banner6

Elektroteks’ten ABD’ye ihracat atağı

Dünyanın en büyük yatak üretim teknolojileri fuarı olan ISPA Fuarı’na adeta çıkarma yapan Elektroteks’in Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güler, “Fuarda adeta örnek bir fabrika kurduk. Gördüğümüz ilgilen çok memnun kaldık” dedi.

Şirketler 28.03.2022, 23:49
Elektroteks’ten ABD’ye ihracat atağı

Kayapa ve Görükle OSB’deki fabrikalarıyla Türkiye’nin en büyük yatak imalat makinaları üreticisi durumunda olan Elektroteks, global anlamda sektöre öncülük etmeye devam ediyor. Geçtiğimiz günlerde ABD’nin Orlando kentinde düzenlenen dünyanın en büyük yatak üretim teknolojileri fuarına katılan Elektroteks fuardan yeni bağlantılarla döndü.

Örnek fabrika kuruldu
Elektroteks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güler, “ISPA Fuarı dünyanın en büyük yatak üretim teknolojileri fuarı durumunda. Biz de 450 metrekarelik bir alanda 23 kişilik bir ekiple katıldık. Fuarda 3 ayrı üretim hattı ile çok özel makinalardan oluşan adeta bir örnek fabrika kurduk ve ürünlerimizi sergiledik. Gördüğümüz ilgiden çok memnun kaldık” dedi.
2021 yılı itibariyle toplam ihracatlarının yüzde 40’ını ABD’ye yaptıkları için pazarın ihtiyaçlarını çok iyi bildiklerini ifade eden Güler, “Aralıksız sürdürdüğümüz Ar-Ge çalışmalarımız sayesinde geliştirdiğimiz teknolojilerle ürettiğimiz makinalar fuarda büyük ilgi gördü” şeklinde konuştu.

IBIA Expo 6 Ekim’de
ISPA 2022 Fuarı’ndan yeni bağlantılarla döndüklerini belirten Elektroteks Yönetim Kurulu Başkanı Osman Güler, aynı zamanda Uluslararası Yatak Endüstrisi Derneği (IBIA) Başkanı olması yönüyle de fuarda önemli görüşmeler gerçekleştirdiğini söyledi. Güler, IBIA olarak BİFAŞ ile birlikte 6-9 Ekim 2022 tarihlerinde İstanbul’da gerçekleştirecekleri IBIA EXPO Yatak Yan Sanayi ve Teknolojileri Fuarının da tanıtımını yaptıklarını dile getirdi.
 

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51