banner6

Durak Tekstil iplikleriyle hayat buluyor

İhracat odaklı müşterilerine birbirinden renkli ve cazibeli nakışlarla çözüm sağlayan Ebru Nakış, üretimde Durak Tekstil ipliklerini güvenle kullanıyor.

Şirketler 08.08.2022, 22:21
Durak Tekstil iplikleriyle hayat buluyor

Tekstil ürünlerine değer katan nakış, geçmişte olduğu gibi bugün de modanın en önemli süsleme yönte­mini oluşturuyor. Trendlere bağlı olarak farklı renkler, desenler ve yapılar ortaya çıksa bile nakış, yarattığı albeni ve katma değer ile kumaş yüzeylerin vaz­geçilmezi olmayı sürdürüyor. Hem gör­sel hem de dokunsal açıdan ürün kalitesini doğrudan etkileyen nakış üre­timi, endüstriyel makinelerde ve bunun için gerekli olan özel ipliklerle gerçekleş­tiriliyor. Durak Tekstil, zengin ürün port­föyü, hızlı sevkiyat ve gelişmiş servisiyle, nakış üreticilerinin en önemli partnerleri arasında öne çıkıyor. Durak Tekstil müşterileri arasında bulunan Ebru Nakış kurulduğu günden bu yana nakış uygulamalarında Durak Tekstil ipliklerini kullanıyor.

23 yıldan beri Durak Tekstil ile yola devam

Nakışı tekstilin en güzel aksesuar ürünü olarak tanımlayan Ebru Nakış firma kurucusu ve sahibi Hasan Öner, nakış üretiminde iplik kalitesinin ve renk çeşitliliğinin çok önemli olduğunu söyleyerek, “İpliğin hem işlenirken hem de bitmiş nakış deseninde istenilen ha­cimde, işlenebilirlikte ve renklerde ol­ması gerekir.

İplik kopmaları nakış üretimini kesin­tiye uğratacağı gibi, iplik gövdesindeki bozukluklar ve renk farklılıkları de­sende sorunlara yol açabilir. Bütün bu sorunları yaşamamak için, 1990 yılında yola çıktığımız ilk günden bu yana Durak Tekstil’in nakış ipliklerini kullanıyoruz.

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51