (VR) teknolojisi oldu. Evinoks Yönetim Kurulu Başkanı N. Coşkun İrfan, “VR teknolojisi ile birlikte, müşterilerimiz istedikleri projeleri uygulama sürecine geçmeden önce deneyimleme ve mekanında tüm detaylarını görebilme fırsatı yakalıyor” dedi. 

Akıllı büfeler ile ne yediğinizi bilin
Firmanın fuarda sergilediği bir diğer yenilik ise gıda sunumunda servis edilen ürünlerin içerik bilgisini dijital ekranlar ile bilgilendirme sistemi oldu. Sistem hakkında bilgilendirmelerde bulunan İrfan, “Sistemimiz kendi dahilindeki yazılım ile 15 bin adet yemeğin 8 farklı dildeki ismini ve içerisindeki karbonhidrat, kalori gibi bilgileri verebilmekte. Ayrıca sistem ile servis ünitelerinin sıcaklık kayıtlarının tutulması da sağlanabilmekte” diye konuştu. 

Çok fonksiyonlu pratik büfeler
Evinoks bu iki ürünün yanı sıra sunum çeşitliliğini geliştiren yeni mobil büfe sistemlerini de fuar boyunca sergiledi. Isıtma ve soğutma aparatlarını üzerinde taşıyan ve bunların kolaylıkla değiştirilmesine imkan sağlayan büfeler, tekerlekli olması sayesinde kolaylıkla hareket ettirilebiliyor ve katlanma özelliğiyle de depolamada kolaylık sağıyor. 

Yorumlar (0)
12
kapalı
banner35
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51