banner6

Çilek, israfsız ve insana saygılı üretiyor 

2008 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi’nin de desteğini alarak çalışmalarına başlayan Çilek Mobilya, 3 yıl sonunda dünya standartlarında üretim yapan tesislerinde Yalın Üretim Sistemi’ni başarıyla uygulayarak, israfsız ve hızlı üretim yapıyor.

Şirketler 07.06.2021, 23:44
Çilek, israfsız ve insana saygılı üretiyor 

Çilek Mobilya, on yıl önce uygulamaya başladığı Yalın Üretim Yaklaşımıyla ürün ve hizmetleri israfsız, ilk seferde doğru olarak üretip en hızlı şekilde müşterilerine sunuyor. Çalışanlarının da katkısıyla sürekli geliştirilmeye devam eden sistem doğrultusunda 5S, Kaizen, Çekme Sistemi ve genel yalın eğitimleri başta olmak üzere yalın üretim teknikleri şirket içerisinde başarıyla uygulanıyor. 

Başarının anahtarı: İnsana saygı ve sürekli eğitim
Yalın Üretim Sistemi’ni uygulayan; kayıplarını ölçen, analiz eden, sürekli iyileştiren ve öğrenen, hedef odaklı bir organizasyon kültürü ile verimlilik ve kalitesini artıran bir üretim anlayışının global rekabet ortamında Çilek Mobilya’ya avantaj sağladığını belirten Çilek Mobilya Basın Sözcüsü Vasfiye Çilek, “Yalın düşünce sisteminin temel felsefesinde sisteme yük getiren tüm israflardan arınmak yer alıyor. Bunu başarmanın ön koşulunun da insana saygı ve sürekli eğitimden geçtiğine inanıyoruz” dedi.
 

Yorumlar (0)
12
kapalı
Günün Anketi Tümü
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
ABD Doları’nda yıl sonu beklentiniz nedir (TL) ?
banner18
banner51