banner6

ELS Lift beğeni topladı

ELS Lift, İngiltere’de düzenlenen Vertikal Days etkinliğinde, Birleşik Krallık distribütörü Alfa Access ile birlikte yeni EL19, RT12-E ve e-serisi makaslı personel yükseltici platform kategorisindeki ürünlerini kullanıcının beğenisine sundu.

Şirketler 06.06.2022, 22:02
ELS Lift beğeni topladı

Türkiye’nin personel yükseltici platform sektöründe global ölçekte önemli çalışmalara imza atan ELS Lift; İngiltere’nin Peterborough şehrinde düzenlenen Vertikal Days etkinliğine katılım gösterdi.

ELS Lift Genel Müdürü Kerem Bayrak: ‘’Uzun bir aradan sonra Alfa Access ile birlikte İngiltere pazarındaki müşterilerimiz ile bir araya geldiğimiz için mutluyuz. Standımıza daha çok İngiltere, İskoçya, Hollanda, Fransa, İrlanda ve Amerika’dan gelen ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Bu bölgelerden gelen ziyaretçilerimiz ile yakın ikili ilişkiler geliştirme fırsatı bulmamızın yanı sıra aynı zamanda sıcak satış ile etkinliği sonlandırma fırsatımız oldu. En çok beğenilen ve merak edilen ürünlerimizin başında RT12-E, VM6, Junior 5.5 SP ve e-serisi (EL8S-e EL12-e) yer aldı. Birleşik Krallık distribütörümüz Alfa Access’e değerli iş ortaklığı için teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51